Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 156
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Čtyři stránky diskuse o hodinkách v ceně slušnějšího řemenu. A ukňouraná ženská, která jako každá ženská neví co vlastně chce a mění názor co pět minut. OMFG.... :axehead:

Odesláno
  ANDY napsal:
Čtyři stránky diskuse o hodinkách v ceně slušnějšího řemenu. A ukňouraná ženská, která jako každá ženská neví co vlastně chce a mění názor co pět minut. OMFG.... :axehead:

celkem slušný první zápis :thumbsdown_anim:

Návštěvník Snow
Odesláno
  ANDY napsal:

Sám bych to líp nenapsal :cool02: :lol2: :lol2:

Odesláno
  kubson napsal:
celkem slušný první zápis :thumbsdown_anim:

Chápu, chápu - jako nováček jsem měl zřejmě prvním příspěvkem vzdát povinnou úctu stařešinům :smile_anim: Napsal jsem to co si myslím - zasvěcená diskuse o nákupu quarzového čehokoli. Jak jsem z četby celého vlákna pochopil tak manžel hodinkám nerozumí, je mu buřt co mu stará koupí, hlavně áť to má propánajána display, paní Katka (která ostatně taky neví která bije) je nadšená ze všeho co jí poradíte. Takže má rada pro paní Katku zní takto - zajděte si ve svém městě do vietnamské tržnice, kupte svému manželovi dvoje Quarz hodinky s digi displayem (dvojnásobná radost a ještě zcela určítě SLEVA !!!!). Za zbytek peněz si udělějte romantický večer v luxusní restauraci dejte si dobré víno, pokláboste, prostě udělějte si pěkný večer ve dvou..... :sleeping_03anim:

Odesláno

Možná jo, nevím. Přečetl jsem celé fórum, trvalo mi to skoro tři měsíce (teda ne, že bych četl tak pomalu, ale taky musím dělat něco jiného). Přečíst tohleto forum takříkajíc v jednom zátahu je poučené. Uvědomíš si jak silně klesající úroveň to tady má. Ze starších topic se leccos dozvíš zajímavého, poučíš se. Topicy posledních měsíců a věci jež se tady probírají jsou dle mého názoru celkem o hov.... A tenhle topic je toho příkladem - na rovinu - a teď bez jakýchkoli gentlemanských pitomostí na které se tu hraje - Mařena (tedy paní Katka) shání hodinky pro svého starého - má v podstatě u prdele jakou značku mu koupí, ví o tom kulové stejně jako její manžel (ten má alespoň jasno v tom, že tam chce mít hodně "budíků" nebo display), jen je zpitomělá z šíře nabídky internetových obchodů - přestává se orientovat, v mrákotách se potácí od jednoho eshopu ke druhému- v kapse ji hřejí čtyři háky a chce s nima udělat terno - za tuhle sumu se chystá rozbít hodinářský bank - zcela náhodně pak narazí na Chronomag - a šak tady už jí kluci šikovní poradí co a jak.....a kuci šikovní ¨na chronomagu se opravdu činí - nabízejí mechaniky (Mařena ani netuší co to je), počítají kurzy a cla atd..... Panebože, Mařena nechce žádný mechanický skvost, chce tuctové levné QUARZ, takové kterých se všude na pultech hodinářství válejí tisíce - kdyby tady přišel nekdo kdo má o hodinky zájem alespoň povrchní, měl omezený rozpočet třeba jen tisícovku a chtěl poradit, diskuse by měla smysl - jednalo by se o milovníka hodinek, pro něž jak jsem pochopil (doufám, že správně) je toto forum určeno. Diskuse s Mařenou, která jen neví jestli jsou lepší quarz s flitrama na ciferníku nebo na lunetě tady asi smysl nemají .... ;)

Odesláno

snad nebude tvým posledním přínosem pro toto fórum, jak ses vypořádal s kauzou "mařka"...

na zahraničních fórech je dobrým zvykem, že jakékoli bláboly, které ponižují jiné účastníky diskuze jsou proti pravidlům, i psaným - tvůj příspěvek (oba) je vyloženě sexistické a urážejí některé členy kteří jsou do debaty zapojeni, osobně se mi nelíbí ani vulgarity, k jejich používání nevidím sebemenší opodstatnění. skutečně bych byl raději, kdyby byl chronomag spíše gentlemanským prostorem, než "chlapáckou" žumpou.

hodně zdaru při zvedání úrovně chronomagu a buď vítán

Odesláno

Mno, tak jako stařešina musím Andyho pokárat za formu projevu :sad01_anim:

Nicméně naprosto přesně analyzoval toto vlákno a i já od samého začátku vidím, že opravdu není zájem o mechaniku :crying_anim:

Dále musím konstatovat, že nám všem nastavil zrcadlo a opravdu toto fórum má sestupnou tendenci. Od původně odborných příspěvků opravdu zabředáme většinou do bezobsažných traktátů a odbornost se vytrácí :smile_anim:

Je vidět, že toto fórum opravdu nejen poctivě přečetl, ale i prostudoval a s jeho obsahem příspěvku souhlasím :whistling:

Odesláno

Děkuji za přivítání a omlouvám se za formu projevu pokud někoho pohoršila. Chtěl jsem to jeno trošičku odlehčit a parafrázovat celé vlákno. Je mi líto, že se tady objevuje čím dál méně příspěvku jako na začátku psávali Kamojedov (doufám, že jsem si správně zapamatoval nick, pokud ne omluva), cigi a jiní. V poslední době nějak vymizely i recenze z portálu chronomag, a většina příspěvků se tady točí kolem toho že někdo pastne fotky a ostaní mechanicky odpovídají a to ve třech variantách

1/nádhera

2/nic moc

3/ti se inspirovali .....

Ale možná je to jen můj pocit.

Návštěvník Kamil
Odesláno
  ANDY napsal:
Ale možná je to jen můj pocit.

A tak z 80% správný, IMHO.

Nedostatek článků na hlavní stránce padá částečně na mou hlavu. Jednak mám poslední dobou nějak méně času a asi taky méně počátečního nadšení, druhak jsem se zařekl, že dokud mi sám veliký Chronomag neumožní do článků normálně vkládat fotky a ne je postovat někam na xs.to nebo imageshack.us, nenapíšu ani řádek.

Patricku kde jsi???

Odesláno

Niektore reakcie niektorych tiezclenov "gentlenanov" su horsie, ako reakcia "uknourane hysterky". Len preco prave na pani Katku, ked je plno vlaken "co kupit frajerke", "ake automaty do 2000,- Kc" a pod.? Ocenujem jej pristup k nakupu hodiniek pre manzela a je jedno, kolko je ochotna investovat. Mozno je pre nu 4000,- to, co pre mna 40000,- ale to neriesim, snazim sa pomoct, aby bol na svete dalsi chlap s laskou k hodinkam a treba dufat, ze raz pochopi aj krasu mechanickych kalibrov.

Katke prajem pri vybere stastnu ruku a manzelovi radost z darceka.

Odesláno

Je pravda, že se v tomto topicu 20x změmila definice hodinek, které vybírá paní svému manželovi a je taky pravda, že to nebude nic světoborného, ale spíš spotřebka. Na druhou stranu se dá docela jasně vidět, jak sem už moc expertů přez hodinky nepíše a ani neradí, když se někdo zeptá. Nakonec, docela podstatná část informací se dá vyčíst z již napsaných topiců, vyjma novinek. Takže, co tak celý Chronomag locknout, když už ho většina původních a odborných přispěvovatelů ignoruje a nesměruje? To je to správné řešení?

Odesláno (upraveno)
  NIGHTinGALE napsal:
Katko, tohle je k ničemu. Čím déle doporučujeme, tím více z toho musíš být zmatená.

Nemám s tebou vyrazit do obchodu a vybrat něco? :D

Milý příteli,

pokud jsi ještě v životě nezjistil,čemu se říká Sysifova práce,tak se obávám,že k podobné si se právě gentlemansky nabídl. Když jsem si prošel tohle vlákno,tak jsem zjistil,že se neměnil jen jeden požadavek a to aby hodinky také ukazovaly kolik je hodin / a ani tím si nejsem jistý/.Dostal by jsi se do situace muže,který vchází do obchodu s dámou,která ještě neví zda si koupí nějaké lehké koktailky nebo kožich.

Myslím,že řešení situace je dvojí.

Bud pro dámu nejsou 4000 až tak mnoho-pak ať koupí cokoliv a uvidí

nebo

Je to pro ni hodně peněz,potom ať zatáhne manžílka / při tom slově mě běhá mráz po zádech/ do Koskomu a at si vybere a aby nepřišel o překvapení může to být v ten den jeho narozenin.Připadají li na neděli nevadí- i dopoledne mají otevřeno

Zdravím-orisy i longiny dupou jak králíci.

Upraveno uživatelem Conrad
Návštěvník Snow
Odesláno

Musím konstatovat, že má Andy pravdu téměř ve všem a přesně vykreslil současný stav chronomagu, jeho příspěvky, pominu-li některé drnější výroky, jsou k věci a neměli bychom je házet za hlavu.

Odesláno

Snow, o současném stavu a klesající tendenci fóra už se tu diskutovalo víckrát, to není nic objevného - ale tím v jakém stylu Andy odpovídá Katce, která prostě jenom chtěla poradit - tím opravdu vrací fórum zpět do prosluněných výšin ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...