Přejít na obsah

Limitka leteckých primek...

Doporučené příspěvky

Odesláno

Byla by vůle a chuť zkusit zrealizovat nějakou limitku Leteckých primek?

Třeba v pouzdru klasických PSII, s manualní 66, bez datumu, lehce zmodernizovat cifr? Možná pouzdro Igen...

Delší dobu po něčem takovým prahnu... Mohli by jsme se o něčem takovým pobavit...

• Odpovědi 676
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Myslím že Strašák mel kdysi dávno podobny roupy. Mu napiš, třeba nějak pokročil

nechceš jít do jinýho pouzdra, proc zrovna letecky potapky?

Mám rád soudkový pouzdro a PSII nejsou klasický potápky... Jaky pouzdro bys měl namysli?

Odesláno

Proč by nešla,určitě jde dát .Jen je nižší o nádstavbu datumu.

A proto se musí dělat trochu jinak a tuhle práci v pár kusech nezaplatíš. Proto maj Nodaty uvnitř kal 68 a znefunkčněný překlápění data. Bylo to podstatně levnější

Myslím, že "leteckých potápek" bude hodně v kanálu La Manche. Ještě od bitvy o Británii.

:-) :-)

Já bych pro PS2 limitku byl. PS1 je hafo :-)

pravdu máš

Odesláno

mno PS 2 letecké zní jako LE Chrono zajímavě :) ono i cenově nerezové pouzdro na PS 2 vychází lépe ne ? a cena by nemusela bejt taková raketa jako za PS 1

a strojek by se vzal origo PS 2 a jen se vyřadila date nástavba ... a je vymalováno :-d

otázka co by stály "letecké" ručky to bude asi darda :-d

Odesláno

Já bych byl pro. Při dostatku členů by to raket být neměla. Stejně jsem chtěl dělat renovace PS2.

A nemusí to být přesná kopie leteckých, to by ani nedávalo smysl. Nebál bych se, že by se ručky nevyřešily. :-)

Odesláno

Já jsem taky radši pro pouzdro z dvojek... Ať to má nějakou návaznost na původní... S cifrem a ruckami si můžeme pohrát...

A taky precejenom dvojky aspoň nějakou spojitost s letanim mají. Igeny jsou od počátku potápky...

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...