Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
čau všichni,

nebaví mě pracovat s normálním vystěžejkovávačem, libí se mi tento, máte s ním někdo zkušenosti? Dá se koupit za rozumný peníz?

0090em_gr.jpg

Upraveno uživatelem prischera
Opraven nesmyslný název vlákna a link a přidán obrázek
Odesláno

Když budeš hledat, tak tu na fóru nějaké reference najdeš. Ale přejmenoval jsem téma (co je to za název "co na to říkáte?") a nechám ho tu vyvěšené, třeba se tu sejdou zkušenosti pohromadě.

Odesláno

Pechino, když se Ti to líbí, tak si tu hračku kup. Bude se Tii s tím dělat o něco pohodlněji a jistěji. Cena v dlubixově odkazu už je na takovou hračku přijatelná. Já osobně jsem si Bergeony vyzkoušel v Baselu, v hale s nářadím. Šroubováky nakonec koupil, tohle ne. Ale nic proti, je to fajn fičura.

Návštěvník dlubix
Odesláno (upraveno)

Ještě doplním, že tyto kleště mám a využívám. Chce to trochu cviku (doporučuji nejdříve mrknout na jůtjůb ) , správný postup je jen jeden. Odměnou je pak nepoškrábané pouzdro bez oblepování nožek.

Upraveno uživatelem dlubix
Odesláno

Já děkuju za úpravu nadpisu, přiznám se, že jsem v zápalu nadšení, že jsem konečně našel co jsem hledal, zapomněl na kultůru postování.

Prapůvod proč jsem to sem hodil je ten, že mě zajímalo jak se vám s tím pracuje a hlavně jestli existuje varianta za rozumnou cenu.

Všem díky za názory

Odesláno

A ja sa chcem tiez podakovat dlubix-ovi za ten odkaz na lacnejsiu alternativu. Tiez som sa zaujimal povodne o Bergeon ale cena sa mi nepozdavala a tiez ani dodacia lehota co som dostal od tunajsich firiem. Tak som klikol na odkaz, objednal a zaplatil.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...