KOTLIK Odesláno 8. října 2007 Nahlásit Odesláno 8. října 2007 (upraveno) Nazdar Lidi, mám po strejdovi Heuer AUTAVIA (doufám že je to správný název), je tam v čudu automat a už nejdou ani natáhnout. jsou to krásné hodinky (bohužel chybí i originální pásek a luneta) Pamatuji si je ještě v původním stavu a hledám někoho kdo by je byl schopen dát do původního stavu (jako na fotkách) Pokud o někom víte, dejte vědět. Budu vděčný za jakékoliv info. Díky Dave Upraveno 8. října 2007 uživatelem KOTLIK
hciq Odesláno 8. října 2007 Nahlásit Odesláno 8. října 2007 KOTLIK napsal: Nazdar Lidi, mám po strejdovi Heuer AUTAVIA (doufám že je to správný název), je tam v čudu automat a už nejdou ani natáhnout. jsou to krásné hodinky (bohužel chybí i originální pásek a luneta) Pamatuji si je ještě v původním stavu a hledám někoho kdo by je byl schopen dát do původního stavu (jako na fotkách) Pokud o někom víte, dejte vědět. Budu vděčný za jakékoliv info. Díky Dave milý Dave, no kovový tah a luneta jsou asi opravdu originál, (takže asi nechybí ) to je to co jde z těchto "sosnutejch" fotek poznat..... a asi i celý hodinky, takže netuším o co ti jde. Porucha může být různá od té, kdy není co natáhnout až po ty závažnější, pak bych doporučil vyhledat některé z místních profíku
Bobr Odesláno 9. října 2007 Nahlásit Odesláno 9. října 2007 hciq: pokud jsem to správně pochopil, kotlík chce, aby se dostaly do stavu na obrázku, ne že takové jsou. kotlik: zkus dotaz u člena zdejšího fóra s nickem mechano. Jinak jsou moc hezké (ty na obrázku).
uns Odesláno 9. října 2007 Nahlásit Odesláno 9. října 2007 Bobr napsal: hciq: pokud jsem to správně pochopil, kotlík chce, aby se dostaly do stavu na obrázku, ne že takové jsou. jj tiež som to tak pochopil, že tie fotky sú fotky ako by mali vyzerať.to KOTLIK: skús vložiť aj fotky ako vyzerajú tie tvoje...
KOTLIK Odesláno 9. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 9. října 2007 (upraveno) TOŽ ASI TAK, KOVOVÝ TAH NEMÁM, OTOČNÁ LUNETA CHYBÍ. MÁM HOLÉ TĚLO HODIN, SKLÍČKO JE V POHO, DRŽÍ. AUTOMAT JE VYTAŽENÝ, ŠLO TO PAK JEŠTĚ 2 ROKY NATAHOVAT MANUÁLNĚ A PAK TO ZDECHLO. ČUPLÍKY A KORUNKA JSOU OK. FOTKY JSOU Z NETU. DO TOHOHLE STAVU BYCH JE CHTĚL DOSTAT. DAVE KOTLIK Upraveno 9. října 2007 uživatelem KOTLIK
vlasta66 Odesláno 14. října 2007 Nahlásit Odesláno 14. října 2007 KOTLIK: Co tady http://www.heuerboy.com/home.htm
mnovace Odesláno 14. října 2007 Nahlásit Odesláno 14. října 2007 kotliku, pokud bys je chtěl prodat, tak se ozvi
vlasta66 Odesláno 14. října 2007 Nahlásit Odesláno 14. října 2007 KOTLIK: Náhodou jsem narazil na informační ceník vintage hodinek HEUER a tak si myslím, že investovat do renovace se vyplatí. http://www.onthedash.com/priceguide.shtml
spiderer Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Odesláno 20. května 2008 jef33 - tak tohle je moc hezky, tomu rozumim Jsou tvoje? Pokud ano pridej par informaci pripadne i fotek
jef33 Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Odesláno 21. května 2008 spiderer napsal: jef33 - tak tohle je moc hezky, tomu rozumim Jsou tvoje? Pokud ano pridej par informaci pripadne i fotek Sorry y am french and y dont speak english only by trlanslate google
Baker Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Odesláno 21. května 2008 (upraveno) KOTLIK napsal: FOTKY JSOU Z NETU. DO TOHOHLE STAVU BYCH JE CHTĚL DOSTAT. Zkus napsat mail s fotkama primo do vyrobci. Pred cca rokem taky byl clen (tusim s nickem Stepino) ktery si u vyrobce nechaval zrenovovat Autavie, ktere byly prakticky srot. Mam pocit ze s cenou se dostal nekde do 15t Kc. Byla tady i fotka (bohuzel ty po prechodu na nove forum zmizely) a vypadaly nadherne! Modely Autavia se svetlym cifernikem se moc nevidi, mohly by to byt pekne hodinky. Edit: nebo to za Tebe zaridi i u Hanaka, ale to pocitej min. s dvackou. Upraveno 21. května 2008 uživatelem Baker
Stepino Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Odesláno 30. května 2008 sice je to starsi vlakno a tezko rict zda tazatel uz hodinky neopravil, neprodal ,.... Kazdopadne jsem to byl opravdu ja co jsem posilal hodinky primo do fabriky. jednalo se o Autavie s manualnim natahem (kalibr 7734) uz jsem to tu psal. vymena sklicka, ciferniku, rucicek, nova korunka a tlacitka, kozeny pasek se sponou a servis celkem cca 15 tis Kc. cena by byla asi jina u automatu. ale cena ciferniku , rucicek , korunky a tlacitek bude uplne stejna. takze je moznost pokud funguje strojek vyborne to tam nechat jen vymenit a servis udelat treba u Mechana pokud potrebujete info dejte vedet. jinak pred mesicem jsem nechal menit mineralni sklicko na dalsich Autaviich ( model 11063V) prave u Hanaka, protoze poslani do CH, vymena a cena noveho by vysla v tomto pripade draz nez tady. musim rict ze jsem mel obavy jestli mi neprijdou poskrabane atp, tak jak tady nekdo psal. Nastesti se tak nestalo Stepan
Baker Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Odesláno 30. května 2008 Stepino napsal: Kazdopadne jsem to byl opravdu ja co jsem posilal hodinky primo do fabriky. Stepane, pokud mas nekde ty fotky, ktere zmizely hod je sem prosim.
ricous Odesláno 5. června 2008 Nahlásit Odesláno 5. června 2008 Zdravím, stal jsem se šťastným majitelem hodinek Heuer Silverstone, strojek cal. 12, hnědý (bronzový) ciferník. Na hodinkách je plastové sklíčko a neoriginální řemínek - chtěl jsem tyto věci vyřešit, ale stala se horší věc... Vypadlo mi jedno z tlačítek ovládající stopky. Chtěl jsem se proto optat, zda je možnost tento díl někde objednat a případně i onen řemínek (kožený děrovaný, 22). Sklíčko už mám vyřešené. Dále bych měl dotaz na stránky "heuerboy", teda spíše na nabídku jeho renovací hodinek Heuer. Nemáte někdo zkušennosti? Při dnešním kurzu libry je to myslím lákavá nabídka hodinky zaslat. Díky moc za odpovědi. Richard
Stepino Odesláno 5. června 2008 Nahlásit Odesláno 5. června 2008 Ahoj, predevsim Ti zavidim model Silverstone. zrovna pred tydnem koncily dva krasny modely na Ebay.de ale cena byla v soucasne dobe mimo moje moznosti. Co se oprav tyce, urcite bych to poslal do svycarska primo k vyrobci. jedina neprijemnost je resit clo a dan kdyz se hodinky vraci, da se to ovsem vyresit tak ze kdyz to posilas tak musis pres celni postu. a kdyz to prijimas tak prokazes ze jsi to posilal jen na "zarucni" servis. Samostatne tlacitko obejdnat nelze. Chtel jsem objednat samotny cifernik na jiny model Heuer a musel jsem poslat cele hodinky, kam mi namontovali cifernik. samozrejme jsem zaplatil i tu praci za vymenu. Takze muj zaver je poslat cele hodinky do Svycarska, nechat dat nova tlacitka (obe), kdyz uz vypadlo jedno tak se muze stat ze vypadne i to druhe. rovnou korunku a k tomu vsemu bych si tam nechal dat original pasek + sponu. protoze cena za pasek se sponou je nejnizsi za jakou se da sehnat, kdo ma smlouvu s Heuer a odebira od nich dily atp, tak reminky ma vzdy o neco drazsi. Ovsem nemam zkusenost s HeuerBoy - i kdyz stranky znam a ma tam moc pekne veci. Jinak kdyz posles fotky budu rad. Stepan
l3stat Odesláno 6. června 2008 Nahlásit Odesláno 6. června 2008 (upraveno) u tohoto kalibru odcházeli odlučovače mám pocit a ty tady snad jako díli už nikdo nemá nebo já o nich nevím nejlíp asi uděláš když je pošleš přímo do heueru a tam ti udělají genarálku která by měla být takdo těch 20k no a tah bude nejlepší asi e-bay Upraveno 6. června 2008 uživatelem l3stat
KOTLIK Odesláno 1. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 Díky všem zúčastněným za informace, zatím to vidím tak, že hodinky pošlu do Švajcu jako Štěpán. Každopádně moc díky. Dave
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se