Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Taky tam mám něco rozjednaného, ale nechce se mi jet až k francouzskejm hranicím.. je tu ještě někdo, kdo má dobré nebo špatné zkušenosti?

Za kolik jste kupovali?

Odesláno

to Tom jak jsi platil a jak proběhlo předání? Oslovil jsem prodejce hodinek asi za 700 euro, čekám na odpověď. Existuje něco jako standard nebo je to jenom na dohodě. Na Chrono24 jsou nějaké obchobní podmínky, ale zatím jsem to nečetl je to asi jenom v němčině.

Odesláno
to Tom   jak jsi platil a jak proběhlo předání? Oslovil jsem prodejce hodinek asi za 700 euro, čekám na odpověď. Existuje  něco jako standard nebo je to jenom na dohodě. Na Chrono24 jsou nějaké obchobní podmínky, ale zatím jsem to nečetl je to asi jenom v němčině.

Prodejce mi poslal "nascanovanou" ID kartu, kupní smlouvu (garance, bankovní spojení, atd.) spojení do zaměstnání (market.manager velkého pivovaru - ověřil jsem si telefonicky), ofocený záruční list.

Pak jsem sepjal ruce a poslal bank. převodem peníze. Hodinky došly asi za 2 dny, za sjednaných podmínek (dodnes jdou).

Odesláno

kolega tam kupoval hodinky za 2000 euro(IWC) - bez problemu, poslal penize prevodem a za dva dny mel hodinky doma - jo a to smlouval, puvodni cena byla 2150, hodinky byly kategorie never worn tedy 0 se vsemi doklady a pokud lze soudit skutecne je nikdo nikdy nenosil - myslim, ze na reminku by to bylo videt - samotne hodinky bez chyby

• po 2 týdnech...
Odesláno

Hodinky jsem úspěšně koupil, vše vpořádku. Poslal jsem peníze bank. převodem a za tři dny mi UPS doručilo hodinky. Je to slušný adrenalinový sport víc než těch 700 Euro si asi netroufnu, pokaždé nemusím narazit na tak slušného prodejce.

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...