mwb Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 Zdravim,vedeli by ste mi niekto poradit predajnu v Prahe alebo Bratislave, kde by mali 007 a 009? Pripadne aj Alpinisty, ci to uz by som vela chcel? Dik.
Ruiz.aw Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 (upraveno) V kamenné prodejně jsem na ně nenarazil nikde .... v Praze. Objednej je z netu a pokud ti nebudou sedět tak je vrať. Nebo se tu poptej, jestli ti je někdo nepůjčí na osahání. Upraveno 3. listopadu 2015 uživatelem Ruiz.aw
Návštěvník Mitak Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 Koscom ?Ale každopádně každý Chronomag sraz.
odjinud Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2015 Koscom je bída, svého času, asi před rokem, tam měli z potápek jen černý monstra na gumě. Chtěl jsem porovnat černý vs. oranž., případně guma vs. tah, ale že prej to vůbec nedováží.Možná se to změnilo, ale Seiko na ČR potažmo Evropu všeobecně slušně kálí, bohužel.
Frostie Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2015 Na Evropu až tak ne, ale na Altro ano
Gulas Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2015 Pokud se nepletu, tak jedny SKX 007 měl na prodejně Jirka Štencek v Helveti. Zkus mu napsat, jestli tomu tak pořád je.
tano Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2015 Skx 007,009 se daji objednat v AZ Watch, bez cla, doporucuji. Hodne clenu ma od pana Safare hodinky, vc. mne.
mwb Odesláno 7. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2015 Wow, ani som tolko odpovedi necakal. Vdaka vsetkym, pojdem pozriet Koscom (ked uz pre nic ine, mozno ma tam nieco inspiruje) aj Helveti (aj ked tam vyzera, ze je len na gume, kdezto ja som planoval skor tah). A ked nie, tak ich asi skusim objednat (len sa budem musiet rozhodnut, ci 7 alebo 9).
Jiří Štencek Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Opravdu jsme je na prodejně měli, ale už jsou bohužel prodané. Další už jsou jenom "na objednávku". Ocelový náramek by nebyl problém doobjednat. Mám se tedy poptat nebo už je to vyřešené?
mwb Odesláno 17. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 Vdaka za ochotu a sorry za neskoru odpoved. Nakoniec som vsak zacal pozerat aj po inych modeloch (Tuna, SARB033), takze si to musim sam najprv ujasnit a asi aj odskusat predtym nez zacnem objednavat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se