Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vazeni,

potreboval bych poradit. Totalne jsem se zamiloval do HAMILTONů JAZZMASTER, ale nakonec nevim jestli chrono nebo maestro. Jsou to moje prvni hodinky, tak jsem se rohod , ze se tady jeste poradim. Chrono jsem mel moznost vyzkouset na ruce, ale MAESTRO jsem nikde po Praze nevidel. Nejsem si jist velikosti, takze MOC prosim pokud mate nekdo foto na ruce, poslete mi je, pomuzete jednomu zoufalci.

...jinak ...

MAESTRO:

+ cerna kombinace se hodi ke kazdymu obleku

+ klasicky vzhled (ciferniky u 6 a 12 nejsou orámované) , nádherny arabsky cislice

- 45 mm (neni to trocho moc?)

CHRONO:

+ vice casual, b ily cifernik je fakt vyrazny

+ 42 mm , mel jsem na ruce a paráda

- hnedy reminek k obleku ? (nechci menit za cerny, to bych radsi bral kombinaci cerne + cerny remen)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

pls poradte

dik

Odesláno
Vazeni,

potreboval bych poradit. Totalne jsem se zamiloval do HAMILTONů JAZZMASTER, ale nakonec nevim jestli chrono nebo maestro. Jsou to moje prvni hodinky, tak jsem se rohod , ze se tady jeste poradim. Chrono jsem mel moznost vyzkouset na ruce, ale MAESTRO jsem nikde po Praze nevidel. Nejsem si jist velikosti, takze MOC prosim pokud mate nekdo foto na ruce, poslete mi je, pomuzete jednomu zoufalci.

...jinak ...

MAESTRO:

+ cerna kombinace se hodi ke kazdymu obleku

+ klasicky vzhled (ciferniky u 6 a 12 nejsou orámované) , nádherny arabsky cislice

- 45 mm (neni to trocho moc?)

CHRONO:

+ vice casual, b ily cifernik je fakt vyrazny

+ 42 mm , mel jsem na ruce a paráda

- hnedy reminek k obleku ? (nechci menit za cerny, to bych radsi bral kombinaci cerne + cerny remen)

pls poradte

dik

Maestra ještě nedávno měli v Details nahoře na Václaváku, fotem bohužel nemůžu sloužit.

Mě připadá naprosto univerzální kombinace Chrono a k tomu dva řemeny (originální hnědý a dokoupený černý) a dle potřeby přehazovat. Pokud potřebuješ být "jako ze škatulky", tak asi opravdu není ideální mít k černému obleku světle hnědý řemen, ale stejně tak není ideální mít ke světlému obleku a hnědým botám (což je moje oblíbená kombinace) černý řemen. Ale myslím si, že jde jen o tvůj pocit, že si toho 99% lidi nevšimne.

Odesláno (upraveno)

Chceš li jen sbírat hlasy tedy jednohlasně a jednoznačně Chrono

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno (upraveno)
Chceš li jen sbírat hlasy tedy jednohlasně a jednoznačně Chrono

podepisuju názor lolohha. Mám zaběhlou přesně jím popsanou praxi. Jazzy chrono a střídám na léto hnědý (většinou mám světlý oblek) a na zimu černý řemen. Maestra jsou v plánovaných nákupech...... :-)

Jo, a 45 mm není moc.

Upraveno uživatelem ctenar
Odesláno

....diky vsem za prispevky. asi zacinam mit jasno , moje prvni automaty budou chrono (doufam), i kdyz me osobne prekvapuje vase jednohlasnost, protoze ty cislice na maestrech jsou podle mne fakt paradni.

PS: Nenasel by se nahodou jeste nekdo, kdo by mi pomohl zprostredkovat nakup pres ebay? Koukal jsem, ze na aukcich jsou jeste trochu lepsi ceny nez na www.classybrand.com , ale bohuzel nemam zkusenost s ebay a nerad bych naletel (pokud by se mne nahodou vyhlo i DPH tak by to bylo super, ale to jsem pochopil, ze je spis o stesti)

Odesláno
....diky vsem za prispevky. asi zacinam mit jasno , moje prvni automaty budou chrono (doufam), i kdyz me osobne prekvapuje vase jednohlasnost, protoze ty cislice na maestrech jsou podle mne fakt paradni.

PS: Nenasel by se nahodou jeste nekdo, kdo by mi pomohl zprostredkovat nakup pres ebay? Koukal jsem, ze na aukcich jsou jeste trochu lepsi ceny nez na www.classybrand.com , ale bohuzel nemam zkusenost s ebay a nerad bych naletel (pokud by se mne nahodou vyhlo i DPH tak by to bylo super, ale to jsem pochopil, ze je spis o stesti)

Ja ti neviem, ale nekupuješ si tie hodinky pre seba? Ak sa ti páčia tie čísla na Maestroch, tak si to kúp, nie? Inak mne sa páčia práve tie s čiernym číselníkom a arabskými číslami - radšej čísla ako indexy.

Odesláno

Je to výběr z dvou dobrých variant. Nemůže to dopadnout zle.

Jinak ,já jsem takový chaotik, že potřebuji z hodinek nutně vědět co je dnes za den...proto dávám hlas těm s datumem ;)

Odesláno

S nákupem Ti pomůže Kubson. 100% spolehlivost.

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...