Ondrej71 Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Odesláno 30. října 2015 Zvažuju pořízení hodinek do komba k Subům. Favoritem byly Omega 300m Master co-axial, připadne Spectry, ale vzhledem k tomu, že č1 budou Suby a další hodinky nebudou tak moc používané, tak mi částky za Omegu přijdou dost vysoko. Takže uvažuju nad novými Breilting Colt Automatic nebo Breitling Aveger GMT II U Coltu se mi líbí lepší cena a broušený tah, u Avengeru druhá a třetí časová zóna, oboustranně otočná luneta a zajímavější cifr, nelíbí se mi leštěný tah. Takže by v úvahu připadaly asi bud na Diver II nebo III nebo jiné gumě. Do čeho byste šli Vy?
Tomak Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Odesláno 30. října 2015 Mně se líbí na Avengerech GMT, že jsou o milimetr menší v průměru - zase jsou o milimetr vyšší.Ale hlavně mi přijde jejich cifr zajímavější, zvlášť když už máš tříručkové suby, a mají klenutý safír.
Ondrej71 Odesláno 30. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2015 Koupil bych si Moony a mel klid... Že by? Mně se líbí na Avengerech GMT, že jsou o milimetr menší v průměru - zase jsou o milimetr vyšší.Ale hlavně mi přijde jejich cifr zajímavější, zvlášť když už máš tříručkové suby, a mají klenutý safír. No právě. Taky mi přijdou zajímavější, jen ten tah mě mrzí, leštěný tah nechci
Jörg8X Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Odesláno 31. října 2015 Zvažuju pořízení hodinek do komba k Subům. Favoritem byly Omega 300m Master co-axial, připadne Spectry, ale vzhledem k tomu, že č1 budou Suby a další hodinky nebudou tak moc používané, tak mi částky za Omegu přijdou dost vysoko.Takže uvažuju nad novými Breilting Colt Automatic nebo Breitling Aveger GMT II U Coltu se mi líbí lepší cena a broušený tah, u Avengeru druhá a třetí časová zóna, oboustranně otočná luneta a zajímavější cifr, nelíbí se mi leštěný tah. Takže by v úvahu připadaly asi bud na Diver II nebo III nebo jiné gumě. Do čeho byste šli Vy?Já mam Avengery GMT a šel bych do nich znova Mám černé na gumě s překlápečkou a pořád mě baví... Souhlas s rozměrem, jsou menší, ale trochu vyšší a 100m navíc se taky někdy může hodit
Ondrej71 Odesláno 31. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2015 Jakou tam mas gumu? Diver II , Diver III nebo Ocean Racer?
Jörg8X Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Odesláno 31. října 2015 Diver III., Diver II je trochu nuda (bez nápisu to prostě není ono) a Ocean racer bych si dal asi jen na potápky
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.