gas Odesláno 14. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2011 Takže rychlá akce : sraz 18.5. Jarett Tada gas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír P. Odesláno 14. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2011 Škoda, já jsem se dnes vrátil s Cyrile z Rumunska. Takže dnes jen odbahnění, vysoušení a objímání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 14. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2011 Já toho přivezu asi docela dost - nafasoval jsem nějaké seiko na novinářské testování Už se těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 14. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2011 Návrh na místo srazu ? nekuřáckásalonek ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 14. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2011 Návrh na místo srazu ? nekuřácká salonek ? Salonek by byl fajn, abychom na sebe nemuseli křičet. Kuřáci nekuřáci je mi jedno, fajfka se mi ztratila, tak se přizpůsobím většině. Chtělo by to někde, kde mají jedlé jídlo - napadá mě Trefená kachna nebo husa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 14. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2011 Husa stoji za howno ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 14. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2011 Husa stoji za howno ... Tak leda na rybku do Primavesi, ale to by nedopadlo dobře, páč jsem na ně silně nasranej skrze mizernej a předraženej steak A puškařův šenk bych vynechal, radši... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 14. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2011 Od te doby, co jsem v primariti vratil vysuseneho tunaka za 500 tam nepachnu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 14. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2011 Od te doby, co jsem v primariti vratil vysuseneho tunaka za 500 tam nepachnu ... Tak leda u tebe ve sklípku a já donesu ve várnicích jídlo z menzy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 14. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2011 Jarek ma prej velkou terasu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2011 aby se to neztratilo v diskuzi kdy: 18.5. v kolik: 19.00 hodin kde: ? JarettTadaGas............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2011 aby se to neztratilo v diskuzi kdy: 18.5. v kolik: 19.00 hodin kde: ? JarettTadaGasJartop........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2011 kdy: 18.5. v kolik: 19.00 hodin kde: ? JarettTadaGasJartopStýf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 Nic neslibuju. Pokud bych se ale urval, na chvíli bych rád přišel. Pokud to teda nebude v nějaký zahulený a tmavý díře.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 Kde ? Navrhněte něco slušného. Já jsem domácí typ a restaurační zařízení neznám ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 Ať něco vybere gas, když mu žádnej lokál není recht! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 Ja hospody moc neznam, slo by u drapala v nekuracke casti, sla by podkova, tam je i klid, slo by v raji v salonku, tam je klid ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 tak to někdo rozhodněte, radši bych někde, kde je klid... A zapomněl jsem si doma nejlepšejší hodinky ze všech, co mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 Ja hospody moc neznam, slo by u drapala v nekuracke casti, sla by podkova, tam je i klid, slo by v raji v salonku, tam je klid ... Drápal ne, salonek je lepší, už proto, že zbytečné čumily nemusím. Raj je kde ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 http://www.hotelvraji.cz/restaurace/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se