Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Vsiml jsem si na Ebay techto Tissotu a docela se mi libi(nejsou tak preplacane, jak druhy model PRS516 co znam :thumbsdown_anim: )...je to nova verze tedy? A vite, znate nekoho, kdo je nabizi za rozumnou cenu?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Filip R.
Odesláno

Zajímavej model. A zvláštní je zadní kryt pouzdra, to sluníčko mi připomíná taková ta turbínová kola, co se dávají na Mercedesy.

Odesláno

Pěkná strojovna.

Jen jsem nepochopil proč je (nejen u těchto hodinek) tak divně zobrazeno datum a dny v týdnu.

Přece každý ví že po 4 je 5 a před ní 3; že po uterý je středa a před ním pondělí...

Odesláno
Pěkná strojovna.

Jen jsem nepochopil proč je (nejen u těchto hodinek) tak divně zobrazeno datum a dny v týdnu.

Přece každý ví že po 4 je 5 a před ní 3; že po uterý je středa a před ním pondělí...

To pre prípad pochybností - takto to máš pekne potvrdené :)

Odesláno

Pripadaju mi take, no divne. Ten napis "automatic" medzi indexom 2 a 4 a to co je medzi 8 a 10 radsej ani nekomentujem. Dno je zaujimave, ale to je vsetko, cim ma zaujali.

Xlaque, tie co mas ty su ovela krajsie.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...