Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Netvrdim, ze sa mi nepacia, ale ta mimostredova sekundovka sa mi zda byt nezmyselne mrnava. Velmi sa mi paci ten kovovy tah s linkami v tvare "H".

Odesláno
  Jaem napsal:
Netvrdim, ze sa mi nepacia, ale ta mimostredova sekundovka sa mi zda byt nezmyselne mrnava. Velmi sa mi paci ten kovovy tah s linkami v tvare "H".

Teď jsem si teprve všiml, že ta malá vteřinovka je vyosená ze středu pro ní určeného ciferníku, a je mírně posunutá nahoru k pozici 12.

Do teď se mi ten model líbil, ale když jsem si všiml tohoto, tak už moc ne. Kdyby byla větší, jak píšeš ty, a kdyby byla přesně uprostřed toho malého ciferníčku, tak by to bylo o dost lepší.

Odesláno

Prvni a posledni. Oboje jsou nadherne. O tech prvnich jsem premyslel, jako alternativu pri porizovani svych Khaki King, ale nejsou v automatu :(

Jeste trochu odbehnu ke Khaki - dnes mi volal spoluzak z Brna, ze v Olympii videl ony Khaki King, co jsme si nedavno poridili ze statu (275USD), ze je tam zdrazili z 12kKc na 15k5Kc :rolleyes:

Odesláno
  Jakubisko napsal:
Prvni a posledni. Oboje jsou nadherne. O tech prvnich jsem premyslel, jako alternativu pri porizovani svych Khaki King, ale nejsou v automatu :(

Ehm, pokud těmi prvními myslíš Jazzmaster, tak věz, že ty v automatu jsou. Konkrétně ty, které jsem sem dal - Jazzmaster Viewmatic:

http://www.hamiltonwatch.com/webapp/en-us/...;y=93&p=321

Pak je etě jeden model Jazzmasteru a ten je shdoný, ale v quartzu, tak hádám, že jsi koukal na Jazzmaster Gent:

http://www.hamiltonwatch.com/webapp/en-us/.../?c=AC&y=57

Odesláno

Chtěl jsem původně tyto chronografy namísto khaki, ale ta malá vteřinovka mi to úplně rozmluvila. Je hrozná škoda, že tento model nedělají s klasickou centrální vteřinovkou.

Odesláno (upraveno)
  N4M napsal:
Ehm, pokud těmi prvními myslíš Jazzmaster, tak věz, že ty v automatu jsou. Konkrétně ty, které jsem sem dal - Jazzmaster Viewmatic:

http://www.hamiltonwatch.com/webapp/en-us/...;y=93&p=321

Pak je etě jeden model Jazzmasteru a ten je shdoný, ale v quartzu, tak hádám, že jsi koukal na Jazzmaster Gent:

http://www.hamiltonwatch.com/webapp/en-us/.../?c=AC&y=57

presne tak, koukal jsem na Gent - ted pri dalsim pohledu koukam, ze ma jinak stavene indexy cisel :mellow:

Upraveno uživatelem Jakubisko
Odesláno
  Jakubisko napsal:
presne tak, koukal jsem na Gent - ted pri dalsim pohledu koukam, ze ma jinak stavene indexy cisel :mellow:

Jo jo, přesně tak. Mě se moooc líbí. Pěkný elegantní pánský hodinky (světtlý ciferník + hnědý pásek).

Odesláno

Ve skutečnosti jsou všechny modely Hamiltonů hezčí než na katalogových fotkách z netu. Přikládám - amatérskou - fotku těch, které tikají na mé ruce. Střídají se s X-Windy... a pokukuju po dalších modelech....

post-837-1191059983.jpg

Odesláno
  ctenar napsal:
Ve skutečnosti jsou všechny modely Hamiltonů hezčí než na katalogových fotkách z netu. Přikládám - amatérskou - fotku těch, které tikají na mé ruce. Střídají se s X-Windy... a pokukuju po dalších modelech....

Móóóc hezký. Prosím tě, maj sklíčko placatý nebo vypouklý? Vypadá jako vypouklý...

Odesláno
  New Milis napsal:
Móóóc hezký. Prosím tě, maj sklíčko placatý nebo vypouklý? Vypadá jako vypouklý...

Mírně, velmi mírně vypouklé. Tak mírně, že pro jistotu jsem je musel položit sklíčkem na stůl, abych si byl definitivně jistý touto odpovědí. V reálu je nosím s Hirschem Monte Carlo. Originál řemen (který je na fotce) se ukázal jako nenositelný jednak pro svou tvrdost a taky proto, že má nejasnou barvu, je tmavě hnědý, do obleku nevhodný...

• po měsících...
Odesláno
  ctenar napsal:

Moooc pěkné. Na Hamiltony jsem vysazenej a tyhle se mi zalíbily!!

• po měsících...
Odesláno

Poradí někdo, kdo už Hamiltony kupoval, kde tyto koupit nejlépe. Zda mimo EU s rizikem DPH či je nějaký levný shop v EU. Jde mi o ty na prním obrázku, ale s tahem. Dík

Odesláno
  r4d3k napsal:
Poradí někdo, kdo už Hamiltony kupoval, kde tyto koupit nejlépe. Zda mimo EU s rizikem DPH či je nějaký levný shop v EU. Jde mi o ty na prním obrázku, ale s tahem. Dík

Mimo EU je clo a DPH skoro vždy... aspoň u mne tomu tak bylo. Jestli se tedy chceš vyhnout těmto dvěma cenu výrazně ovlivňujícím položkám, tak musíš hledat v EU.

Osobně jsem všechny Hamiltony objednával přes Kubsona jako "nadstandardní službu" chronoshopu a byl jsem úplně ve všech případech 100% spokojený a nemusel řešit platbu atd...

Odesláno

Dík. Už jsem kdysi objednával. Tehdy to byly Monstra z 21jewels, tam to prošlo bez DPH. Jde mi mimo jiné o to, že nevím jak to je mimo EU se zárukou u Hamiltonu. A co jsem našel obchody v EU, tak se skoro dostávám na cenu v Hibernii. Asi zkusím počkat na lepší kurz dolaru nebo ojra a pak se rozhoupu. Popř. zkusím požádat Kubsona ... tehdy s nákupem monster poradil ochotně a dobře.

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...