Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny!

Vím...moc se tady nezapojuji do diskuzí(čtu pravidelně!)...ale o to víc se zvedá moje ego z toho...když můžu přispět svou vlastní věcí do klubu :thumbsup_anim:

Tak tedy...moje matka oslavila životní jubileum...proto jsem se rozhodl...vytesat jí na ruku něco...co by jí tuto událost pozitivně připomínalo!....a taky proto....že všichni ostatní z rodiny už ode mne(krom otce-ale na tom už se taky pracuje)...na ruce něco mají :crying_anim02:

Prvotní myšlenka byla..."Dámské oblekovky"!Materiál jsem zvolil titan...chirurgickou ocel a jako zjemňující nuance jsem tam namlátil osm zirkonů...celé pohromadě to drží suprmagnetická ocel(to místo přezky na pásku!).O volbě "strojku" raději pomlčím...jako velký milovník mechaniky k tomu můžu dodat jen to...že tekuté krystaly se tam nachází jen a pouze z uživatelských důvodů :(

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
:thumbsup_anim: Tak to je vážně punk! Na můj vkus cice krapet moc future, ale smekám. Možná by neškodilo sem šoupnout nějaký malý fotoseriál, kterak jsi vyráběl. Materiál Bibus?
Odesláno (upraveno)

Díky za sama pozitiva :rolleyes: Je mi jasné...že ne každému se tento kus trefí do vkusu...ale svůj účel splnily...matce se líbí...a to je pro mne asi nejdůležitější!Co se limitky týče...mám rozpracovanou pánskou kolekci...sice né v tomhle duchu...ale myslím...že pokud se zadaří...mohlo by to vypadat zajimavě ;) Pracovní název:Klasika v netradičním kabátu...až budu mít první prototyp...nechám posoudit...od něho se totiž budou odvíjet další modely!

P.S....samozřejmě to budou už mechaniky :)

Upraveno uživatelem uranic
Odesláno
Díky za sama pozitiva :rolleyes: Je mi jasné...že ne každému se tento kus trefí do vkusu...ale svůj účel splnily...matce se líbí...a to je pro mne asi nejdůležitější!Co se limitky týče...mám rozpracovanou pánskou kolekci...sice né v tomhle duchu...ale myslím...že pokud se zadaří...mohlo by to vypadat zajimavě ;) Pracovní název:Klasika v netradičním kabátu...až budu mít první prototyp...nechám posoudit...od něho se totiž budou odvíjet další modely!

P.S....samozřejmě to budou už mechaniky :)

Ono je vlastně fajn, že Prim šponuje ceny exponenciálně, protože se začínají objevovat šikovní lidé, kteří jsou schopni vyrobit hodinky, ale zatím se jim to nevyplácelo. Takže Prim si sám buduje konkurenci. :)

• po 2 týdnech...
Odesláno
no rodný jazyk házím bobek nic si z toho nedělám nejsem učitel

Nechci to hnát do extrému a vyvolávat ostré rozepře, ale možná bys mohl přehodnoti své priority. Někde na stavbě ostatní ukrajinští dělníci, v hospodě další kumpáni z mokré čtvrti a fotbaloví chuligáni na stadionu sice správný pravopis neocení, ale věz, že existuje i jiné prostředí, kde už se na to dost dá...

Zkus se pro začátek podívat na film Světáci.

Odesláno (upraveno)

2 uranic: Hodinky pěkné, moc pěkné. Těším se na další výtvory.

2 I3stas: Kloním se k názoru mého předskokana.

Upraveno uživatelem Jerryl
Odesláno
Nechci to hnát do extrému a vyvolávat ostré rozepře, ale možná bys mohl přehodnoti své priority. Někde na stavbě ostatní ukrajinští dělníci, v hospodě další kumpáni z mokré čtvrti a fotbaloví chuligáni na stadionu sice správný pravopis neocení, ale věz, že existuje i jiné prostředí, kde už se na to dost dá...

Zkus se pro začátek podívat na film Světáci.

no moc dobře vím že některým lidem to vadí mě ne někdo na to kouká někdo ne mě je to jedno kdo chce může mě klidně ignorovat ostré rozepře se mnou nevivoláš když budu chtít tak bych sem na to neodepisoval

• po 2 týdnech...
Odesláno

Vypadají pěkně, jen bych zvažoval stojací čísla oproti nakloněným a také se mi moc nepozdává dvojice zlatavých koleček nahoře a dole. Ale jste machr, že je umíte vyrobit.

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...