Marek Boháč Odesláno 13. září 2022 Autor Nahlásit Odesláno 13. září 2022 (upraveno) Další video , tentokrát jde o výrobu krokového kola pro moje budoucí hodinky. Upraveno 13. září 2022 uživatelem Marek Boháč
Marek Boháč Odesláno 3. dubna 2023 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2023 Tak jsem zase pokročil , strojek již funguje
Marek Boháč Odesláno 6. dubna 2023 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2023 Děkuji , jediný věrný fanoušek
Michal. Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2023 Toho vlákna jsem si všiml poprvé. Teda, to koukám. Přeji hodně sil a držím palce do dalších a dalších. Pěkné.
Radim01 Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Odesláno 30. června 2023 Já když vidím, jak jsou ty obráběcí mašiny hřmotný a jakou mají vůli, tak nechápu, co z toho nakonec vypadne. Krásná poctivá ruční práce. Smekám a civím s otevřenou pusou... ...sleduju to tu delší dobu asi jako spousta ostatních, jen se prostě neozýváme
Marek Boháč Odesláno 27. března Autor Nahlásit Odesláno 27. března Po 100 letech zase pokračování 1 1
Marek Boháč Odesláno 27. března Autor Nahlásit Odesláno 27. března https://youtu.be/gRBC2uueZxc?si=OuCIzW9RRN04_lWi 1
tommasini Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března Koukám na to a úplně mi spadla čelist. Obdivuju. Moc obdivuju. Nejen tu šikovnost při výrobě komponent, ale i tu schopnost poskládat to do funkčního celku. To je teda něco. Krásně se na to kouká.
Marek Boháč Odesláno 28. března Autor Nahlásit Odesláno 28. března Mockrát děkuji, no celý minulý rok jsem na to ani nesáhnou. Tak jsem rád že se věci zase hnuly 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se