Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kluci poraďte mi - sháním nějakou učitelku (ano, radši dámu/holku) pro výuku na kytaru pro dceru, která o to sama od sebe projevila zatím neustupující zájem. Moje dokonalá bicí souprava za pět průměrných platů jí naprosto neuspokojuje :-D

Úča by měla být samozřejmě usměvavá a kids-friendly, ideálně severovýchod Prahy...

Děkuju!

PS: Co já vím, třeba nějakou jako tady na tý fotce:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Dělám si srandu (s tou fotkou), stejně jí na ty hodiny bude vozit manželka a já se s ní neuvidím.

Neznáte někoho? Samo na vizáží totálně nezáleží, důležitej je přístup k dětem "radší veselá než zamračená a přísná" a aby to uměla naučit..

• po 2 týdnech...
Odesláno

Znám jednoho, ale z tvých požadavků splňuje jen to, že je usměvavej pohodář s fajn přístupem k dětem. Dcera k němu chodí na sago, učí i kytaru. Působí v ZUŠ Na Popelce, což je na Praze 5, tedy pro tebe asi daleko. Kdybys přeci jen chtěl kontakt, pošlu SZ...

Odesláno

Ahoj, s takovou referenci bych chlapa taky asi vzal, jen ta P5 je z ruky - ale kdyz nesezenu nic pobliz, dovolim se ozvat :)

Moc dekuju za nabidku!

Odesláno

Tak to by asi mohl být problém to nějak sladit časově...

Termíny veškerých návštěv stanoví ředitel věznice, bližší časové určení plánované návštěvy na konkrétní den stanoví zpravidla příslušný vychovatel. U odsouzených se jedná 2x 90 minut za kalendářní měsíc.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...