lamizol Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 To nebylo myšleno, že bych ti nevěřil, každopádně sem zase o něco chytřejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 ...v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamizol Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 To by mě zajímalo, proč změnili referenci u Samurajů srpb51 na srpf03, tam teda není změna na hodinkách absolutně žádná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 6. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKu Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2023 Ahojte, mám dotaz…chtěl bych sehnat tuto limitku, ale nikde jsem se nedočetl, jak je to se dny v týdnu. Je to sice JDM, ale údajně po přetočení jsou tam i anglické dny, je to možné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2023 @PetrKu ano je to tak, datumovy veniec s nazvami dni je dvojjazycny. Vid.: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2023 před 1 hodinou, PetrKu napsal: Ahojte, mám dotaz…chtěl bych sehnat tuto limitku, ale nikde jsem se nedočetl, jak je to se dny v týdnu. Je to sice JDM, ale údajně po přetočení jsou tam i anglické dny, je to možné? Obecně, technicky to možné je, detail věnce dne v týdnu je dvoujazyčný a vypadá nějak takto - VIZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKu Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2023 před 53 minutami, Vit napsal: Obecně, technicky to možné je, detail věnce dne v týdnu je dvoujazyčný a vypadá nějak takto - VIZ díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKu Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2023 před 58 minutami, junior300 napsal: @PetrKu ano je to tak, datumovy veniec s nazvami dni je dvojjazycny. Vid.: díky, doplním si vzdělání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKu Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 Dobrý fofr, už jsou doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 @PetrKu tak to gratulacia, super letne barvicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKu Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 před 3 hodinami, junior300 napsal: @PetrKu tak to gratulacia, super letne barvicky díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 Tak a mame po srande. Snih uz mi pripomina jen NATO na zelvach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 12. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2023 @PetrKuGratuluji! Pěkný "NEMO" Želvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2023 Pánové zítra jedu do Prahy tak si tam konečně zkusím tenhle skvost od Seika ... Želvy mám intenzivně v hlavě už tak 2 měsíce a jestli mi zítra nesednou tak se picnu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2023 Neboj, sednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2023 Přeji šťastnou ruku a hlavně šťastný zápěstí , jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 Jsem tu pánové...zkusil jsem si random kousek a myslím že sednou jak prdel na hrnec co myslíte vy ? Každopádně pán už hledá ten můj kousek a vypadá to že si je odnesu sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 před 2 minutami, Kalisport napsal: Jsem tu pánové...zkusil jsem si random kousek a myslím že sednou jak prdel na hrnec co myslíte vy ? Každopádně pán už hledá ten můj kousek a vypadá to že si je odnesu sebou Indexy sedí, na ruce sedí, dobrá volba, rozhodně je ber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se