Jiribartl Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Odesláno 28. října 2015 Hledám něco méně potápkového denně nositelného. Narazil jsem na tyto hodinky, v reálu vypadají velice dobře a "civilně". Perfektně zpracované, výborný tah se skvělou sponou. Průměr 43 mm (na ruce vypadají menší), skvěle sedí. Prostě láska na první pohled : http://www.mauricelacroix.com/Watch/Entry/Collection/pontos-1/Id/pontos_s_diver-139.sls Původně jsem pokukoval po Union Glashutte Belisar GMT, které jsou decentnější, ale ty morisy mě dostaly. Nemá s nimi někdo zkušenost?Pro porovnání přikládám obrázky obou modelů. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník YPO Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Odesláno 28. října 2015 Hledám něco méně potápkového denně nositelného. takže hledáš UNION :-) Union jsem bohužel naživo neviděl (ML ano) .... voboje působí dobrým dojmem, nicméně nikdy bych nevykadil tolik peněz za sellitu (ML) .... tagže UNION
tano Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Odesláno 28. října 2015 Pekne jsou oboje, osobni zkusenost nemam, ale stejne bych dal prednost UG, maji tak nejak vetsi kou-e i pres obri wr u ML.
HondzaX Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Odesláno 28. října 2015 (upraveno) Já mám osobní zkušenost s ML. Neponosil jsem je teda až zase nějak hrozně moc dlouho, abych si mohl dovolit činit nějaké definitivní soudy, ale z těch chvil, co jsem je měl na ruce mohu říci, že to jsou opravdu povedené hodinky. Jediné, co bych jim vytknul je spona na tahu, ta jde nějak ztuha, ale věřím, že se to časem nějak ochodí. Přesnost jsem nijak neměřil - měla by tam být myslím Sellita SW200, ale běžnou kontrolou se nijak významně nepředcházely, ani nezpožďovaly. Nosí se pohodlně, ač jsou trochu vyšší. Co se velikosti týká, pak jsou podle mne menší, než se zdají. A docela i něco váží, takže je na ruce prostě cítíš. Nicméně, podtrženo sečteno, za mne povedené hodinky. Dají se koupit jak na tahu, tak na koženém NATO strapu. Na strapu jsem je zkoušel a moc mne to nenadchlo, protože to pak vypadá tak nějak objemově narostlé. Ale asi jde o zvyk. Upraveno 28. října 2015 uživatelem HondzaX
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se