jurysjuras Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Ahoj, chtěl bych se optat, jaký máte názor na hodinky z ebaye. Delší dobu si dělám zálusk na nějaké velké Nixony. Vzhledem k tomu, že zde stoji +- 10.000,- a na ebay.com polovinu, rozhodl jsem se nejdříve zeptat, zdali s koupí podobných hodinek nemá někdo zkušenost. Protože poloviční cena ve mně vzbouzí určitou míru nejistoty. Díky za reakci.Posílám odkaz: http://www.ebay.com/itm/NIXON-A486-632-A486632-Watch-Mens-48-20-CHRONO-All-Gunmetal-/231767304044?hash=item35f668676c:g:xGQAAOSw5ZBWM9lD
JaRooN Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Nixon je jasná Čína, která se tváři jako US značka. Jejich cenová politika je stejně nepřehledná jako u dalších poťouchlých značek. Pokud je to jen trochu možné, dej od toho ruce pryč. Za 5-10 tisíc koupíš už skutečně kvalitní hodinky. Je tady toho plné fórum, čti, nasávej, nespěchej, dej tomu chvilku čas. Každý z nás začínal a dělal chyby, které ho zbytečně stály peníze. Zkus se jim vyhnout
Daemonultimate Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 U takových hodinek je běžným jevem, že jsou extrémně předraženy a potom prodávány kde a za kolik se dá.
Frostie Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Ahoj, chtěl bych se optat, jaký máte názor na hodinky z ebaye. Delší dobu si dělám zálusk na nějaké velké Nixony. Vzhledem k tomu, že zde stoji +- 10.000,- a na ebay.com polovinu, rozhodl jsem se nejdříve zeptat, zdali s koupí podobných hodinek nemá někdo zkušenost. Protože poloviční cena ve mně vzbouzí určitou míru nejistoty. Díky za reakci.Posílám odkaz: http://www.ebay.com/itm/NIXON-A486-632-A486632-Watch-Mens-48-20-CHRONO-All-Gunmetal-/231767304044?hash=item35f668676c:g:xGQAAOSw5ZBWM9lDa chceš kupovat hodinky, nebo jeb.y?
Chocholusik Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Co sa Ebaya tyka zavisi vsetko od predajcu - tento predava hlavne hodinky na nixon urovni, za posledny rok ich predal 1500 z toho traja ludia neboli spokojny *(pre mna celkom ok skore)Predajca ma napisane ze je z Japonska - teda si musis pripocitat k cene poplatky u colnikou (+DPH)... urcite si vies za tie peniaze kupit nieco solidnejsie, tie seika co krtenek navrhuje napr...
Povidláček Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Dodnes bych si nafackoval jak jsem si k osmnáctinám za našetřených 8 papírů koupil Nixony. Ty hodinky jsem měl rád, ale rozhodně za ty prachy nestály... ale tak těšily mě což je asi hlavní, ale rozhodně se mrkni jinde a trochu to tu pročti. Nebejt tehdá vůl koupil bych si z Asie SKX007 a třeba Bambina za stejný prachy a měl dvoje parádní kvalitní hodinky na různý příležitosti.. Odesláno z mého GT-I8200N pomocí Tapatalk
Ruiz.aw Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 (upraveno) Jak říká chocholusik, ten prodejce je v pohodě, ale ty hodinky jsou hnusný a předražený i na ebay. Upraveno 1. prosince 2015 uživatelem Ruiz.aw
ondralbc Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Nixon hodinky jsem pár let měl (několik) a nikdy jsem s nimi neměl problém. Čína čína čína ... je to zaklínadlo osobně bych po přečtení několika vláken a studia švýcarských automatů dneska do Nixon nešel a vybral třeba ty Seika co odkazuje krtenek ... Ale pokud se ti libí ... Spíš koukej na historii a pověsti prodejce ať nešlápneš vedle.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se