lomo135 Odesláno 3. října 2007 Nahlásit Odesláno 3. října 2007 Chtěl bych se zeptat, jak se vám líbí strukturované ciferníky tohoto typu. Já jsem jim nějak nepřišel na chuť. (Zkuste se oprostit od značky hodinek). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Snow Odesláno 3. října 2007 Nahlásit Odesláno 3. října 2007 (upraveno) Je dost složité oprostit se od značky, ale k Orisům číšelník z kevlaru či jeho napodobeniny patří, bez něj by to asi nebyly tak F1 hodinky, takže u Orisů se mi líbí. Upraveno 3. října 2007 uživatelem Snow
roon Odesláno 3. října 2007 Nahlásit Odesláno 3. října 2007 (upraveno) Je dost složité oprostit se od značky, ale k Orisům číšelník z kevlaru či jeho napodobeniny patří, bez něj by to asi nebyly tak F1 hodinky, takže u Orisů se mi líbí. Přesně tak k Orisům to skutenče patří a bez tohoto ciferníku by to nebylo ono, jen bych řekl, že se nejedná o kevlar či jeho napodobeninu, ale o karbon. Jinak mě osobně se takovéto ciferníky velmi líbí. Upraveno 3. října 2007 uživatelem roon
Jaem Odesláno 3. října 2007 Nahlásit Odesláno 3. října 2007 Mne sa pacia. V reale tu strutkturu az tak nevidiet, ako je to na fotkach.
Lovap Odesláno 3. října 2007 Nahlásit Odesláno 3. října 2007 Mne sa takéto ciferníky páčia moc - hladké sú pre mňa trochu nudné, chcem stále na nich niečo objavovať a to sa na hladkých moc nedá.
Návštěvník tolja Odesláno 3. října 2007 Nahlásit Odesláno 3. října 2007 Já to mám naopak. Profilované číselníky mne velmi přitahují. Hladká plocha vypadá fádně, a je to jediný důvod, proč jsem si ještě nepořídil Seiko Samurai v titanu. Ocelové mají krásně profilovaný číselník, a titanové mají z mého pohledu "ošizený" číselník.
lomo135 Odesláno 3. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2007 Tak to jsem asi nějaký divný já. Ale třeba to s věkem přijde.
uns Odesláno 3. října 2007 Nahlásit Odesláno 3. října 2007 Záleží na tom o aké hodinky sa jedná. Páči sa mi to na Orisoch a páči sa mi to aj na tých Omegách. Kedže sa jedná o Omegy Seamaster, príde mi to zdobenie ciferníka v podobe vĺn ako veľmi trefné a vecné.
B.F.G. Odesláno 3. října 2007 Nahlásit Odesláno 3. října 2007 Záleží na tom o aké hodinky sa jedná. Páči sa mi to na Orisoch a páči sa mi to aj na tých Omegách. Kedže sa jedná o Omegy Seamaster, príde mi to zdobenie ciferníka v podobe vĺn ako veľmi trefné a vecné. Naprostý souhlas. Dodal bych, že někdy je lepší mít hladký ciferník, bez zdobení na kterém pokaždé zaujme jeho 3 prostorové řešení, tím myslím např. chronografové subciferníky, utopené o nějakou tu desetinu pod základní plochu a kolem nich naopak vystouplý rámeček.
kojan Odesláno 6. října 2007 Nahlásit Odesláno 6. října 2007 (upraveno) Podobně jako Omega Seamaster má vlnky na ciferníku,dělá i Oris řadu TT1 divers s vlnkami.Vypadá to v reálu velmi hezky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. října 2007 uživatelem kojan
Pepino65 Odesláno 6. října 2007 Nahlásit Odesláno 6. října 2007 Líbí se mi. Moje Accutrony Gemini mají taktéž strukturovaný číselník (je jemnější, není to tolik vidět), dokonce to mému oku lahodí.
911 Odesláno 9. října 2009 Nahlásit Odesláno 9. října 2009 vyuziju nazev vlakna, at netvorim nove a otazka je porad stejna. jak se vam libi? Jaeger-LeCoultre Master Moon
mira1.1 Odesláno 9. října 2009 Nahlásit Odesláno 9. října 2009 vyuziju nazev vlakna, at netvorim nove a otazka je porad stejna. jak se vam libi? Jaeger-LeCoultre Master Moon Líbí moc - velmi elegantní. Je ta ruka tvoje?
911 Odesláno 9. října 2009 Nahlásit Odesláno 9. října 2009 Líbí moc - velmi elegantní. Je ta ruka tvoje? kdyby byla moje, tak uz je vytvoreno chlubici vlakno a podrobny pois kalibru a hodine. takze bohuzel
Karlos Odesláno 9. října 2009 Nahlásit Odesláno 9. října 2009 Hlavně se na tom ciferníku nesnažte vidět obličej (den a měsíc oči, měsíční fáze ústa), nebo se toho už nezbavíte
Jay Doll Odesláno 9. října 2009 Nahlásit Odesláno 9. října 2009 Hlavně se na tom ciferníku nesnažte vidět obličej (den a měsíc oči, měsíční fáze ústa), nebo se toho už nezbavíte Tak jsem to zkusil, ale jednu věc nechápu. Minutová ručička je pak co? Chobot? A taky má jen jedno ucho...
Chumpus Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Odesláno 10. října 2009 Tak jsem to zkusil, ale jednu věc nechápu. Minutová ručička je pak co? Chobot? A taky má jen jedno ucho... Mně se to naopak líbí, třeba na Oris Big Date je to parádní.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se