Peša Tomáš Odesláno 3. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2024 Carrera a větrník nesmí chybět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.J. Odesláno 7. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.J. Odesláno 7. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.J. Odesláno 7. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2024 V 4. 12. 2015 v 14:25, lukassko2 napsal: Dneska prezuté na gumu Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Ty jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabik Odesláno 14. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2024 Venecek me inspiroval. A zjistil jsem, ze potrebuju poradny RGB svetla Ty bludicky co mam jsou jenom na prisviceni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epominos Odesláno 16. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2024 V 14. 11. 2024 v 13:39, gabik napsal: Venecek me inspiroval. A zjistil jsem, ze potrebuju poradny RGB svetla Ty bludicky co mam jsou jenom na prisviceni. Přiznám se, že Tagy mě moc netáhnou, ale tyhle a zelené jsou fakt krásné. Přemýšlím, že bych je také někdy zkusil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 19. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2024 Prosím, nemáte zkušenost s touto sponou. Netlačí? Mám možnost ji koupit s aligátorem na tyto Carrery a nevím. Díky za odpověď klidně v SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 25. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2024 Tak už nakoupeno. Vypadají zase úplně jinak, nakonec jsem rád že mám teď volbu ke kosilce a pak na léto, kůže, ocel 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabik Odesláno 25. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2024 spona: Parada, k ty kosili to jde dobre. eponiomos: Oboje, i ty Zeleny jsou nadherny. Ja dycky chtel batmany, tak jsem vzal modry, ale byla to tezka volba. Ted v sobotu jsem v ramci SEWu obehnul celej Koscom a okukoval i ty zeleny ve vitrine Plus to beznaradovy nastavovani spony je paradni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 29. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2024 Dark Lord 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 20. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2024 McQueenovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 V 29. 11. 2024 v 22:29, bluman napsal: Dark Lord Nádhera, řeším titan/karbon hodinky napříč značkami a jsou ve výběru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 3 hours ago, Humanzero said: Nádhera, řeším titan/karbon hodinky napříč značkami a jsou ve výběru. Diky . Vzhladom na velkost a hlavne hrubku su Monaco v titane podstatne pohodlnejsie nositelnejsie ako ocelove . A su myslim v titane aj v inej farebnej verzii. Co sa tyka titanu, za mna osobne je topka "briliant hard titanium" od GS. Urobili takych ale len 5 modelov, pokial viem, z toho mam 2 (zatial ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno včera v 01:08 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 01:08 před 4 hodinami, bluman napsal: Diky . Vzhladom na velkost a hlavne hrubku su Monaco v titane podstatne pohodlnejsie nositelnejsie ako ocelove . A su myslim v titane aj v inej farebnej verzii. Co sa tyka titanu, za mna osobne je topka "briliant hard titanium" od GS. Urobili takych ale len 5 modelov, pokial viem, z toho mam 2 (zatial ) GS mě neberou, třeba to přijde časem:) TH se mi líbí jen tyto, plus mám ve výběru něco od Omegy, IWC, Breitling a Tudor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se