N4M Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Odesláno 12. října 2007 (upraveno) Takže, už jsem se uklidnil, počítač ještě funguje, mobil taky, takže už je vše v klidu. Jen jsem musel vysmažit asi 3 cíga. O co jde? Po více než roce sledování Chronomagu jsem se konečně rozhoupal a vybral si hodinky. Ale já nenasyta jsem zjistil, že se mi finanční limit zvýšil, tak jsem změnil požadavky. Samozřejmě směrem k dražšímu modelu. V Praze jej mají, pro mne, za nehoráznou cenu, ale jeden ze zdejších členů ty hodinky prý koupil na e-bay. Kontaktoval jsem Kubsona, sdělil mu svůj finanční limit, on vypočítal, jaká by tedy byla maximální cena hodinek. Dohodli jsme se tedy na 610USD, jako maximální částku, za kterou je může vydražit, jelikož zbytek rozpočtu schlamstne DPH, doprava, Kubsonova provize etc... Tak, to by bylo. Už vím, na kolik může jít. Vybral jsem pár kousků, všechny od stejného prodejce - Kubson reagoval s tím, že od něj již něco objednával, a zde že by neměl být problém. Navíc mne ujistil, že cena 610USD není nereálná, jelikož je před 2ma týdny za tuto částku vydražil a koupil. SUPER, tak jedem. Každý den sleduji aukce a... A všechno přes. Jedny šly za 635 USD - to mě málem trefilo. Ale říkám si, že je to moje vina, kdybych byl prachatější, nebo neměl takový nároky, už bych měl doma z Classybrandu ty, které jsem chtěl původně. Tak jsem opět pohledal a hodil opět seznam asi sedmi hodinek. Každý den, doma i ve škole, jsem seldoval, jak se aukce vyvíjejí a málem chytl amok, když jedny šly za 632USSD. To už bylo moc. Včera večer jsem s Kubsonem vedl diskusi o tom, jestli to má smysl, chtít je za tuto částku 610ti USD. Kubson tvrdil, že jo, že je za tuto částku koupil, ALE! Ale varoval mě, že za tuto částku třeba budou nějaké na řemenu, kdežto já chci kovový tah. No, když už mám v plánu koupit pěkný hodinky o cca 14tisíc levněji, než v čechách, tak si snad ten kovový tah koupím časem tady. Kubson mne varoval, že mne vyjde (ten tah) na cca 2000 Kč. Ať radši zvednu limit na 700 USD, jelikož mezi těmi, které se draží dnes jsou i jedny na kovovém tahu. No, tak to skončilo tak, že dnes lítám po městě a zařizuju různý papíry, stříhám živej plot, jedu umejt auto a mezi tím, vždy sednu k PC, abych věděl, jak se aukce vyvíjejí. Napíši Kubsonovi ať limit zvedne na 650 USD - prostě, co kdyby. No a pak koukám a ony šly za 617 USD. Kubson napsal: srry, všiml jsem si toho pozdě. NO A JÁ MÁLEM DOSTAL INFARKT. Přesně ten typ hodinek, které jsem chtěl, navíc na kovovém tahu, přejde můj limit jen o ***** 7 dolarů. No řekněte, být chudý student, jako jsem já, neskočili by jste z wokna? Během chvilky končí další aukce a vsadím se, že pro změnu skončí na 652 USD. Prostě pech Jestli to někdo pochopil tak, že tu nadávám na Kubsona, že přehlédl mou zprávu, tak čte špatně. Já jen nadávám sobě, že jsem mu jí neposlal už včera, když jsme se o tom bavili. A o tom to je. Prostě jsem to zas posral a nebudu mít nic Upraveno 12. října 2007 uživatelem N4M
N4M Odesláno 12. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2007 Ehm, kdo by to byl čekal... Ty druhý jsme prošvihli. Zbývá poslední pokus - ještě jedny, které jsou na prodej za 3h a 30min. Radši asi nebudu doma, nebo mě trefí šlak. Jak je to v tý reklamě? Život je hořký - bohudík. PROČ BOHUDÍK ? ? ? ?
Návštěvník YPO Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Odesláno 12. října 2007 už nehul ..... píšeš,že ušetříš 14t a handrkuješ se o pár USD ..... nějak tomu nerozumím
grga_pitic Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Odesláno 12. října 2007 Hmmmm nechat si to utect o tri krabky cigar.....hmmmmm taky pohled na zivot
Jakubisko Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Odesláno 12. října 2007 Naprosto chapu. Muj posledni hodinkovy infarkt byl zapricinen necim podobnym! Mel jsem vyhlidnuty typ hodinek a vsude jsem ho shanel asi 14dni. Az jsem na ne jeden vecer narazil tu na foru. Fajn rikam si, inzerat tam lezi 40min bez odpovedi, napisu. Ale nez jsem stihl odeslat "kupuji" a refreshnout vlakno, objevil se tam nekdo jiny a vypalil mi rybnik Taky se mi v tu chvili udelalo radne nevolno.
maxs Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Odesláno 12. října 2007 Aj keď hodinky skončili na 617 USD, tak to neznamená, že ty by si ich dostal za 618 USD. Ten chlapík tam mohol mať limit o hodne vyšší. Jediné čo by sa stalo, že mu navýšiš cenu. Mňa bežne prehadzujú o jedno Euro.
vor Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Odesláno 12. října 2007 Aj keď hodinky skončili na 617 USD, tak to neznamená, že ty by si ich dostal za 618 USD. Ten chlapík tam mohol mať limit o hodne vyšší. Jediné čo by sa stalo, že mu navýšiš cenu. Mňa bežne prehadzujú o jedno Euro. Tak,tak. Ono vždycky neznamená, že když se prodaly za USD 617, že je taky za tolik můžeš koupit.
B.F.G. Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Odesláno 12. října 2007 Ty se máš! Já pořád brousím na Ebay, vymějšlím prasečiny, pak mě najednou popadne amok a umanu si něco dražit. V tom slyším dupot, do pokoje se vřítí moje milá ženuška s vidlema a začne ječet, že sem úplně blbej a ať okamžitě odsunu klávesnic a myš z dosahu prstů, že už sem rozfofroval za ty tikající nesmysly prej moc peněz...
N4M Odesláno 12. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2007 No jo, já vim. Dyk taky říkám, že sem blbej Koneckonců to ale bylo poprvé, co jsem měl co dočinění s e-bay (prostřednictvím Kubsona). Tak jsem čučel jak puk. Poučení pro příště už mám - v době konání dražby nebýt doma a neřešit to Jsem si řek, že kdo si počká, ten se dočká a o to budu mít větší radost, až se jednou dočkám. Tak mi odpusťte povzdech člověka, který poprvé přihlížel dražbě a čuměl na to jak na UFO
Demi Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Odesláno 12. října 2007 Trochu OT, ale mám tak trošku opačnou adreanlinovou zkušenost. Před časem jsem chtěl na e-bay koupit nějaké vraky starých kapesních dolarovek, takže cenu jsem si stanovil na tuším 16,50 USD. (většinou tam dávám ty centy, sem tam vyhrávají aukci:-) No a když jsem tam tu částku zadával, tak jsem se tak nějak přehmátl a místo 16,50 jsem tam zadal 1.650,- USD - všiml jsem si toho až v okamžiku, když jsem to potvrdil a to jsem málem spadl ze židle. Bylo jasný, že to bude moje, teď už jen záleželo za kolik, přičemž víc než těch 16 dolarů plus poštovný jsem za to fakt nechtěl dát. To byl docela silnej adrenalin, když jsem tak přemýšlel, jestli se najde nějaký cvok, který z cenou půjde hodně vysoko. A adrenalin byl o to větší, že do konce aukce bylo asi 6 hodin a končila ve tři ráno našeho času. Nakonec skončila na tuším 40 USD, což i tak bylo dost, ale ráno jsem zářil dobrou náladou, že se to nedostalo třeba na 200. Od té doby si dávám pořádný pozor, na desetinnou čárku a tečku na klávesnici:-)))
vor Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Odesláno 12. října 2007 (upraveno) Trochu OT, ale mám tak trošku opačnou adreanlinovou zkušenost. Před časem jsem chtěl na e-bay koupit nějaké vraky starých kapesních dolarovek, takže cenu jsem si stanovil na tuším 16,50 USD. (většinou tam dávám ty centy, sem tam vyhrávají aukci:-) No a když jsem tam tu částku zadával, tak jsem se tak nějak přehmátl a místo 16,50 jsem tam zadal 1.650,- USD - všiml jsem si toho až v okamžiku, když jsem to potvrdil a to jsem málem spadl ze židle. Bylo jasný, že to bude moje, teď už jen záleželo za kolik, přičemž víc než těch 16 dolarů plus poštovný jsem za to fakt nechtěl dát. To byl docela silnej adrenalin, když jsem tak přemýšlel, jestli se najde nějaký cvok, který z cenou půjde hodně vysoko. A adrenalin byl o to větší, že do konce aukce bylo asi 6 hodin a končila ve tři ráno našeho času. Nakonec skončila na tuším 40 USD, což i tak bylo dost, ale ráno jsem zářil dobrou náladou, že se to nedostalo třeba na 200. Od té doby si dávám pořádný pozor, na desetinnou čárku a tečku na klávesnici:-))) Jak zrušit příhoz: http://pages.ebay.com/help/buy/bid-retract.html http://offer.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?RetractBidShow Upraveno 12. října 2007 uživatelem vor
ottto Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Odesláno 12. října 2007 Takže, už jsem se uklidnil, počítač ještě funguje, mobil taky, takže už je vše v klidu. Jen jsem musel vysmažit asi 3 cíga. O co jde? Po více než roce sledování Chronomagu jsem se konečně rozhoupal a vybral si hodinky. Ale já nenasyta jsem zjistil, že se mi finanční limit zvýšil, tak jsem změnil požadavky. Samozřejmě směrem k dražšímu modelu. V Praze jej mají, pro mne, za nehoráznou cenu, ale jeden ze zdejších členů ty hodinky prý koupil na e-bay. Kontaktoval jsem Kubsona, sdělil mu svůj finanční limit, on vypočítal, jaká by tedy byla maximální cena hodinek. Dohodli jsme se tedy na 610USD, jako maximální částku, za kterou je může vydražit, jelikož zbytek rozpočtu schlamstne DPH, doprava, Kubsonova provize etc... Tak, to by bylo. Už vím, na kolik může jít. Vybral jsem pár kousků, všechny od stejného prodejce - Kubson reagoval s tím, že od něj již něco objednával, a zde že by neměl být problém. Navíc mne ujistil, že cena 610USD není nereálná, jelikož je před 2ma týdny za tuto částku vydražil a koupil. SUPER, tak jedem. Každý den sleduji aukce a... A všechno přes. Jedny šly za 635 USD - to mě málem trefilo. Ale říkám si, že je to moje vina, kdybych byl prachatější, nebo neměl takový nároky, už bych měl doma z Classybrandu ty, které jsem chtěl původně. Tak jsem opět pohledal a hodil opět seznam asi sedmi hodinek. Každý den, doma i ve škole, jsem seldoval, jak se aukce vyvíjejí a málem chytl amok, když jedny šly za 632USSD. To už bylo moc. Včera večer jsem s Kubsonem vedl diskusi o tom, jestli to má smysl, chtít je za tuto částku 610ti USD. Kubson tvrdil, že jo, že je za tuto částku koupil, ALE! Ale varoval mě, že za tuto částku třeba budou nějaké na řemenu, kdežto já chci kovový tah. No, když už mám v plánu koupit pěkný hodinky o cca 14tisíc levněji, než v čechách, tak si snad ten kovový tah koupím časem tady. Kubson mne varoval, že mne vyjde (ten tah) na cca 2000 Kč. Ať radši zvednu limit na 700 USD, jelikož mezi těmi, které se draží dnes jsou i jedny na kovovém tahu. No, tak to skončilo tak, že dnes lítám po městě a zařizuju různý papíry, stříhám živej plot, jedu umejt auto a mezi tím, vždy sednu k PC, abych věděl, jak se aukce vyvíjejí. Napíši Kubsonovi ať limit zvedne na 650 USD - prostě, co kdyby. No a pak koukám a ony šly za 617 USD. Kubson napsal: srry, všiml jsem si toho pozdě. NO A JÁ MÁLEM DOSTAL INFARKT. Přesně ten typ hodinek, které jsem chtěl, navíc na kovovém tahu, přejde můj limit jen o ***** 7 dolarů. No řekněte, být chudý student, jako jsem já, neskočili by jste z wokna? Během chvilky končí další aukce a vsadím se, že pro změnu skončí na 652 USD. Prostě pech Jestli to někdo pochopil tak, že tu nadávám na Kubsona, že přehlédl mou zprávu, tak čte špatně. Já jen nadávám sobě, že jsem mu jí neposlal už včera, když jsme se o tom bavili. A o tom to je. Prostě jsem to zas posral a nebudu mít nic
Demi Odesláno 13. října 2007 Nahlásit Odesláno 13. října 2007 to vor: díky za info, to jsem fakt nevěděl, že to takhle jde asi bych měl na ebay sledovat i něco jinýho, než jen probíhající aukce
mengelis Odesláno 13. října 2007 Nahlásit Odesláno 13. října 2007 (upraveno) No řekněte, být chudý student, jako jsem já, neskočili by jste z wokna? Možná si student, ale chudý opravdu ne. Upraveno 13. října 2007 uživatelem mengelis
mengelis Odesláno 14. října 2007 Nahlásit Odesláno 14. října 2007 (upraveno) Nezáviď. Ale já vůbec nezávidím, já sem mám velmi dobře. Ale chudých studentů znám dost - nemají jiné hadry než ze sekáče a v menze se těžce rozhodují, jestli si dát smažák nebo bagetu, což jsou nejlevnější položky. Učebnice kupují jen z druhé ruky a při předávání dycky vytáhnou oškubanou, děravou a odřenou peněženku. Na ruce pak obvykle nemají nic, nebo nějaká laciná CASIA. To jsou chudí studenti, ti si navíc nikdy nestěžují, ne někdo, kdo si kupuje hodinky za 14-15 litrů a chce se nechat politovat, že je boroček, protože nemá PP ne VC. Upraveno 14. října 2007 uživatelem mengelis
Návštěvník Snow Odesláno 14. října 2007 Nahlásit Odesláno 14. října 2007 Tímhle příspěvek jsi to opravdu velice vylepšil, jsem rád, že je máš opravdu velmi dobře .
N4M Odesláno 14. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2007 Ale já vůbec nezávidím, já sem mám velmi dobře. Ale chudých studentů znám dost - nemají jiné hadry než ze sekáče a v menze se těžce rozhodují, jestli si dát smažák nebo bagetu, což jsou nejlevnější položky. Učebnice kupují jen z druhé ruky a při předávání dycky vytáhnou oškubanou, děravou a odřenou peněženku. Na ruce pak obvykle nemají nic, nebo nějaká laciná CASIA. To jsou chudí studenti, ti si navíc nikdy nestěžují, ne někdo, kdo si kupuje hodinky za 14-15 litrů a chce se nechat politovat, že je boroček, protože nemá PP ne VC.
mengelis Odesláno 14. října 2007 Nahlásit Odesláno 14. října 2007 Tímhle příspěvek jsi to opravdu velice vylepšil, jsem rád, že je máš opravdu velmi dobře . Jen nemám rád, když ze sebe někdo neoprávněně dělá chudáčka. Mají snad členové Chronomagu uspořádat sbírku, ať podpoří chudého studenta? Že by se třeba zakoupili nějaké IWC, ať se mu zlepší jeho nelehký a strastiplný úděl?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se