Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 6 hodinami, Jiří Sedlák napsal:

Seiko tah sám nezkracuj, pokud nejsi hodně zručný. Všechno zkracuju sám, ale s tímhle jdu k hodináři. 

Čumím jak puk na to označení. Netušil jsem že mají taky 2 reference pro stejné hodinky jako u Samurajů.

No není to úplně samý. Je to JDM verze a ty jsou většinou označeny jinak.

Odesláno

Když jsem koupil 1. želvy, tak jsem ten systém trubiček neznal. Přistupoval jsem k tomu jako k normálnímu pinu a samozrějmě trubička frnk a byla v čudu. Nemám ten systém v oblibě, ale dá se to zvládnout doma.

Odesláno
před 3 hodinami, Adamus132 napsal:

No není to úplně samý. Je to JDM verze a ty jsou většinou označeny jinak.

Žil jsem v domnění, že JDM lze koupit pouze v Japonsku a ne že stejný hodinky jenom bez Made in Japan na ciferníku jde koupit v Evropě. Tohle působí jenom jako rozdíl mezi J a K verzí. Ale dali tomu i jinou referenci. Zajímavé 

Odesláno
před 3 minutami, Jiří Sedlák napsal:

Ty jsou krásný. A nemusíš řešit zkracování tahu. Ani ta guma není moc dlouhá. Z toho kovovýho oka kouká jenom kousek. Nejezdí to oko?

Guma je z tuňáků, original co byla na želvách asi ustřihnu 😄 protože je fakt dlouhá.

Návštěvník Strocek
Odesláno

To oko na těch origo gumácích právě jezdí, což mě docela sere, ono to oko ten gumák moc nestlačí a je tam docela volnej. Stačilo by tam přihodit ještě jedno gumový oko a bylo to v poho. Já jsem to kovový oko trošičku přihnul, ale nevim, že tam nedává gumu navíc halířová položka a co by to vyřešilo problémů. I u Crafter Blue byla kdysi jedna guma, taky to stálo za prd, ale pak začli dávat dvě.

Návštěvník Strocek
Odesláno

Ty origo želva gumy sou parádní, černý i oranžový, mám oba. Sou příjemný (měkký) a dobře se nosí, akorát to očko je potřeba dokoupit. Ten oranžový je i hezky vidět na rozdíl od Craftra, kde ta oranžová byla taková mdlá. 

Odesláno
V 27. 4. 2023 v 14:52, Jiří Sedlák napsal:

Žil jsem v domnění, že JDM lze koupit pouze v Japonsku a ne že stejný hodinky jenom bez Made in Japan na ciferníku jde koupit v Evropě. Tohle působí jenom jako rozdíl mezi J a K verzí. Ale dali tomu i jinou referenci. Zajímavé 

Jako "správně" by se měla ta JDM verze prodávat jen v Japonsku, ale vždycky se někdo najde a pošle to dál. To balení je jiný, záruka platí jen v Japonsku, jak již bylo řečeno, tak jsou vyrobeny v JP a mají hlavně dny v kanji. To byl jen z hlavních důvodů, proč jsem je kupoval. 

Jinak luneta lícuje úplně přesně a jako bonus byly mnohem levnější než mezinárodní verze. (včetně DPH a cla)

Kdyby se ta daň nemusela platit, tak by stály 10k, což by bylo naprosto skvělý.

P.S. Bohužel není všechno růžový a kyklop je teda nakřivo a o dost..

Odesláno
V 27. 4. 2023 v 19:29, Dushakx napsal:

Guma je z tuňáků, original co byla na želvách asi ustřihnu 😄 protože je fakt dlouhá.

Jsem si vzpomněl že mi tady jednou někdo radil že to zkracují/stříhají podél pěti koruny.

Odesláno

@KalisportJá to ořízl podle toho uřezaných konce, ještě to pak musím zapravit trošku, ale jinak je to funkční.  Jednu vadu přece jen mají, jsou to zatím moje nejméně přesné hodinky cca +20 sekund/den. Uvidíme jak se zaběhnou za dva, tři měsíce. 

image.jpeg.a45e7626b01df4f18a7150e0f8564665.jpeg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...