Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Musím se s vámi podělit o to, co jsem dnes zažil se svými D-Stary. Je mi jasný, že vám budu připadat hodně mimo a taky vím, že asi není úplně obvyklé začít chlubídí vlákno řečmi o tom že už mě mé hodinky nebaví. 

Nosím D-Star 200 od jara. Tenkrát jsem je koupil, protože mě zaujaly jako decentní potápky bez monstrózní lunety. Zvědav jsem byl hlavně keramiku, z které jsou prostřední dílky tahu a luneta.

Zrovna si říkám, že už mě nebaví, že je asi prodám. Přečtu si o nich ještě něco, třeba se ještě nakazím nadšením. 

Narazím na tohle chlubící vlákno: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/70984-rado-d-star-200/?hl=%2Bd-star+%2B200 

Čtu, až dojdu k větě o pohybující se kotvičce v logu. Nejdřív se leknu, že mám zase nějakou nižší verzi. (Myšlenku, že moje hodinky nejsou originál rychle zapudím.)

Běžím pro ně do obýváku. Zarumpluju s nima a koukám: TOČÍ SE!!! Vůbec nechápu, jak jsem si toho mohl nevšimnout. Asi se půjdu někam nahlásits01.png

Možná mě trochu mrzí, že jsem si na to nepřišel sám.

Je fakt, teď z nich mám radost, jako z nových.  

Velká frajeřina tyhle RADOsti. Asi spolu ještě nějaký čas zůstanem s01.png.

Přikládám jedinou fotku, která se mi trošku povedla.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Omlouvám se za přerušení. Mé dítko po mě lezlo a odeslalo se mi to nějak dřív nž jsem zamýšlel. 

Pokračování:

Čtu, až dojdu k větě o pohybující se kotvičce v logu. Nejdřív se leknu, že mám zase nějakou nižší verzi. (Myšlenku, že moje hodinky nejsou originál rychle zapudím.)

Běžím pro ně do obýváku. Zarumpluju s nima a koukám: TOČÍ SE!!! Vůbec nechápu, jak jsem si toho mohl nevšimnout. Asi se půjdu někam nahlásits01.png

Možná mě trochu mrzí, že jsem si na to nepřišel sám.

Je fakt, teď z nich mám radost, jako z nových.  

Velká frajeřina tyhle RADOsti. Asi spolu ještě nějaký čas zůstanem s01.png.

Odesláno

D-Star 200 jsou super hodinky, jediná věc, která by mne trochu štvala je kulatý kyklop nad hranatou datumkou.

Rado značku mám rád a nejvíc mě oslovuje dnes již ukončená řada Rado Original Diastar. 

Odesláno

mám je a jsou vážně příjemný, cifr se na různém světle odráží pokaždé jinak, kotvička se setrvačností otáčí, kyklop je taky fajn,  odolnost na vodu 200M, snesou toho vážně dost - co víc si člověk může přát :-)

jeté se tady prodávají pod 20k, takže dostupné skoro pro každého

gratuluji...

Odesláno

Toto sú podľa mňa úplne fantastické hodinky, už druhýkrát som ich mal vo výbere, zase som kúpil niečo iné, ale raz sa k nim určite dostanem. Mňa momentálne oslovuje aj model bez lunety http://www.iwatch365.com/data/attachment/forum/201408/10/1617233ezqel2dj2hvc742.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...