straspol Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Sem s obrázkem Co když žádný strojek nemám? Resp. Sporty2 mám, ale připravené na renovaci v termínu možnáněkdynevímkdy, ale nechci na ně šahat...Nevím, koupíš si další vrak Humbert za tři kila...? Patnáct táců za dvojkový Sporty? Proč..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 7. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Sem s obrázkem Co když žádný strojek nemám? Resp. Sporty2 mám, ale připravené na renovaci v termínu možnáněkdynevímkdy, ale nechci na ně šahat...Já myslím, že když dáš tady poptávku, nebude to problém... Případně aukro je dobrej zdroj pro získání potřebného stroje za pár stovek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 straspol: proč ne? to je půlka safírových igenů Kristian: ok, tak jestli to je tak jednoduché, tak jsem v klidu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Patnáct táců za dvojkový Sporty? Proč..?rámcová hranice vzhledem k dříve napsanému, proto Ať Adalbert, který jde náhodou kolem a je zaujat dostane do hlavy:" max. 15? to je dost s.e.r.u na to" nebo: " fajn, to zní dobře za plastickej cifr, kovovou lunetu, nový ručky, vodotrysk, cestovní pronočasopis a instantí polífku..." Sem s obrázkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 To má docela koule! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Tohle už začíná vypadat dost zajímavě. Sice jsem už nějak přelimitkovanej, ale tohle mne nahlodalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 No- náhled špatně nevypadá, počkám kam se to vyvine. Nebudu do toho kecat, tohle vypadá že to má styl, počkám si a přidám se, pokud pro mě budete počítat s obvyklým čísílkem a nevyvine se to do podoby která by mě zabila... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Pravda Strášo, předběžně si rezervuji své číslo třináct. A uvidíme, jestli to bude opravdu vypadat takhle a stát prezentovanou sumu, tak si ho ponechám.Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 PVD Elton ještě nedává? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 sorry problem s refreshem takze mazu svuj prispevek a menim na dotazpovrchova uprava pouzdra?predbezne cislo 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 ano, pokud by byly černé, šel bych do toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Sedline, co dodat... Nevím, co mě mělo na.sr.at, ale není to, že někdo další má nápady a něco se děje. Co mi naopak nepřijde moc cool/fér je prezentovat to formou "takže sem udělal opět akci, kterou minimálně Mellyho na.se.ru". Tohle nevím, co má být a nechápu to. Proč si při prezentaci své myšlenky bereš do úst mě? Stejně tak nerozumím reputaci z vyprávění, když mě tu z fóra znají asi dva lidé. Mohl jsi mi napsat a mohli jsme dát hlavy dohromady, ale to jsi asi nechtěl. Nicméně k hodinkám: Proběhly nějaké nápady a vize. Neměl jsem v plánu tu střílet od boku, takže jsem chtěl prezentovat něco uchopitelného. To bohužel chvíli trvá, alespoň mě. Nemám photoshop ani jiný schopný grafický editor, který bych uměl, takže jsem se domluvil s financem, že mi poptá blanko grafiku PS2, já realizuju vizi a nechá se to zpracovat do formy asi jako jsi prezentoval ty. Co se týká tématiky, tak i tato "low visibility" vlajka mi proběhla hlavou. Nakonec mi přišlo trochu vlažné propojení k původním leteckým PS2 a letectvu AČR. Pohrával jsem si s myšlenkou nějakého crossoveru a vlajku např. protkat černě symbolem letectva nebo třeba půdorysem L-159. V neposlední řadě zůstat třeba jen u znaku letectva a půdorysu L-159 - např. v kombinaci znak letectva tištěný na cifr a letadlo tištěné na můstku pod průhledným dýnkem. Rozhodně jsem chtěl vidět nějaké návrhy před tím, než tu budu střílet od boku. Pokud jsi měl obavu, že se nic neděje, mohl jsi napsat a pokud jsi graficky schopný a vizualizaci jsi si dělal sám, mohli jsme tvořit spolu. K tvému návrhu: Klidně souhlasím, myšlenka plastického cifru je určitě směr, který stojí za prozkoumán. Osobně mi tu trochu chybí napojení na letectvo, vnímám to spíš jako patriotické PS2 s vlajkou a digi fontem čísel. Ale tak to je asi ještě k úpravám. Co se týká strojků, kovové lunety atd, tak jsem OK. A teda rád bych se vešel pod 15K, stejně jako asi každej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Ten plastickej cifr to staví do úplně jiný roviny. Pokud tenhle projekt půjde tímhle směren plus kovová luneta a to celé do 15 k tak se stavím do řady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Sleduju a cekam jak to dopadne. Snad to tentokrat elton nezabije cenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Když si všichni něco předběžně rezervujou, tak kdo to má pak hledat 1. Kristian.nov2. Melly3. Jörg8X 4.5.6.7. feltharg8. 9.10.11.12.13. Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 No- náhled špatně nevypadá, počkám kam se to vyvine. Nebudu do toho kecat, tohle vypadá že to má styl, počkám si a přidám se, pokud pro mě budete počítat s obvyklým čísílkem a nevyvine se to do podoby která by mě zabila...To je které? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 1. Kristian.nov2. Melly3. Jörg8X 4.5.6.7. feltharg8. 9.10.11.12. Straspol13. Honza.manta uvidíme co z toho bude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Vizualizace se mi docela líbí, jen mi to možná přijde lepší s černou lunetou. menší výhradu bych měl k modré na ručkách, k takové barvě půjdou blbě kombinovat hnědé řemeny a pak nevím, jestli ta vlajka bude dostatečně zřejmá, aby to prostě nevypadalo, že je 1/3 cifru pruhovaná... Žádný nápis PRIM nebude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadama Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Dovolím se přidat. Vypadá to slibně. 1. Kristian.nov2. Melly3. Jörg8X 4.5.6.7. feltharg8. 9.10. dadama11.12. Straspol13. Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 1. Kristian.nov2. Melly3. Jörg8X 4.5.6.7. feltharg8. 9.bob.zizka10. dadama11.12. Straspol13. Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.