Marek Boháč Odesláno 13. září 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 (upraveno) Další video , tentokrát jde o výrobu krokového kola pro moje budoucí hodinky. Upraveno 13. září 2022 uživatelem Marek Boháč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 Paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Boháč Odesláno 3. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2023 Tak jsem zase pokročil , strojek již funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Boháč Odesláno 3. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2023 Již pracuji na schránce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 Marku paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Boháč Odesláno 6. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 Děkuji , jediný věrný fanoušek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 Toho vlákna jsem si všiml poprvé. Teda, to koukám. Přeji hodně sil a držím palce do dalších a dalších. Pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim01 Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 Já když vidím, jak jsou ty obráběcí mašiny hřmotný a jakou mají vůli, tak nechápu, co z toho nakonec vypadne. Krásná poctivá ruční práce. Smekám a civím s otevřenou pusou... ...sleduju to tu delší dobu asi jako spousta ostatních, jen se prostě neozýváme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se