Lacifer Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2023 před 3 minutami, AKUC napsal: pekný a inšpirujúce ... Pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 21. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2023 Některé tvary pouzder a jednoduchost jsou fakt nadčasové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 21. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2023 Když jsem je měl, tak mě po delší době začly nudit, ale tenhle nato jim vážně sluší ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 21. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2023 Díky. Tyhle už si opravdu nechám. Vystřídal jsem 6 druhů želv a černé jsou za mě něj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 24. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2023 (upraveno) Já si tyto taky nechám Upraveno 24. července 2023 uživatelem Kamil.K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 24. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2023 V 21. 7. 2023 v 9:44, Jerryl napsal: Když jsem je měl, tak mě po delší době začly nudit, ale tenhle nato jim vážně sluší ! Mna ked hodinky nudia, vymenim im remienok - dam tah, kozeny, nato (rozne farby) a hned ma clovek pocit a radost ako z novych hodiniek. Inak Turtle su mega - ja mam 3 kusky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 26. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2023 Tak jsem neodolal a pořídil od zdejšího člena King želví manty. Želv není nikdy dost. Dále fotka King Manta vs. Baby Manta Jenom mi prosím už nikdo nic neprodávejte. Bylo by to pod pokutou pro vás ve výši 100% ceny transakce . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 26. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2023 Za sebe říkám, že jedině černej cifr, nic jinýho! A to myslim u jakýchkoliv hodinek. Těm Mantám bych teda dal šanci , ty sou pěkný, ale chce to vyzkoušet, jestli se to nevokouká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 26. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2023 Souhlas s černým cifrem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 26. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2023 Týn cifr u mant je super, ale časem mi tam vadily ty manty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 26. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2023 Je mi to jasný ”Otevřel si hospodu, ale chodili mu tam lidi” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 26. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2023 Já vím zní to blbě, ale líbily by se mi pak spíše jen s těma vlnkama. Pak mě tam ty ryby začaly srát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 26. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2023 Však uvidím, jak dlouho mě akvárium na ruce bude bavit. Ta King luneta je vážně dobrá Co tyhle černý Kingy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 27. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2023 Mně se manty úplně nelíbily pod zářivkama v práci (kde jsem s nimi trávil bohužel dost času), nejhezčí byly venku, když bylo pod mrakem. Kingy jsou super. V 21. 7. 2023 v 8:46, KOCKOPEES napsal: Některé tvary pouzder a jednoduchost jsou fakt nadčasové Tohle je moc pěkný combo ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 27. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2023 před 10 hodinami, Jerryl napsal: Však uvidím, jak dlouho mě akvárium na ruce bude bavit. Ta King luneta je vážně dobrá Co tyhle černý Kingy? Urvat kyklopa a jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 27. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2023 před 3 hodinami, Dushakx napsal: Mně se manty úplně nelíbily pod zářivkama v práci (kde jsem s nimi trávil bohužel dost času), nejhezčí byly venku, když bylo pod mrakem. Kingy jsou super. Tohle je moc pěkný combo Mě se moc nelíbí doma (blbá barva na zdech - blbý odrazy na lunetě) ale venku to je jiná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 27. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2023 Manty jsou krásný, ale fakt se lesknou jak psí kulky. Bude to tou keramickou lunetou a možná i safírem. Odlesků házejí mnohem víc, než moje Padi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 28. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2023 (upraveno) Upraveno 28. července 2023 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 5. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2023 @StrocekTěm černým sedne fakt všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 5. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2023 Jasná hnáta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se