Přejít na obsah

Seiko Legenda - Želvy

People

Doporučené příspěvky

Nebo si ho zkusit ušít sám. Bývalý kolega mi dlužil nějaké peníze, tak mi tady nechal asi metr čtvereční surové kůže asi 3mn silné, co z ní šil motorkářský brašny a nějaký razidla na zdobení, nástroj na srážení hran, jenom barvy musím dokoupit. Dokonce se v práci jen tak válí pásová stolní bruska, na zbroušení konců, aby šly ohnout. Myslím že bych mohl na jednu část vyrazit třeba vycházející slunce nad vlnami oceánu a na druhou třeba ウミガメ

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta kůže je dost punk sama o sobě, protože na ní jeho žena něco cákla a je tam několik skvrn. No chtělo by to ztmavit, a hlavně nabarvením víc vynikne ta ražba. Tlousťka myslím na na jednovrstvý tak akorát. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Želvy na natu? Podložený dvěma vrstvama pásku... To musí bejt peklo, vysoký, nevyvážený jak prase. Ty musej lítat sem a tam a chytat za všechno široko daleko. Nehledě na to, že dostat je do rukávu musí být sakra problém.

Každopádně je dones někam na servis, škoda je nenosit.

Odkaz ke komentáři

Záleží jak to NATO zapneš, někdy používám i způsob, že dvě vrstvy jsou na spodní straně zápěstí a pod pouzdrem je jen jedna vrstva. Video od 01:20. Když je to NATO z tenčího materiálu, tak je bomba. Želvy mají skvělé pouzdro a krásně se přilepí na zápěstí :)  Nebo si jednu vrstvu odříznout a udělat z toho single pass NATO. Na fotce mám zapnuté NATO dle videa.

Odkaz ke komentáři

Kolega Panchart by si měl nejprve pročíst téma, možná by věděl, že mám sice jenom jedny želvy, ale nosím je jak na origo tahu, tak na gumě která je teda původně z SKX. Nato mám jedno a ať jsem ho dal na SKX, želvy nebo samuraje, tak na hovno. Na samurajích teda možná míň, ale taky. Tak moc jsem na nato zanevřel že mě ani nenapadlo dát si ho na Hamiltony, kam by možná sedlo.

Takže pan Sedlák k není ten kdo je úplně mimo, má vyzkoušeno vše o čem tu píše. Kdybys napsal, že pan Sedlák neumí nosit nato, asi bys situaci vystihl mnohem líp. Jedná zkušenost co se želvami chybí je mesh, ale tam nepochybuji o pohodlí a kůže, protože jsem do ní ty stěžejky nenarval. A vlastně aftermarket tah, na ten se chystám, ale pořád mě odrazuje nutnost objednat ze zahraničí.

Upraveno uživatelem Jiří Sedlák
Odkaz ke komentáři

Měl jsem želvy na všem možným, kromě kůže i na meši. Nějak mě ty "potápky" ke kůži nejdou a cokoliv co se nacucá vodou mě vadí. Je fakt že na natu je to nejhorší ze všech, ani né tak kvůli vejšce. Kdo má nějaký velký géčka jako jsou  např. Rangemany (mám), tak želvy na dvojtým natu sou ještě pohoda... Ale na tom natu  když je máš víc na volno, tak ti na ruce lítaj a když je máš přitáhlý fest, tak je to zase nepříjemný, o nacucání jsem se již zmínil. Nato prostě není na těžký hodinky.

Odkaz ke komentáři

Mám dvoje želvy a samuraje. Tah na ně nechci. Guma OK v zimě, ale v létě mi guma vadí, jak se pod ní potí ruka. Nosím je nejraději na kšandách nebo nato. A teď se v tom vyznej...😉

Asi bude nejlepší, když si každý najde svoje preference a netřeba tu vychvalovat ty své a zatracovat jiné. 🤷‍♂️

Odkaz ke komentáři

Ještě na perlon jsem zapomněl, přitom je mám na něm už minimálně půl roku. Pro mě obrovsky pohodlná záležitost díky možnosti snadné a téměř milimetrové korekce délky. 

Odkaz ke komentáři

To už tu bylo, otázkou je, jak se na to bude tvářit těsnění skla. Myslím, že kdybych vzal pořádný sikovky od Knipexu, tak ho urvu i za studena, dokonce si myslím, že kdybych ho zmáčkl těma s převodem, tak se rozprskne na tisíc kousků. Ale mě tam zatím nevadí, možná protože je nalepenej opravdu dokonale rovně.

Odkaz ke komentáři

před 12 minutami, Jiří Sedlák napsal:

To už tu bylo, otázkou je, jak se na to bude tvářit těsnění skla. Myslím, že kdybych vzal pořádný sikovky od Knipexu, tak ho urvu i za studena, dokonce si myslím, že kdybych ho zmáčkl těma s převodem, tak se rozprskne na tisíc kousků. Ale mě tam zatím nevadí, možná protože je nalepenej opravdu dokonale rovně.

Mám ho na svých želvách taky a prostě to k těm novějším patří ( můj názor). Jinak hezký den všem. Seiku zdar !! 🫡

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...