Přejít na obsah

Hodinky Orient - power reserve

Luky

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Prosím o pomoc, kdo je schopen najít Orient CEX0J001B na serveru zahraničních prodejců a nechat poslat k nám, případně poradit jak na to. Tento typ bez číselných indexů s označením Orient CEX0J001B jsem u nás už nenašel. Díky

Upraveno uživatelem w17
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prosím o pomoc, kdo je schopen najít Orient CEX0J001B na serveru zahraničních prodejců a nechat poslat k nám, případně poradit jak na to. Tento typ bez číselných indexů s označením Orient CEX0J001B jsem u nás už nenašel. Díky

A nechces radeji nejake Orient-Star? Ty jsem schopny zaridit.

Odkaz ke komentáři

Tak ty už asi bohužel neseženeš, výroba nejspíš skončila a už se nevyrábí pravděpodobně ani ty s číselnými indexy. Zrovna jsem je sháněl a nejsou k mání ani u amerických prodejců co je měli v nabídce. Možná v nějakém japonském e-shopu by je ještě mohli někde vyštrachat ze zásob...nevím. Jinak je to model který není určen pro Evropu takže jinde než v zámoří nemá smysl pátrat.

CEX0J001-2.jpg

Upraveno uživatelem ramon
Odkaz ke komentáři

A proč ne od Roachmana, ten má dobrou pověst, a má je levnější

http://www.roachman.com/orient/military/PRCEXW.html

Thank you for email me about the above Orient watch. However, it was

no longer available since some time ago. Please feel free to email me if you are also interested in any other orient watches. Thank you.

cheers,

Wayne Lee

http://roachman.com/orient.html

Proto si myslím že půjdou sehnat velice těžko i někde jinde...

Odkaz ke komentáři

borci, je tu answer from watch pavilion (seller from amazon.com):

Yes it is possible to ship to the Czech Republic. Please submit your order via Amazon.com Thank you.

Joanie

Tady přidávám link přímo na prodejce z amazonu:

http://www.watchpavilion.com/tek9.asp?pg=p...ecific=jomqhsc0

Takže ramonku zkusme se domluvit jak to provést..

Upraveno uživatelem w17
Odkaz ke komentáři

Budeš to muset zkusit přes nějakého zkušenějšího experta na obchodování, o tyhle hodinky jsem měl zájem ale platbu jsem měl domluvenou přes jistého člena fora jelikož nemám paypal konto jelikož často nenakupuji :rolleyes: Nicméně podobná odpověď přišla i z discountwatchstore.com a když jsme udělali objednávku tak tím to skončilo 14 dní se nic nedělo a pak jsme ji zrušili. Můj dojem je ten, že hodinky jsou vyprodané a prodejci neaktualizují stránky.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...