Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chtěl bych se zeptat, jak se vám líbí strukturované ciferníky tohoto typu. Já jsem jim nějak nepřišel na chuť. (Zkuste se oprostit od značky hodinek).

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Je dost složité oprostit se od značky, ale k Orisům číšelník z kevlaru či jeho napodobeniny patří, bez něj by to asi nebyly tak F1 hodinky, takže u Orisů se mi líbí.

0666d.jpg

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno (upraveno)
Je dost složité oprostit se od značky, ale k Orisům číšelník z kevlaru či jeho napodobeniny patří, bez něj by to asi nebyly tak F1 hodinky, takže u Orisů se mi líbí.

Přesně tak k Orisům to skutenče patří a bez tohoto ciferníku by to nebylo ono, jen bych řekl, že se nejedná o kevlar či jeho napodobeninu, ale o karbon.

Jinak mě osobně se takovéto ciferníky velmi líbí.

Upraveno uživatelem roon
Návštěvník tolja
Odesláno

Já to mám naopak. Profilované číselníky mne velmi přitahují. Hladká plocha vypadá fádně, a je to jediný důvod, proč jsem si ještě nepořídil Seiko Samurai v titanu. Ocelové mají krásně profilovaný číselník, a titanové mají z mého pohledu "ošizený" číselník.

Odesláno

Záleží na tom o aké hodinky sa jedná. Páči sa mi to na Orisoch a páči sa mi to aj na tých Omegách. Kedže sa jedná o Omegy Seamaster, príde mi to zdobenie ciferníka v podobe vĺn ako veľmi trefné a vecné.

Odesláno
Záleží na tom o aké hodinky sa jedná. Páči sa mi to na Orisoch a páči sa mi to aj na tých Omegách. Kedže sa jedná o Omegy Seamaster, príde mi to zdobenie ciferníka v podobe vĺn ako veľmi trefné a vecné.

Naprostý souhlas.

Dodal bych, že někdy je lepší mít hladký ciferník, bez zdobení na kterém pokaždé zaujme jeho 3 prostorové řešení, tím myslím např. chronografové subciferníky, utopené o nějakou tu desetinu pod základní plochu a kolem nich naopak vystouplý rámeček.

• Po letech...
Odesláno
Líbí moc - velmi elegantní. Je ta ruka tvoje? :)

kdyby byla moje, tak uz je vytvoreno chlubici vlakno a podrobny pois kalibru a hodine. takze bohuzel :(

Odesláno
Hlavně se na tom ciferníku nesnažte vidět obličej (den a měsíc oči, měsíční fáze ústa), nebo se toho už nezbavíte :D

Tak jsem to zkusil, ale jednu věc nechápu. Minutová ručička je pak co? :blink: Chobot? :D A taky má jen jedno ucho...

Odesláno
Tak jsem to zkusil, ale jednu věc nechápu. Minutová ručička je pak co? :blink: Chobot? :D A taky má jen jedno ucho...

Mně se to naopak líbí, třeba na Oris Big Date je to parádní.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...