honza71 Odesláno 30. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2015 S Eternou budu mit asi navzdy jen platonicky vztah :-)Od Arnolda se mi nic v kategorii do 5t ? nelibi.ML je sice technicky velka frajerinka, ale znacka me neoslovuje.Nomos jsou sympataci veliky, jen ten jejich design by me do tydne omrzel. Mne se Nomos libi u druhych, na sve ruce si je predstavit nedovedu.Diky za napady. Podibam se bliz na Vulcain a tesim se na pripadne dalsi tipy ;-)
USER47 Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Odesláno 30. října 2015 Do dohohle rozpočtu by měly jít nacpat třeba i nějaký pěkný Blancpainy se čtyřdenním inhousem.
financ Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Odesláno 30. října 2015 co moony? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza71 Odesláno 30. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2015 Bilej chleba jsem nedavno zavrhl, kdyz jsem nedotahl nakup tech od Petra K. Jsoutakovy chladny.Tyhle "Moony" miluju od chvile, kdy je meli v Chronoshopu a ja se tam zaviral na hajzlik do tmy, aby vynikla ta krasa vesmirna, kdyz sviti. Ale vim, ze by me rychle omrzely. Navic jsem pozer a nejspis "musim" mit nejakej slavnej brand :-D
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.