MarvinX Odesláno 17. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2010 Na Neředín nejedu, bojim, já tam nikdy nebyl a kde je Švejk? Tady http://www.svejk-olomouc.cz/kontakt.php Kousíček od autobusového nádraží, vedle Ford Janiš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 když jsem tam byl naposled s kolegou na oběd, tak jsme oba vraceli jídlo, steaky vysušené, tuhé a nepoživatelné, evidentně staré a špatně připravené maso, dobré pivo, ale tohle byla katastrofa, problém je, že v Ol nic zásadně lepšího ani není ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 Tady http://www.svejk-olomouc.cz/kontakt.php Kousíček od autobusového nádraží, vedle Ford Janiš. aha, dik, tam jsem nikdá nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 když jsem tam byl naposled s kolegou na oběd, tak jsme oba vraceli jídlo, steaky vysušené, tuhé a nepoživatelné, evidentně staré a špatně připravené maso, dobré pivo, ale tohle byla katastrofa, problém je, že v Ol nic zásadně lepšího ani není ... Tak já klidně něco uvařím, docela mi to už jde, ale jde o to, kde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 Tak já klidně něco uvařím, docela mi to už jde, ale jde o to, kde tož to raději toho švejka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 tož to raději toho švejka Strach...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 Strach...? to víš, že jo Ty kuchto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 to víš, že jo Ty kuchto Tak jestli se nebojíš, tak Ti donesu něco v kastrůlku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 Tak jestli se nebojíš, tak Ti donesu něco v kastrůlku čéče raději ne, mám slabší žaludek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 čéče raději ne, mám slabší žaludek Zrovna dneska jsem si četl recept na dušenou kočku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 19. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2010 když jsem tam byl naposled s kolegou na oběd, tak jsme oba vraceli jídlo, steaky vysušené, tuhé a nepoživatelné, evidentně staré a špatně připravené maso, dobré pivo, ale tohle byla katastrofa, problém je, že v Ol nic zásadně lepšího ani není ... Tak nevím, já tam jedl už mockrát a zatím vždycky dobrý. Chodím tam na řízkový trojboj (hovězí, telecí, vepřový) a na žebra. Možná že jiná jídla nemají dobrá, ale tato dvě rozhodně dělají dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2010 Hm, možná bych byl pro něco blíž centru, ze hřbitova to mám fakt daleko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r.obot Odesláno 3. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2010 Jestli mohu doporučit, výborně v Olomouci vaří v Irské (Irish Pub, mezi Morganem a Belmondem, zastávka U soudu) nebo v Potrefené Huse (naproti Orloji). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2010 Tak nějak končí prázdniny, tak co se někde srazit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 Jsem rozhodně pro, oproti jiným buňkám máme celkem dlouhou pauzu. Že by zase u Drápala? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 4. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2010 Jsem rozhodně pro, oproti jiným buňkám máme celkem dlouhou pauzu. Že by zase u Drápala? U Drápala klidně, viděl bych to "vzadu na poschodí" abychom měli klid Termín ? Některý pátek ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 4. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2010 jen ne 17teho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 Bych se možná objevil, celý léto jsem to flákal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 15.10. v 19.00 restaurace Drápal ? Je na to alespoň dost času si udělat volno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 Hele a co nekdy po 17. ? Uz tam budu dislokovan i ja ve skole... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se