lamizol Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 U želv by bylo spíš divný kdyby nesedly. Neni co řešit. Konečně začneš žít! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 Tak už jsou moje ... @Lacifer akorát to dopadlo trochu jinak, ale spokojenost veliká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 @lamizol dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKu Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 V 12. 12. 2023 v 15:15, Dushakx napsal: @PetrKuGratuluji! Pěkný "NEMO" Želvy díky, díky....btw jsou to má třetí seika a nebyl jsem vůbec zvyklý na přesnost (20sec denně běžně), ale tyhle udělaly za 2 týdny necelých 40sec, coz je teda dost uspech, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 No, ono si to někam sedne do půl roku, mě taky dělaly čistou nulu prvního půl roku. A teď už se občas rozejdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 Kalisport: gratuluji k výborné volbě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 Díky...jsou parádní jsem z nich fakt nadšenej...měl jsem je koupit už dávno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 Jo jsou super gratulace, ať ti tikají, mimochodem jak koukám tak ti pasujou parádně .... jdu taky nasadit želvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 Vole, zrovna v zimě kupovat a nosit želvy na tahu, no já je kupoval vlastně taky v prosinci. Ale letos už se dva měsíce nedostaly ven. Vylezu s nima zase v dubnu na první koupačku v Labi. Počkej až na ně dopadnou první letni paprsky, to se radost zdvojnásobí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 Tak vzhledem k tomu že nosím primárně potápky mi je úplně jedno co je za roční období. Mám pouze jedny hodinky který nejsou divers style a ani je moc nenosím. Tím že chodím furt plavat se mi potápky hodí. A s tahem v zimě jsem v pohodě naopak mi vadí spíš v létě kdy hodinky přezouvám na nato strap . Každopádně těmhle plánuju koupit jubilee . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 @PetrKuJo ta přesnost je pěkná. Já mám u želv asi 25s do plusu, ale nijak mi to nevadí. Nějak se mi to doma namnožilo a jsem rád, když je dám v týdnu na ruku :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna V pondělí ráno jsem je nařídil přesně, vyloženě tu přesnost nesleduju, takže jsem ani nevěděl jak jsou na tom. Když přijdu z práce, tak si je sundavám (večer a noc). Dneska jsem to kontroloval a po 5 dnech zpoždění -30s. Tak nevim, to je dobrý nebo špatný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Na ten strojek je to super.. Umí to mnohem hůř Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Jasný , ale i tak sem si říkal, že bych je možná nechal poladit na lepší výsledek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worel Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Královské želvy. Už jsem je tu prezentoval, ale ještě musím jednou do želvýho vlákna jsou prostě boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Máš těchto, jsou super, dneska jsem je za celou zimu poprvé vytáh a bavily mě při pohledu na ně celej den. Chvilku mi přišly těžší a větší ale stačilo teď na zimu o jednu dírku zkrátit na mikroregulaci a sedly jak prdel na hrnec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKu Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKu Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna (upraveno) Myslím, že i nato z ali se povedlo, ne? Upraveno 18. ledna uživatelem PetrKu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna (upraveno) před 4 minutami, PetrKu napsal: Myslím, že i nato z ali se povedlo, ne? těžko hodnotit, vidím toto: Foto na příspěvku výše vypadá velmi hezky. Upraveno 18. ledna uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se