Snow Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 (upraveno) Union Glashütte Belisar Chronograph Nádherný Tricopax, průměr ocelového pouzdra 44mm, výška 15,01mm, strojek modifikovaná ETA7753 klasika Valjoux, datum luxusně umístěn na šestce, indexy jsou poniklované, tlačítka chronographu lakované, rezerva chodu 60 hodin, sklo je safírrové s vnitřním antireflexem, vodotěsnost 100m, prosklené dýnko, rotor je žebrovaný, je v něm vyříznuté velké U Dodám cenu - na koženém řemenu 2370?, za ocelový náramek si připlatíte 100? a hodinky budou mít výhradně černý číselník, s kterým se mi mimochodem líbí mnohem víc. zdroj - http://www.watchtime.net/nachrichten/union-glashuette-belisar-chronograph-2/ Edit - dohledal jsem další technické paarametry, No chlapi řekněte, za ty prachy fakt super hodinky, ne ??? Upraveno 23. října 2015 uživatelem Thesis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Pěkný retro, trochu ve stylu Longines. Říkal jsem si, že ten tah mi něco připomíná, pak kouknu na ruku na moje Moony a je jasno:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Za tie peniaze je to bomba. A pacia sa mi v oboch farbach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Krasny chrona, Union se mi zacina libit cim dal vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Union dělá opravdu povedené modely. Už je sleduji poměrně delší dobu a vždy když zaskočím do Koscomu, tak se na jejich výstavku podívám. Jen ty ceny by mohly být nižší..Jinak konkrétně u tohoto modelu bych bral raději ty s tím "nažloutlým" ciferníkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 hodinky krásný, ale tady to někdo kapánek přepálil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 No tyvoe, to fakt, ty tlacitka?? Ja myslel ze si delas YPO srandu a vono ne. Strasny, snad se to da sloupnout:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Tak to je dobrej úlet, aspoň k nim nemusej dávat manuál...ještě mi tam teda moc nepasujou ty šrouby v pouzdru, ale koukal jsem, že celá řada Bellisar to tak má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 V 23. 10. 2015 v 19:21, Micey napsal: No tyvoe, to fakt, ty tlacitka?? Ja myslel ze si delas YPO srandu a vono ne. Strasny, snad se to da sloupnout:) ...nic co by neslo rozlestit:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Dovolím si doplniť snowa, Belisar Chronograph Limitierte Edition Sachsen Classic 2015, 200 ks, 2800,- EUR Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ZDROJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volekto Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Vybral jsem si ty se slonově bílým ciferníkem a čekám již jen na Vánoce, kdy je "vybalím". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se