Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 28. 9. 2015 v 6:55, Radimk napsal:

Myslím, že tohle aspiruje na titul "recenze roku". Krásné hodinky, k tomu příběh, jen by mě ještě zajímalo myšlenkohnutí, cesta, k tomuto výběru. 

Gratulace k nákupu a přání dlouhého společného života!

Doplním teda ještě to "myšlenkohnutí" :-) Asi tak, říkal jsem si, že bych si mohl pořídit nějaké mé druhé drahé hodinky zase po čase... první jsem si říkal že jako Omega Planet Ocean. Ehm... zkoušel jsem si je v Praze u Dušáka myslím a byly brutálně velké. Dával jsem sem na fórum nějaké překlady o nich a chystal jsem se ke koupi (chtěl jsem o nich něco vědět než do nich půjdu), jenže jak jsem si je vyzkoušel, tak jsou musel couvnout. Za prvé - jsou příliš velké. Za druhé - pokud bych do nich šel, tak by padlo asi 130 tis. Kč, což je mega totální šílenost, naprosto absurdní. Za třetí - dostal bych se velice rychle z mého pohledu těsně nebo přímo na hodinářský Olymp... a to jsem nechtěl (jasně, vím že objektivně tenhle kus hodinek není na absolutním vrcholu, ale pokud neberu v potaz hodinky za miliony korun v omezených sériích, tak je ta Omega opravdu řekl bych nedaleko pod tím vrcholem). Nemám na to věk a jak jsem psal peníze by měly jít jinam. Navíc jen ta představa že mám na sobě hodinky za 130 tis... to mi příjemné taky nebylo. No a pak jsem zahlédl článek o hodinkách s měsíční fází a byl jsem lapen... především tam byly nádherné De Bethune, Blancpain a asi nejlepší zobrazení měsíční fáze vůbec (s modrým ciferníkem) - Arnold&Son, což je opravdu totální masakr. No a tak jsem si dal do googlu "moonphase watch" a hledal a hledal a pak jsem uviděl obrázky těchto Ballů a nebylo co řešit... prostě bylo rozhodnuto... slintal jsem nad nimi hodně dlouho na netu, hledal kde koupit, dozvídal se o samotné společnosti Ball atd. - zbytek jsem popsal v mém úvodním příspěvku. A znovu i když říkám, že podle mého subjektivního pohledu jsou nejlepší zobrazení samotné měsíční fáze Arnold&Son a De Bethune tak když vezmu vizuálně celý ciferník, tak u mě vítězí ty moje hodinky... prostě když to hodnotím čistě z vizuálního pohledu celkově, tak jsou pro mě nej. Toš to by bylo moje myšlenkové hnutí no... :-)  

Odesláno

Moc hezká recenze.

Nejlepší mi přišla část o koupi a výborný nápad je hodnocení před a po koupi (co jsi pamatuju, tak to tu takto obsáhle ještě nikdo nepojal).

Oceňuju to, že nemají (jako ty druhé, o kterých píšeš) čísla poskládaná z H3trubic (to mě moc nebere).

Zkus je vyfotit venku, někde ve stínu (ne na přímém slunci), myslím, že se ti podaří lépe zachytit tu modrou.

Odesláno

Velice pekne pocitanie k poobednej kave...diky! A velmi ma zaujala historia firmy Ball. Poobzeram sa po ich hodinkach, kedze do USA casto cestujem, mozno si raz urobim radost :)

• po 3 týdnech...
Návštěvník Mitak
Odesláno

Konečně jsem si to přečetl a zatímco povídání o Ball obecně je super, tak nákup hodinek bez happy endu s pořádným rozčarováním je spíš smutný. Jeví se mi to jako nevyzrálost anebo špatný výběr.

Návštěvník Zmizík
Odesláno
  V 17. 10. 2015 v 22:09, Mitak napsal:

Konečně jsem si to přečetl a zatímco povídání o Ball obecně je super, tak nákup hodinek bez happy endu s pořádným rozčarováním je spíš smutný. Jeví se mi to jako nevyzrálost anebo špatný výběr.

WTF??

Odesláno
  V 17. 10. 2015 v 22:09, Mitak napsal:

Jak nevyzrálost? Čeho? Hodinek, mě? Já to kupoval jasně s tím rizikem, že velikostí si nemůžu být jist, jelikož ty hodinky nešly tady v ČR a stále nejdou oficiálně koupit pokud vím. Jenže jak tam píšu dál, Hamiltony např. již nenosím, nosím jen tyhle Bally, protože jsou na mé ruce daleko pohodlnější a líbí se mi stále stejně, takže jako hodně... pěknější hodinky z mého subjektivního pohledu jsem ještě neviděl a to mi zatím stačí... :-)

Návštěvník Mitak
Odesláno

Myslel jsem věty typu "neuvědomil jsem si, jak budou hodinky malé" - tos neznal velikost a neměl žádné stejně velké hodinky podobného typu do té doby na ruce?

Anebo "naprosto jasné zklamání", případně "absolutně neodpovídají hodnotě peněz" - vodotrysk neočekávám ani u hodinek o řád dražších... Je fajn, že je nosíš a líbí se ti nebo se o tom aspoň snažíš přesvědčit. Přeju ti, ať ti vydrží co nejdýl a máš je fakt rád. Fňuk, to bylo dojemné :-) Over and out.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...