ARMAN Odesláno 30. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2015 celnika jsem se ptal řikal že clo neni jen dph 800kč a nějaky poplatek u pokladny 90kč, samotny hodinky s paypal poplatkem dle aktualniho kurz vyšli na 4206kč
ARMAN Odesláno 30. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2015 Jo jinak za 24h 8sec zpozděni, dam tomu měsic, pokud se nezklidni necham seřidit. Mimochodem pražaci kam chodite na seřizeni?
tano Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Odesláno 30. října 2015 (upraveno) Jo jinak za 24h 8sec zpozděni, dam tomu měsic, pokud se nezklidni necham seřidit. Mimochodem pražaci kam chodite na seřizeni?Knespl & Majzlík, hodinářský atelier Na Dělostřílnách 1060/4, 162 00 Praha 6, Česká republika+420 721 349 689 Zkus to o 2 patra vyse je kdyztak Chronoshop;).Jinak gratuluji k paradnim kukackam! Upraveno 30. října 2015 uživatelem tano
prim-ky Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Odesláno 30. října 2015 Jo jinak za 24h 8sec zpozděni, dam tomu měsic, pokud se nezklidni necham seřidit. Mimochodem pražaci kam chodite na seřizeni?Za 24h 8s není nic hrozného!Dej jim ještě čas než se zaběhnou.
ARMAN Odesláno 30. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2015 ten měsic by měl stačit na zaběhnuti, ne?
Návštěvník Mitak Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Odesláno 30. října 2015 To už nožná lepší nebude. 8 sekund je zcela v normě. A clo na hodinky je mýtus, kterého se bojí nováčci. Maximální clo je ve výši cca jedno euro. Podstatná přirážka je DPH, i když u těchto hodinek je samozřejmě zanedbatelná.
reborn Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Odesláno 30. října 2015 Jj, clo bývalo 0,80Eur za 1 ks hodinek. Obyčejnejch. A DPH je tak jako tak 20% takže i u těchto hodinek to je nějakých pěkných pár stovek. Co se týče přesnosti, typl bych si, že si to bude sedat spíš víc do mínusu. Aspoň ty moje skx007 tak sedaly. Pokud odkládáš na noc (nebo třeba jako já v práci), tak při položení na dýnko mi vždycky pár sekund doběhly.
ARMAN Odesláno 30. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2015 Hodinky sundavam jen do sprchy jinak jsou vždy na ruce. Mimochodem kolik se plati za seřizeni abych byl v obraze?
prim-ky Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Odesláno 31. října 2015 Zkusil bych ještě na noc hodinky sundat,položit na dýnko,na sklíčko,korunkou dulů,nahoru a podíval ráno,jak šly do + či - v které poloze.
reborn Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Odesláno 31. října 2015 Když píše, že hodinky nesundává, tak to je asi stejně jedno.
ARMAN Odesláno 31. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2015 (upraveno) Ono je to ted jedno než se zaběhne s tim měsic nebo vic nic dělat stejně nebudu i když jsem včera měl umysly to otevřit nůžkama jako kdysi za mlada a pohrat si s tim nastavenim rychlosti Necham to pracovat a pak to dam seřidit nebo koupim otvirak vika a nastavim si to sam. Přesto děkuji za rady. Upraveno 31. října 2015 uživatelem ARMAN
prim-ky Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Určitě to neotvírej nůžkama!!!Uděláš si tam rýhy a stejně víčko neotevřeš.Seřízení chce trpělivost a trošku štěstí k tomu.
villain83 Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Hlavne si ty nuzky vrazis do pazoury,to fakt neni dobrej napad,kolego.
ARMAN Odesláno 1. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Jj to jsem si rycle rozmyslel
ARMAN Odesláno 6. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 (upraveno) Tak po 7 dnech zpozděni je přesnych 30 vteřin takže je to kolem 4 vteřin za den. Se seřizenim počkam do konce měsice. Včera jsem měl nutkani koupit 25 let stare kvarcky stejněho vzhledu, přišel jsem 2 minuty do konce aukce(!), ale pak jsem si řekl že je to kravina nevim v jakem jsou vůbec stavu, dřive nebo později budou potřebovat servis, kde si na mě vůbec seženu dily, jak jsou asi přesne po 25 letech atd. Dobře jsem udělal že jsem se na to vybod. jedna z poslednich fotek Upraveno 6. listopadu 2015 uživatelem ARMAN
odjinud Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 4 vteřiny / den je supr, to akorád spíš rozšteluješ. Nech to být.Prostě to není quartz ani nějaký top chronometr strojek.Mě dělají 20-30s denně a neřeším to. Je tedy fakt, že je nosím jen občas, takže to jim k přesnosti nesvědčí.
Frostie Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 Hele Armane, já jsem zde známý pro nekompromisní požadavky na přesnost všech druhů kalibrů, ale kvůli 4 sec/den bych je ani neotvíral, ani nešteloval. Zvláště, pokud je to do jemného plusu. Nech je ještě trochu zaběhnout a zkus polohy odkládání...
ARMAN Odesláno 6. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 jj koncem měsice uvidim jak na tom budou
reborn Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 Jestli jsi začínal na -8 a teď jsi na -4, tak to je lepší než bych čekal. To taky můžeš být za měsíc na nule .-) Když jsem koupil moje skx007, tak mi dělaly taky tak nějak jak tobě. Když jsem s tím šel k hodináři, tak povídal, že 8 sekund by vůbec neřešil, že ani nedokáže garantovat, že by to udělal líp. Tady na fóru to pak kdosi komentoval, že dobrej hodinář udělá nulu bez problémů. Čím víc o tom ale vím (jakože toho stejně moc nevím), tak tím míň potřebuju mít nulu. Do servisu jsem je poslal, když jsem zpozoroval, že najednou dělají -25 denně. Ale je dobrý vědět, na čem člověk je, a mít tak nějak důvěru v to, že co vidím na ciferníku, je tak nějak plus mínus půl minuty přesně od toho, co si myslím, že by tam mělo být. Přeloženo do zjednoduštiny, nevadí mi mít hodinky ve stavu třeba +3 minuty, ale jsem rád, že se můžu spolehnout na to, že když si myslím, že to jsou ty + 3 minuty, tak to opravdu je mezi +2:45 - 3:15 i když jsem to kontroloval naposledy před pár dny... To, že mi pak v posledních měsících dělají cca 0,5 až 2,5s denně do plusu, je takovej pěknej bonus za to, že mi to je jedno .-))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se