Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ZDRAVÍM VŠECHNY  ZÁVISLÁKY II

Hodinky ,které jsem koupil druhé v pořadí, jsou  ORIS CHRONORIS.

Zakoupil jsem je v docela solidním stavu, ale protože jsem blázen a chtěl jsem je v 100% stavu, nechal jsem udělat komplet servis i s výměnou karoserie. Cenu raději nebudu ani rozvádět,ale výsledek stoji za to. Škoda,že nejsem fotograf a fotky nemám kvalitní.

post-33939-0-10097300-1448852080_thumb.jpg

post-33939-0-33247700-1448852098_thumb.jpg

post-33939-0-19445400-1448852125_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Krasny a jednoduchy chronografy, vzdycky jsem pro ne mel slabost. Skoda, ze jsem se nikdy neodhodlal k nakupu...takze gratulace a hod sem obcas nejakou fotecku

PS- vymenou karoserie myslis vymenu celyho pouzdra? To musel bejt docela ranec ne...

Upraveno uživatelem sashator
Odesláno

Stále zjišťuji, že pohled na hodinky se mi postupem času mění. Dříve by se mi něco takového absolutně nelíbilo, ale teď musím říct, že jsou vážně super. Krásný, zajímavý a neokoukaný kousek! Přidávám se k prosbám za více fotek.

Odesláno

Ze ja je nevzal, kdyz lezely za rozumnej peniz na ch24...

Jo bejvávaly časy, kdy jsem je měl asi za 25tis v jednání, ale nakonec jsem je nekoupil, škoda....jak říká klasik- líp už bylo. Dnes pod 40tis nejsou a asi ani nebudou

• po 2 týdnech...
Odesláno

Fotek přidej klidně víc, jsou vážně skvělé, neokoukané, to mě baví, když někdo vystoupí z té všednosti.

Odesláno

Gratulace k nádhernému, zde dosti nevšednímu kousku.

To Blackhead: A ani netušíš, jak mrzí mě, že jsem je tenkrát nevzal;-)

Odesláno

Nádherný kus.. dočtu se někde více o tvých hodinkách.? Zajímá mě ročník a podrobnější info o servise. Potřebuji inspiraci na tak krásnou práci. Díky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...