Roman Šula Odesláno 22. března 2006 Nahlásit Odesláno 22. března 2006 Dneska jsem v Brně ve výloze zastoupení IWC viděl hodinky s mechanickým budíkem, cena čtvrt milionu. Na oficiálních stránkách IWC jsem ale o podobných hodinkách nenašel nic. Nevíte někdo, co to je zač? Do obchodu jsem jít nechtěl v džínách a kožené bundě, když nejlevnější kousky tam nejdou pod sto tisíc.
Benelli_2000 Odesláno 22. března 2006 Nahlásit Odesláno 22. března 2006 V Praze jsem do obchodu s Vacheronama a IWC taky vlezl v džínsách a kožené bundě. Kupodivu se ke mě chovali přátelsky mile a ihned se ptali co, že si to budu přát. Asi je však moc nepřekvapilo, když jsem se zeptal esli nemaj new číslo Watch Magazinu, jenž stojí 89Kč asi ze soucitu mi ho věnovali zadarmo
Roman Šula Odesláno 22. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2006 Tak já byl takhle oděný pouze ve značkové prodejně Omega, tam jsou pořece jen levnější kousky. Ale taky hezké. Já teda momentálně jsem rád za ty Festiny, co mám na ruce, i když teda při jejich koupi se na mě smály Tissoty za dvojnásobek, na které jsem po kapsách měl. Jen mě odradilo, že bych zůstal několik dnů odkázán na poslední dvě stovky, co by mi po té koupi zůstaly.
MartinP Odesláno 22. března 2006 Nahlásit Odesláno 22. března 2006 Jaký máte problém přijít v džínách do prodejny? Když jsem byl ve Státech tak jsme zcela normálně přišli v tričku, džínách a sandálech k Tiffanimu a manželka si vybírala náušnice. Ať ukázala na které chtěla zcela ochotně jí je předvedli. Pokud se naši obchodníci dívají na zákazníka "přes prsty", že příjde v džínách tak jsou to absolutní chudáci, kteří si nevidí na špičku nosu.
Jeremy Odesláno 22. března 2006 Nahlásit Odesláno 22. března 2006 No to je pravda - na druhou stranu ale Američani jsou burani, kteří chodí v riflích i do divadla. Taky si nemyslím, že solidní obchodník by takového klienta vyhnal, ovšem bude se na vás koukat pečlivěji, než na kravaťáka, ale to je asi jasné.. Mimochodem já mít obchod s luxusním zbožím, taky budu brát seriózněji kravaťáky, protože z nich máím víc peněz.. ne?
Roman Šula Odesláno 22. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2006 No, tak teď jsem si vzpomněl, jaký je rozdíl mezi absolventem matfyzu a bezdomovcem. Na první pohled žádný. Ale bezdomovec má v tašce zálohované flašky na vrácení a matfyzák noťas aspoň za pade.
saboter Odesláno 22. března 2006 Nahlásit Odesláno 22. března 2006 No, tak teď jsem si vzpomněl, jaký je rozdíl mezi absolventem matfyzu a bezdomovcem. Na první pohled žádný. Ale bezdomovec má v tašce zálohované flašky na vrácení a matfyzák noťas aspoň za pade. To môžem potvrdiť. Mam takého kamaráta. Oblečený od čínanca, učes podla hrnca, notebook za pade. ... samozrejme študent MatFyz.
Roman Šula Odesláno 22. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2006 No..., já mám noťas za šede (Apple)..., účes nemám podle hrnce, já si vlasy nestříhám vůbec.... A takže mi ani ta kravata nějak moc nesekne.
aCIDfire Odesláno 22. března 2006 Nahlásit Odesláno 22. března 2006 Já bych tam přišel jako občasnej kravaťák,ozkoušel si z legrace všechny ty Vacherony,IWC,Hubloty,..atd..a pak bych si vzal Tissoty za patnact,to by asi koukali
Roman Šula Odesláno 22. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2006 Já na takové legrácky nemám náturu. Prostě vím, že na kousek za čtvrt mega nemám a nehodlám obchodníkům dělat iluze, i když třeba chvilku držet v ruce takové hodinky a dívat se na ně z pár centimetrů by za to stálo. Cítil bych se asi trapně. A propó..., nezjistil jste někdo, co ten model IWC s budíkem je zač? Mechanický budík v náramkových hodinkách není moc běžná věc, proto mě to zaujalo. Oficiální stránky IWC nic takového neuvádějí.
Brano Odesláno 22. března 2006 Nahlásit Odesláno 22. března 2006 Budík v automatoch nie je až taká výnimočná vec. Pozri http://www.fortis-watch.com/ . Fortis B-42 Flieger Chronograph Alarm.
Viktor Odesláno 22. března 2006 Nahlásit Odesláno 22. března 2006 S alarmem dělali jeden model z řady GST Tady je na ně recenze http://www.timezone.com/library/tlines/tlines0010
Jezek Odesláno 23. března 2006 Nahlásit Odesláno 23. března 2006 automaty s alarmem dela take napr. Eterna,model Reveil
Roman Šula Odesláno 23. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2006 Ještě jednou díky. Ale hlavně za ten odkaz na recenzi IWC.
Jumbo Odesláno 23. března 2006 Nahlásit Odesláno 23. března 2006 Kde je v Brně IWC? Kdysi byla u vlakového nádraží Oriosa, ale asi před 6-ti rokama to zabalili. Pak už zůstal v Brně jenom servis. Dík.
Roman Šula Odesláno 23. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2006 Na začátku svoboďáku ve směru od nádru po levé straně. Mám pocit, že se to dokonce Oriosa jmenuje. Je tam malinká výloha a vchod je z pasáže. Ten obchod jde snadno přehlédnout.
Jezek Odesláno 23. března 2006 Nahlásit Odesláno 23. března 2006 Je to stale Oriosa,na totalne zdevastovanem nam.Svobody,v Kleinove palaci.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se