uranic Odesláno 13. října 2007 Nahlásit Odesláno 13. října 2007 Zdravím všechny! Vím...moc se tady nezapojuji do diskuzí(čtu pravidelně!)...ale o to víc se zvedá moje ego z toho...když můžu přispět svou vlastní věcí do klubu Tak tedy...moje matka oslavila životní jubileum...proto jsem se rozhodl...vytesat jí na ruku něco...co by jí tuto událost pozitivně připomínalo!....a taky proto....že všichni ostatní z rodiny už ode mne(krom otce-ale na tom už se taky pracuje)...na ruce něco mají Prvotní myšlenka byla..."Dámské oblekovky"!Materiál jsem zvolil titan...chirurgickou ocel a jako zjemňující nuance jsem tam namlátil osm zirkonů...celé pohromadě to drží suprmagnetická ocel(to místo přezky na pásku!).O volbě "strojku" raději pomlčím...jako velký milovník mechaniky k tomu můžu dodat jen to...že tekuté krystaly se tam nachází jen a pouze z uživatelských důvodů Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
B.F.G. Odesláno 13. října 2007 Nahlásit Odesláno 13. října 2007 Tak to je vážně punk! Na můj vkus cice krapet moc future, ale smekám. Možná by neškodilo sem šoupnout nějaký malý fotoseriál, kterak jsi vyráběl. Materiál Bibus?
odklizec Odesláno 13. října 2007 Nahlásit Odesláno 13. října 2007 Skvela prace! Gratuluju k evidentni zrucnosti a citu pro vec! Mne se nezdaji moc cyber punkove. Zenam se podobne veci libi a urcite by si neasel i nejeden pansky priznivec. Fakt pekne!
afrikab Odesláno 15. října 2007 Nahlásit Odesláno 15. října 2007 Libi a to moc. PS: Ze by tu byl nekdo dalsi schopnyvyrobit limitku Chronomag krome Prima?
New X-Bob Odesláno 15. října 2007 Nahlásit Odesláno 15. října 2007 Bomaba! Super! Úžasné!!! Velmi moc se mi líbí.
uranic Odesláno 15. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2007 (upraveno) Díky za sama pozitiva Je mi jasné...že ne každému se tento kus trefí do vkusu...ale svůj účel splnily...matce se líbí...a to je pro mne asi nejdůležitější!Co se limitky týče...mám rozpracovanou pánskou kolekci...sice né v tomhle duchu...ale myslím...že pokud se zadaří...mohlo by to vypadat zajimavě Pracovní název:Klasika v netradičním kabátu...až budu mít první prototyp...nechám posoudit...od něho se totiž budou odvíjet další modely! P.S....samozřejmě to budou už mechaniky Upraveno 15. října 2007 uživatelem uranic
VS Odesláno 15. října 2007 Nahlásit Odesláno 15. října 2007 Díky za sama pozitiva Je mi jasné...že ne každému se tento kus trefí do vkusu...ale svůj účel splnily...matce se líbí...a to je pro mne asi nejdůležitější!Co se limitky týče...mám rozpracovanou pánskou kolekci...sice né v tomhle duchu...ale myslím...že pokud se zadaří...mohlo by to vypadat zajimavě Pracovní název:Klasika v netradičním kabátu...až budu mít první prototyp...nechám posoudit...od něho se totiž budou odvíjet další modely! P.S....samozřejmě to budou už mechaniky Ono je vlastně fajn, že Prim šponuje ceny exponenciálně, protože se začínají objevovat šikovní lidé, kteří jsou schopni vyrobit hodinky, ale zatím se jim to nevyplácelo. Takže Prim si sám buduje konkurenci.
l3stat Odesláno 23. října 2007 Nahlásit Odesláno 23. října 2007 no uznávám dobře odvedená práce jsi šikovný už se těším na další modeli
l3stat Odesláno 23. října 2007 Nahlásit Odesláno 23. října 2007 no uznávám dobře odvedená práce jsi šikovný už se těším na další modeli
l3stat Odesláno 23. října 2007 Nahlásit Odesláno 23. října 2007 no uznávám dobře odvedená práce jsi šikovný už se těším na další modeli pardon
Franta Dobrota Odesláno 23. října 2007 Nahlásit Odesláno 23. října 2007 pardon Neomlouvej se a raději se nauč pořádně rodný jazyk...
l3stat Odesláno 25. října 2007 Nahlásit Odesláno 25. října 2007 no rodný jazyk házím bobek nic si z toho nedělám nejsem učitel
Franta Dobrota Odesláno 25. října 2007 Nahlásit Odesláno 25. října 2007 no rodný jazyk házím bobek nic si z toho nedělám nejsem učitel Nechci to hnát do extrému a vyvolávat ostré rozepře, ale možná bys mohl přehodnoti své priority. Někde na stavbě ostatní ukrajinští dělníci, v hospodě další kumpáni z mokré čtvrti a fotbaloví chuligáni na stadionu sice správný pravopis neocení, ale věz, že existuje i jiné prostředí, kde už se na to dost dá... Zkus se pro začátek podívat na film Světáci.
Jerryl Odesláno 25. října 2007 Nahlásit Odesláno 25. října 2007 (upraveno) 2 uranic: Hodinky pěkné, moc pěkné. Těším se na další výtvory. 2 I3stas: Kloním se k názoru mého předskokana. Upraveno 25. října 2007 uživatelem Jerryl
stampee Odesláno 25. října 2007 Nahlásit Odesláno 25. října 2007 jsem presvedcenej ze my pritelkyni by se urcite taky libil;)
l3stat Odesláno 25. října 2007 Nahlásit Odesláno 25. října 2007 Nechci to hnát do extrému a vyvolávat ostré rozepře, ale možná bys mohl přehodnoti své priority. Někde na stavbě ostatní ukrajinští dělníci, v hospodě další kumpáni z mokré čtvrti a fotbaloví chuligáni na stadionu sice správný pravopis neocení, ale věz, že existuje i jiné prostředí, kde už se na to dost dá... Zkus se pro začátek podívat na film Světáci. no moc dobře vím že některým lidem to vadí mě ne někdo na to kouká někdo ne mě je to jedno kdo chce může mě klidně ignorovat ostré rozepře se mnou nevivoláš když budu chtít tak bych sem na to neodepisoval
yed69 Odesláno 25. října 2007 Nahlásit Odesláno 25. října 2007 FrantaDobrota Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AHA Odesláno 7. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2007 Vypadají pěkně, jen bych zvažoval stojací čísla oproti nakloněným a také se mi moc nepozdává dvojice zlatavých koleček nahoře a dole. Ale jste machr, že je umíte vyrobit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se