viriathus Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 Prostě paráda a poklona fotografovi. Ať dělají radost.
gooseman Odesláno 13. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2015 Ahoj chlapi, tak jsem asi postoupil do vyššího levelu ještě dříve než sám očekával. Musím se tedy pochlubit:) Naskytla se příležitost, která se nedala odmítnout. A jsem u GS. Byť již mají něco za sebou, jsou fakt parádní. Vím, že na tento model tu jsou dosti rozporuplné názory. Ale schválně- co na ně říkáte?MM600 bohužel musely do prodejního vlákna:( PS: díky fotografovi
villain83 Odesláno 13. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2015 (upraveno) Parada jak svina!Tohle uz je vyssi divci,velka gratulace.A to,ze maj nejaky sramy,te stvat vubec nemusi,kdyby sis je tam udelal sam,bolelo by to vic.A jsou to hodinky,ktery se nosej na pazoure,tak co.... Upraveno 13. prosince 2015 uživatelem villain83
sashator Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2015 Jsou to krásný stroje, doteď jsem jim nevěnoval až takovou pozornost, ale když je dá člověk na ruku, tak maj velký kouzlo! To leštěný příjemně zaoblený pouzdro, skvělej kalibr, pěkně blyštivý indexy a sametově matnej cifr, dokonalá kombinace...no budu asi muset holt začít šetřit
Kid_A Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2015 diversky jak se patri. nenapadna sila. at slouzi
reno.f Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2015 Velká paráda a opravdu ideální v létě do trička.. Super fotky..
gabik Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2015 Slintam. Az vyrostu, tak si je koupim . Gratuluju.
gooseman Odesláno 16. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 16. února 2016 Ahoj všem,tak jsem opětovně přikoupil Ještě, že ty prachy umím srá... Bez toho by to nešlo. Po těchto U1 pokukuji již asi rok. Obecně musím říci, že mně je firma SINN a DAMASKO velice sympatická. Dle mého názoru jsou tito Němci jiní a tím i velice zajímaví. Materiály pouzder jsou úžasné. Ručky těchto hodinek mě uhranuly. Tam si myslím, že se buď hodně líbí nebo naopak hodně nelíbí. Pamatuji si reakci kolegy, taktéž člena fóra, který při prvním shlédnutí hodinek na webu konstatoval, že vypadají tak nějak "cirkusácky". Něco na tom je. Kontrast čistě černého ciferníku a červeno-bílých ruček a detailů je skvělá. Nemluvě o čitelnosti hodinek.Děkuji fotografovi za opětovně dobře odvedenou (neplacenou) prácičku.
gooseman Odesláno 21. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2016 Jedna mobilovka z nedělní túry.
gooseman Odesláno 25. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2016 Tak jsem koupil a hned obul GS do gumáku ISOFRANE. Za mě dost dobrý.Foceno tabletem a v něm i posléze upraveno.
sashator Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Odesláno 25. února 2016 (upraveno) Hoď sem fotky z různých úhlů, takhle z čelního pohledu to nevypadá zle Upraveno 25. února 2016 uživatelem sashator
Petrk67 Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 Opravdu jinej level. Super GS good.
HondzaX Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Odesláno 14. března 2016 Na případnou potopu jsi koukám velice kvalitně vybaven :-) Všechny hodinky moc povedený, gratuluji.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se