Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahojte

potrebujem tip na hodinky pre priatelku. Optimalne by malo ist o automat s co najviac 'clean' designom, napriklad nieco na styl Frederique Costant - Slimline, ale tie sa bohuzial nerobia s automatom resp. manufacture prekracuju limit. Nejake tipy? :) 

Dakujem

FC-206ND1S26B.jpg

Upraveno uživatelem ondish
Odesláno

Ty FC jsou krásné. A zcela určitě by měly úspěch.

Jen se zeptám - opravdu trváš pro přítelkyni na automatech? Nevím jak ostatní, ale já mám zkušenost takovou, že pro ženy jsou prostě zpravidla pohodlnější quartzky. Např. své partnerce jsem pořídil několik automatů, ale pochopil jsem, že dávat je do natahovače pro ni zřejmě není dost sexy, a proto jsou zpravidla (pokud to neohlídám sám) nenatažené. Naproti tomu quartzky tento problém, samozřejmě, nemají. Proto, ač nerad, nyní zaměřuji (i přes snahu osvěty) své další akvizice výhradně quartzové hodinky, protože ty pak nezahálejí. Pokud bys netrval na automatech, pak si myslím, že ty tebou vybrané FC by byla skvělá volba. Pokud však trváš na automatech, zkus se podívat do kolekce zn. Tissot, Longines, nebo třeba ještě Mido. V té cenové relaci bys v jejich kolekcích určitě něco s čistým a nekomplikovaným designem měl najít.

Odesláno

V principe az tak netrvam na automate, ale ak to nebude automat, tak asi vyhraju tieto FC nakolko sa jej celkom pacia. 

Kazdopadne ona neznasa zlato a nejake 'divne' veci na hodinkach, tak sa to +- snazim respektovat. Z toho, co sa jej este pacilo boli Omega DeVille Butterfly - ale tam uplne nesedel cifernik a su aj trochu nad limit. Pozeram som aj Longines, ale tam sa jej taktiez nepacilo nic :) 

Anyway teraz ju uz nemozem velmi brat po obchodoch, lebo vzhladom na bliziace sa sviatky by to bolo prilis napadne :D

(ach tie zeny)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...