Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

V kamenné prodejně jsem na ně nenarazil nikde .... v Praze. Objednej je z netu a pokud ti nebudou sedět tak je vrať. Nebo se tu poptej, jestli ti je někdo nepůjčí na osahání.

Upraveno uživatelem Ruiz.aw
Odesláno

Koscom je bída, svého času, asi před rokem, tam měli z potápek jen černý monstra na gumě. Chtěl jsem porovnat černý vs. oranž., případně guma  vs. tah, ale že prej to vůbec nedováží.

Možná se to změnilo, ale Seiko na ČR potažmo Evropu všeobecně slušně kálí, bohužel.

Odesláno

Skx 007,009 se daji objednat v AZ Watch, bez cla, doporucuji. Hodne clenu ma od pana Safare hodinky, vc. mne.

Odesláno

Wow, ani som tolko odpovedi necakal. Vdaka vsetkym, pojdem pozriet Koscom (ked uz pre nic ine, mozno ma tam nieco inspiruje) aj Helveti (aj ked tam vyzera, ze je len na gume, kdezto ja som planoval skor tah). A ked nie, tak ich asi skusim objednat (len sa budem musiet rozhodnut, ci 7 alebo 9).

• po 3 týdnech...
Odesláno

Opravdu jsme je na prodejně měli, ale už jsou bohužel prodané. Další už jsou jenom "na objednávku". Ocelový náramek by nebyl problém doobjednat. 

Mám se tedy poptat nebo už je to vyřešené? :) 

• po měsíci...
Odesláno

Vdaka za ochotu a sorry za neskoru odpoved. Nakoniec som vsak zacal pozerat aj po inych modeloch (Tuna, SARB033), takze si to musim sam najprv ujasnit a asi aj odskusat predtym nez zacnem objednavat.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...