Vit Odesláno 30. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2023 před 31 minutami, Dushakx napsal: Možná tu budu nějaký čas otravovat Krásná, plastická fotka, prosím "otravuj" dál.
Dushakx Odesláno 5. května 2023 Nahlásit Odesláno 5. května 2023 Měl jsem je koupit už dávno... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Strocek Odesláno 5. května 2023 Nahlásit Odesláno 5. května 2023 Tak neasi! Podle mě kdo nemá želvy, tak neví co je život .
Dushakx Odesláno 10. května 2023 Nahlásit Odesláno 10. května 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Adamus132 Odesláno 16. května 2023 Nahlásit Odesláno 16. května 2023 Vzbudil jsem se a zjistil jsem, že se mi u želv nepřetočil ani den, ani datum. Co s tím? Je možný, že se mi ten mechanismus rozbil? Myslím si, že jsou nastavený správně a měly by ukazovat půl jedenáctý ráno. Mám to manuálně přetočit nebo počkat pár hodin, jestli to tam skočí samo? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Adamus132 Odesláno 16. května 2023 Nahlásit Odesláno 16. května 2023 Právě teď, Adamus132 napsal: Vzbudil jsem se a zjistil jsem, že se mi u želv nepřetočil ani den, ani datum. Co s tím? Je možný, že se mi ten mechanismus rozbil? Myslím si, že jsou nastavený správně a měly by ukazovat půl jedenáctý ráno. Mám to manuálně přetočit nebo počkat pár hodin, jestli to tam skočí samo? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. (pardon za kvalitu fotky, přeposílal jsem si jí a nějak moc se zkomprimovala)
Adamus132 Odesláno 16. května 2023 Nahlásit Odesláno 16. května 2023 Právě teď, Harwey napsal: mas tam pol den nastaveny Tak to je naštěstí ta lepší varianta. Díky!
cuborg Odesláno 16. května 2023 Nahlásit Odesláno 16. května 2023 Dneska prisel tah od Uncle Seiko, ta guma me rozcilovala Sent from my iPhone using Tapatalk
Adamus132 Odesláno 16. května 2023 Nahlásit Odesláno 16. května 2023 před 12 hodinami, Harwey napsal: sak potoc, uvidis Jo, měl jsi pravdu. Asi nějaká chyba v matrixu, protože bych přísahal, že jsem je nastavoval přesně.
Adamus132 Odesláno 16. května 2023 Nahlásit Odesláno 16. května 2023 před 8 hodinami, cuborg napsal: Dneska prisel tah od Uncle Seiko, ta guma me rozcilovala Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk Ten k nim sedne! Z jakého jsou roku?
cuborg Odesláno 16. května 2023 Nahlásit Odesláno 16. května 2023 Díky, díky, je to na tom jubilee neskutečně pohodlný. Je ostatně super, že to někdo na ty starý seika ve slušný kvalitě dělá…jen jsem to objednával z Anglie No koukal jsem a je to leden 1985 Sent from my iPhone using Tapatalk
Jiří Sedlák Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Odesláno 17. května 2023 Pasuje to i na nový? Tak mě napadá, co by se dělo, kdyby někdo nasadil na starý želvy bez vrtanejch nožek tah z novejch... Jak by to bez těch výřezu na vystěžejkovač dostal ven... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jiří Sedlák Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Odesláno 17. května 2023 Cuborg: poohlédl bych se po jiné vložce lunety, aby měla aspoň tu jedničku správně...
cuborg Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Odesláno 17. května 2023 Pasuje to i na nový? Tak mě napadá, co by se dělo, kdyby někdo nasadil na starý želvy bez vrtanejch nožek tah z novejch... Jak by to bez těch výřezu na vystěžejkovač dostal ven...Hele nepasovalo…ten koncovej dilek neni u tech starejch rovnej. Takhle uz jsem se jednou taky spalil.Sent from my iPhone using Tapatalk
Dushakx Odesláno 23. května 2023 Nahlásit Odesláno 23. května 2023 Dnes mají želvy svátek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lacifer Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Odesláno 28. června 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Odesláno 28. června 2023 (upraveno) před 28 minutami, Lacifer napsal: Ačkoliv za nejhezčí želvy považuju své PADI, tak tato kombinace s tínto tahem mi dost vrtá v hlavě. Jsou parádní! Upraveno 28. června 2023 uživatelem Vit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se