Karol Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2015 ...povedz mi že toto sa ti nepači ....a maš to aj v quarcu a myslim dvoch velikostiach 39mm a 41mm
lazy Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2015 Měl jsem Sumo i Armida A1. Armida působí IMHO hrubší zpracováním i velikostí, obojí bych však klidně pořídil znovu. Neřeším oficiální technická data, ale říci "Sumo je moc velký" a zároveň "Armida může být" je nesmysl. Vzhledem k požadavkům souhlasím s názorem Sumo :-)
pekoo87 Odesláno 27. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2015 Cakal som, kedy mi ich prvykrat ukazete Ale ta cena je zial vysoka... Inak velkost je uplne super, aj vyska je paradna... Jedine, co by som vedel vytknut su tie velke cisla, to sa mi moc nepaci...Ach, keby tak tie Steiny boli mensie. Mal som ich na ruke a porovnaval so Seiko skx007, ale bolo to prilis velke, nevyzeralo to dobre.
misoo Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2015 Uz tu tusim boli spomenute, no neda mi nepripomenut... Ak hladas 'suby' tak idealna homaska je Davosa ternos ceramic... Cena kusok nad limit, ale je to najvernejsia kopia, nielen cifernik, ale hlavne rozmery a proporcie puzdra. Ak su fakt nad limit, skusil by som Parnis, urcite kopcia aj suby.
tano Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2015 (upraveno) Presne jak Ti pise Misoo a ja postoval. Dosetri tech par korun a vem ty Davosa, nejschudnejsi cesta. Budes je mit s plnou zarukou, vyberes si barvu a budes spokojeny;), ne? Upraveno 27. listopadu 2015 uživatelem tano
Karol Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2015 (upraveno) Měl jsem Sumo i Armida A1. Armida působí IMHO hrubší zpracováním i velikostí, obojí bych však klidně pořídil znovu. Neřeším oficiální technická data, ale říci "Sumo je moc velký" a zároveň "Armida může být" je nesmysl. Vzhledem k požadavkům souhlasím s názorem Sumo :-) ......sumo sa ponuka len v jednej velikosti kdežto armida ma modely ktore su si vzhladovo podobne vo viacerych velikostiach takže tam je podla mna vačšia možnost vyberu......sam piše sumo nie su velke ...sorry neviem prečo mi to piše zvyraznene Upraveno 27. listopadu 2015 uživatelem Karol
pekoo87 Odesláno 27. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2015 (upraveno) Vazne mi doporucujes tie Parnisy? Mal som za to, ze to je cinsky smejd... Ono nejde o to, ze by som nemal tolko penazi, ale pride mi to strasne vela, davat tolko penazi za to... Aj ked, uz som za posledne mesiace zvysoval budget. Upraveno 27. listopadu 2015 uživatelem pekoo87
ggrand Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2015 Vazne mi doporucujes tie Parnisy? Mal som za to, ze to je cinsky smejd... Ono nejde o to, ze by som nemal tolko penazi, ale pride mi to strasne vela, davat tolko penazi za to... Aj ked, uz som za posledne mesiace zvysoval budget.Když někdo neumí číst, to je pak těžko. A co se týče zpracování sumo/armida, tak s armidou se mi zatím nestalo, že bych měl blbě udělaný brus na pouzdře nebo že by mi řehtal tah u pouzdra nebo že by byla blbě nanesená lumi...
lukassko2 Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2015 Vazne mi doporucujes tie Parnisy? Mal som za to, ze to je cinsky smejd... Ono nejde o to, ze by som nemal tolko penazi, ale pride mi to strasne vela, davat tolko penazi za to... Aj ked, uz som za posledne mesiace zvysoval budget.Pozri sa, keď si teraz kúpiš "low cost" hodinky, časom budeš aj tak pokukovať po niečom drahšom, alebo po značke so zvučnejším menom. To je tu na chronomagu proste isté!!! Urob si radosť, zainvestuj a kúp si pekné hodinky. Ale keď fakt plánuješ ušetriť budget a páčia sa ti suby, tak si kúp Invicta 8926OB za 70 dolárov na amazone, odhlás sa z fóra a budeš mať kludný, "one watch guy " život. 1
Rudykopalsson Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2015 (upraveno) Co takhle Deep Blue? Mají i menší modely a jsou za pár korun. Upraveno 27. listopadu 2015 uživatelem Rudykopalsson
pekoo87 Odesláno 28. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2015 Rozmyslam, ze si kupim jedny lacne potapky a potom este nejake normalne hodinky do 300 eur. Keby si mam vybrat nejake tie lacne, tak radsej ktore, Parnisy alebo Invicty?
slice Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2015 pekoo, s tymi parnismi a dokonca aj s invictami to bola ironia, ak by to nebolo dostatocne jasne.bud hladas hodinky alebo lacne napodobeniny..
Frostie Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2015 Rozmyslam, ze si kupim jedny lacne potapky a potom este nejake normalne hodinky do 300 eur. Keby si mam vybrat nejake tie lacne, tak radsej ktore, Parnisy alebo Invicty? buď máš v plánu kupovat hodinky, nebo s.ačky. Obojí se kloubí dost těžko...
McStinger Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2015 Človeče nešťastný, zamkni toto vlákno, prelez chrono24 aj s nejakými filtrami, prečítaj si staré vlákna na Chronomagu, pohrab sa v singapurských webshopoch a o pol roka vlákno zase otvor, budeš to mať v hlave málinko utriedenejšie.
lukassko2 Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 Rozmyslam, ze si kupim jedny lacne potapky a potom este nejake normalne hodinky do 300 eur. Keby si mam vybrat nejake tie lacne, tak radsej ktore, Parnisy alebo Invicty? Kámo s tými Invictami som to myslel ironicky. Keď máš naozaj záujem kúpiť si pekné hodinky a seiko sa ti za tvoj budget nepozdáva, tak si budeš holt priplatiť. Časom ale budeš spokojnejší s kvalitnými hodinkami ako s nejakou bižutériou od módnych značiek alebo nejakou Čínou. Radšej ešte chvíľu počkaj, pošetri a potom kupuj. Čo tieto Hamiltony?
gabik Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 (upraveno) http://www.christopherward.eu/watches/dive/c60-pro-600-38mm.html CW maji prumer 38 a 42 mm. Zaregistruj se tam a prijde ti email, ze maji slevu 15% nejak do 22.12 a ted jeste mozna par dni (do pondeli / utery) 25% slevu, kazdopande kupon na 25% slevu je BFCM25 nebo FAM25 . Ja vim, sibenicni termin . U Wardu ale mivaji sem tam slevy, jsem pochopil. V kvarcu nemam takovej prehled. Projed tohle, mas to serazeny podle ceny od nejlevnesiho: http://www.seiyajapan.com/collections/divers-collections?page=2&sort_by=price-ascending Upraveno 29. listopadu 2015 uživatelem gabik
pekoo87 Odesláno 29. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 Nebite ma Dost ma zaujiali Wardy, s tou 25% zlavou... To by sa celkom dalo, len rozmyslam, medzi 38mm a 42mm verziou. Pridu mi, ze su vacsie, ako bezne.
tomas1346 Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2015 Jen pro informaci, poštovné má Ward do vánoc zdarma a ta 25% sleva končí dnes o půlnoci, tak není čas na přešlapování
gabik Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2015 (upraveno) Bohuzel jeste setrim a vybiram, jinak pasu po Trident GMT, snad nepreberu, kazdejch 14 dni mam jiny favority . Upraveno 30. listopadu 2015 uživatelem gabik
Toblin Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 (upraveno) Nebite ma Dost ma zaujiali Wardy, s tou 25% zlavou... To by sa celkom dalo, len rozmyslam, medzi 38mm a 42mm verziou. Pridu mi, ze su vacsie, ako bezne.A co ty v prodejnim vlakne, jak jsem te na ne upozornoval? Ta cena je preci vyborna Upraveno 1. prosince 2015 uživatelem Toblin
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se