Přejít na obsah

Breitling Colt vs Breitling Avenger GMT

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zvažuju pořízení hodinek do komba k Subům. Favoritem byly Omega 300m Master co-axial, připadne Spectry, ale vzhledem k tomu, že č1 budou Suby a další hodinky nebudou tak moc používané, tak mi částky za Omegu přijdou dost vysoko.

Takže uvažuju nad novými Breilting Colt Automatic nebo Breitling Aveger GMT II

U Coltu se mi líbí lepší cena a broušený tah, u Avengeru druhá a třetí časová zóna, oboustranně otočná luneta a zajímavější cifr, nelíbí se mi leštěný tah. Takže by v úvahu připadaly asi bud na Diver II nebo III nebo jiné gumě.

Do čeho byste šli Vy?

Odesláno

Mně se líbí na Avengerech GMT, že jsou o milimetr menší v průměru - zase jsou o milimetr vyšší.

Ale hlavně mi přijde jejich cifr zajímavější, zvlášť když už máš tříručkové suby, a mají klenutý safír. 

Odesláno

Koupil bych si Moony a mel klid... ;)

Že by? :)

Mně se líbí na Avengerech GMT, že jsou o milimetr menší v průměru - zase jsou o milimetr vyšší.

Ale hlavně mi přijde jejich cifr zajímavější, zvlášť když už máš tříručkové suby, a mají klenutý safír. 

No právě. Taky mi přijdou zajímavější, jen ten tah mě mrzí, leštěný tah nechci
Odesláno

Zvažuju pořízení hodinek do komba k Subům. Favoritem byly Omega 300m Master co-axial, připadne Spectry, ale vzhledem k tomu, že č1 budou Suby a další hodinky nebudou tak moc používané, tak mi částky za Omegu přijdou dost vysoko.

Takže uvažuju nad novými Breilting Colt Automatic nebo Breitling Aveger GMT II

U Coltu se mi líbí lepší cena a broušený tah, u Avengeru druhá a třetí časová zóna, oboustranně otočná luneta a zajímavější cifr, nelíbí se mi leštěný tah. Takže by v úvahu připadaly asi bud na Diver II nebo III nebo jiné gumě.

Do čeho byste šli Vy?

Já mam Avengery GMT a šel bych do nich znova :) Mám černé na gumě s překlápečkou a pořád mě baví... Souhlas s rozměrem, jsou menší, ale trochu vyšší a 100m navíc se taky někdy může hodit :D

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...