tiktaktiktak Odesláno 3. října 2007 Nahlásit Odesláno 3. října 2007 Vim, ze to neni primo vrcholna hodinarina, nicmene chtel bych se zeptat, zda nemate nekdo typ na levne DFC rizene nastenne hodiny, idealne displej s velkymi cisly, pripadne navic s datumem. Potrebuju koupit otci (chciply mu jeho letite nastenne) a vzhledem k tomu, ze jsem si sam pred asi dvema roky koupil do kuchyne myslim v Lidlu za lidovych asi 299,- Kc prave DFC nastenne digitalky s datem, ukazetelem mesicni faze a teplomerem, chtel bych sehnat neco podobneho otci (klidne i totozneho). Jediny problem je, ze co jsem ted patral vsude mozne, tak podobne modely se mi nepodarilo najit nikde na e-shopech pod nejakych cca. 1000-1500,- coz uz se mi zase zda pomerne dost. Tedy muj dotaz zni, zda nemate nekdo tuchu, kde by meli neco podobneho, levneho a prijatelneho. Vzhledem k tomu, ze jsem se svymi domacimi naprosto spokojen, uvital bych i ty same (hodne lidi si to tenkrat kupovalo). Ohledne presnosti neni co resit a ohledne spolehlivosti jsem do nich myslim jednou menil baterku, jinak bezi a spokojene funguji. Diky za pripadnou "navigaci" na podobny levny model. Nebo kdyby se jich chtel nekdo zbavit, s radosti odkoupim
mischa Odesláno 6. října 2007 Nahlásit Odesláno 6. října 2007 Nejlevněji je seženeš v několika modelech u Conrada.
tiktaktiktak Odesláno 6. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2007 Nejlevněji je seženeš v několika modelech u Conrada. jj, tam jsem prave koukal a stejny model alespon lehce se priblizujici designem a funkcemi je za cca. 1200 nebo kolik. Jo kdybych to tusil predem, nakoupil bych si jich v Lidlu "zasobu" za 250,. nebo kolik staly I tak diky za info
Jerryl Odesláno 7. října 2007 Nahlásit Odesláno 7. října 2007 Já ti porádím, v Lidlu přece taky jsem si je tam koupil, za ty prachy jsem je tam nemohl nechat. Ono je blbé, jestli je potřebuješ hned. Lidl svou nabídku mění každý týden a tu a tam se stane, že některý zboží se tam objeví několikrát. Já jsem poprvé tyto hodiny koupil v Lidlu ve Španělsku, to ještě u nás nestál snad ani jeden. No a pak když se jich tu vyrojilo tolik, tak jsem tam ty hodiny objevil znovu. Moc jsem nepomohl. Snad něco najdeš.
tiktaktiktak Odesláno 8. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 8. října 2007 Já ti porádím, v Lidlu přece taky jsem si je tam koupil, za ty prachy jsem je tam nemohl nechat. Ono je blbé, jestli je potřebuješ hned. Lidl svou nabídku mění každý týden a tu a tam se stane, že některý zboží se tam objeví několikrát. Já jsem poprvé tyto hodiny koupil v Lidlu ve Španělsku, to ještě u nás nestál snad ani jeden. No a pak když se jich tu vyrojilo tolik, tak jsem tam ty hodiny objevil znovu. Moc jsem nepomohl. Snad něco najdeš. njn, ja bych si je tam sel koupit (a klido treba dvoje, troje do zasoby ), ale nevidel jsem je tam uz asi pul roku a je to blby, dalsi treba pulrok cekat, kdyz ma tatik stenu bez hodin
VS Odesláno 10. října 2007 Nahlásit Odesláno 10. října 2007 (upraveno) Od zítřka jsou v Lidlu. DCF budík s projekcí za 245, "Meteorologická stanice" s venkovním bezdrátovým čidlem za 399. http://www.lidl.cz/cz/home.nsf/pages/c.o.2...11.p.Radiobudik http://www.lidl.cz/cz/home.nsf/pages/c.o.2...logicka_stanice Upraveno 10. října 2007 uživatelem VS
tiktaktiktak Odesláno 10. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2007 Od zítřka jsou v Lidlu. DCF budík s projekcí za 245, "Meteorologická stanice" s venkovním bezdrátovým čidlem za 399. http://www.lidl.cz/cz/home.nsf/pages/c.o.2...11.p.Radiobudik http://www.lidl.cz/cz/home.nsf/pages/c.o.2...logicka_stanice Diky za info, Lidl pekelne sleduju, bohuzel ty hodiny to nejsou. Maj tam pomerne casto meteorologicky stanice s DFC casem, i tyhle podobny budiky s DFC taky, jen ty blby hodiny jsem tam ted nevidel uz hoodne dlouho A to jich tam meli kdysi asi 5 designovejch typu Potrebuju fakt nastenny hodiny s velikym displejem (tatik uz taky nejakou tu dioptrii ma). Shodou okolnosti jsem se na ne dnes ptal v hodinarstvi i s tim, ze zaplatim podstane vyssi castku, nicmene praktricky stejne hodiny s jinym designem (podstane osklivejsim dle meho) za 1990,- - zase jsem odtamtad rychle vylezl I tak diky (mozna si zakoupim toho budika, vypada slusne, DFC vyhodou a projekce taky neni k zahozeni), Lidl mam skoro za barakem, stranky s akcema taky nastaveny, tak jej budu pravidelne "filcovat"
VS Odesláno 11. října 2007 Nahlásit Odesláno 11. října 2007 Diky za info, Lidl pekelne sleduju, bohuzel ty hodiny to nejsou. Maj tam pomerne casto meteorologicky stanice s DFC casem, i tyhle podobny budiky s DFC taky, jen ty blby hodiny jsem tam ted nevidel uz hoodne dlouho A to jich tam meli kdysi asi 5 designovejch typu Potrebuju fakt nastenny hodiny s velikym displejem (tatik uz taky nejakou tu dioptrii ma). Shodou okolnosti jsem se na ne dnes ptal v hodinarstvi i s tim, ze zaplatim podstane vyssi castku, nicmene praktricky stejne hodiny s jinym designem (podstane osklivejsim dle meho) za 1990,- - zase jsem odtamtad rychle vylezl I tak diky (mozna si zakoupim toho budika, vypada slusne, DFC vyhodou a projekce taky neni k zahozeni), Lidl mam skoro za barakem, stranky s akcema taky nastaveny, tak jej budu pravidelne "filcovat" Líbí se mi v jednom autobuse. Velké červeně svítící číslice, elegantní černý rámeček. Úplně jiíné, než ty, co jsou běžně v MHD. Ale nevím, kde bych je sehnal.
tiktaktiktak Odesláno 11. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 11. října 2007 Líbí se mi v jednom autobuse. Velké červeně svítící číslice, elegantní černý rámeček. Úplně jiíné, než ty, co jsou běžně v MHD. Ale nevím, kde bych je sehnal. Co přepadnout řidiče? Nicmene pro mne neshudne, nebudou DFC a k tomu asi napajeni na 24V
VS Odesláno 11. října 2007 Nahlásit Odesláno 11. října 2007 (upraveno) Co přepadnout řidiče? Nicmene pro mne neshudne, nebudou DFC a k tomu asi napajeni na 24V DCF budou, myslím, že městská doprava má sjednocený čas pro označování jízdenek a 24V trafo nevidím jako zásadní problém. Ale je možné, že je to jen displej napojený na palubní počítač, který vydává jízdenky. Ale toho budíka z Lidlu už mám. Ukazuje teplotu, čas se zatím nechytnul, jsme tu v díře a asi blbý signál. Uvidím až doma. Projekce je červená, za ty peníze to jde. Upraveno 11. října 2007 uživatelem VS
tiktaktiktak Odesláno 11. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 11. října 2007 DCF budou, myslím, že městská doprava má sjednocený čas pro označování jízdenek a 24V trafo nevidím jako zásadní problém. Ale je možné, že je to jen displej napojený na palubní počítač, který vydává jízdenky. Ale toho budíka z Lidlu už mám. Ukazuje teplotu, čas se zatím nechytnul, jsme tu v díře a asi blbý signál. Uvidím až doma. Projekce je červená, za ty peníze to jde. No vidis, tak se te rovnou muzu zeptat - projekce muze byt nastalo zapnuta? A pripadne "snooze" opakovani ma (musim se vzdycky par minut dospat, vstavam az tak na 2-3 opakovani budika ? Diky predem za info, minim si pro nej zajet cestou z prace, tak abych mel relevantni informace (Lidl u popisu produktu a jejich funkci zrovna neexceluje ) Jinak ty moje nastenny DFC se mam takovy dojem "srovnavaji" myslim jednou za den a to snad o pulnoci, pripadne po vlozeni baterie a "testu spojeni" s vysilacem.
tiktaktiktak Odesláno 11. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 11. října 2007 Jinak jsem svuj problem prave vyresil, v Conradu na Zizkove jsem zakoupil to samy co v Lidlu, akorat za 765 Kc, synchronizace jde rucne ci automaticky v 13 a 01 hodin (tedy 2x za den), maj velkej displej s plnym datem (den/mesic/den v tydnu, teplota), behem par minut se po prvni synchronizaci "chytly" a ted uz spokojene visej na zdi JInak tam maj v cenove relaci od tech 760 Kc az po cca. 3000,- spoustu DFC hodin, jak jen rucickovych, tak kombinaci analog digital, digital s meteo predpovedi, ledkovy cislice atd be velikosti od cca. 8cm na cisla az po hodiny nekam do haly s 30cm cisly, takze kdyby nekdo potreboval - doporucuju
VS Odesláno 11. října 2007 Nahlásit Odesláno 11. října 2007 (upraveno) No vidis, tak se te rovnou muzu zeptat - projekce muze byt nastalo zapnuta? A pripadne "snooze" opakovani ma (musim se vzdycky par minut dospat, vstavam az tak na 2-3 opakovani budika ? Diky predem za info, minim si pro nej zajet cestou z prace, tak abych mel relevantni informace (Lidl u popisu produktu a jejich funkci zrovna neexceluje ) Jinak ty moje nastenny DFC se mam takovy dojem "srovnavaji" myslim jednou za den a to snad o pulnoci, pripadne po vlozeni baterie a "testu spojeni" s vysilacem. V práci se nechytly na signál, ale dají se nastavit ručně. Je k nim přibalen síťový adaptér a když se připojí, jde projekce času zapnout napořád. Bez adaptéru se podsvítí displej a zapne projektor jen asi na 5 s. Budík má opakované buzení po 5 minutách. Budí docela decentně, postupně zrychluje pípání, ale hlasitost není velká. To mi vyhovuje, všechny ostatní budíky jsem musel utlumovat, nemám rád buzení šokem Zkouší se synchronizovat každou hodinu. Zobrazují trvale hodiny, minuty, sekundy, den, měsíc, den v týdnu, teplotu ve stupních C nebo F a fáze měsíce. Při nastavování se zadává i rok, ale ten není zobrazen. Z toho vyplývá, že by neměl být problém ani s přestupným rokem. Upraveno 11. října 2007 uživatelem VS
tiktaktiktak Odesláno 11. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 11. října 2007 V práci se nechytly na signál, ale dají se nastavit ručně. je k nim přibalen síťový adaptér a když se připojí, jde projekce času zapnout napořád. Bez adaptéru se podsvítí displej a zapne projektor jen asi na 5 s. Budík má opakované buzení, nevím po kolika minutách. Budí docela decentně, postupně zrychluje pípání, ale hlasitost není velká. To mi vyhovuje, všechny ostatní budíky jsem musel utlumovat, nemám rád buzení šokem Zkouší se synchronizovat každou hodinu. Zobrazují trvale hodiny, minuty, sekundy, den, měsíc, den v týdnu, teplotu a fáze měsíce. Při nastavování se zadává i rok, ale ten není zobrazen. Diky za relevantni info, vemu to domu pres Lidl a udelam si asi radost presnym budikem
VS Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Odesláno 12. října 2007 Diky za relevantni info, vemu to domu pres Lidl a udelam si asi radost presnym budikem Tož jak? Byl jsi v Lidlu? Zatím jsem nepřišel na to, jak vypnout budík jinak, než vytáhnout baterky To asi budu zítra vstávat v 4:25 A nebo dojde k nejhoršímu a přečtu si návod
tiktaktiktak Odesláno 12. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2007 Tož jak? Byl jsi v Lidlu? Zatím jsem nepřišel na to, jak vypnout budík jinak, než vytáhnout baterky To asi budu zítra vstávat v 4:25 A nebo dojde k nejhoršímu a přečtu si návod V Lidlu jsem byl, budik mam a priznam se, ze jsem jej vcera stacil jen zapojit, chytnul se az asi po 3 hodinach, nicmene chytnul, tedy jsem ani nestacil vyzkouset, jak pipa (testnu vecer). Akorat nevim, zda jsem prastenej ja, nebo vyrobce, ale pokud si obratim budik vedle sebe tak, ze je kolmo k moji hlave, nebo displejem otocenym k mym noham (asi dle meho nejbeznejsi postaveni jakehokoliv budiku), pak jsou cisla na zdi pretocena zrcadlove, musim budik obratit "zady" ke mne (otocit ho) a pak teprve vidim na protejsi zdi ci stropu cisla spravne. Coz mne trosku vytaci, jelikoz nechapu, kdo si bude promitat cisla na zadni zed (k hlave) a v noci ci rano tak delat stojku, abych na zdi za hlavou videl cisla spravne. Kdyz tedy lezim takto O<--== budika mam vedle hlavy z leva a displejem k noham, pak na protejsi stene ci strope vidim prevraceny cisla. Manual jsem taky zatim nestihl prostudovat, nicmene obraceni prosviceni asi rozhodne mozne nebude a mit zase budik otoceny "zady" ke mne, abych prosvecovaci jednotku mel pretocenou a videl tedy cisla normalne - to je podle mne ptakovina. TAk nevim, zda nejsem normalni ja a nemumim jej pouzivat, nebo zda nekde inzenyri z Asie nekde u tohohle pristroje udelali chybu Treba je takto "nepovedena" cela vyrobni serie a proto ji pak Lidl za hubicku nakoupil a relativne za hubicku prodava.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se