M@chino Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Na zdravi!Drzim basu ... (foto mizerne... sorry) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Jsou doma! A jsou úžasné Pekne a vlastne uz i s VINTAGE logem ... Tag uz neni v Heueru davno a new Aquaracery maji new design loga ... super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pekl76 Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Pekne a vlastne uz i s VINTAGE logem ... Tag uz neni v Heueru davno a new Aquaracery maji new design loga ... super ??? O tom nevím, že by se dělaly i s jiným logem. Zachytil jsem sice nějaké zprávy o rebrandingu, ale na žádných Aquaracerech jsem to avizované nové logo ještě neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 ??? O tom nevím, že by se dělaly i s jiným logem. Zachytil jsem sice nějaké zprávy o rebrandingu, ale na žádných Aquaracerech jsem to avizované nové logo ještě neviděl. na Calibre11.com recenze new Aquarecer ... narazim na zmenu grafiky napisu TAG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pekl76 Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Pokud tomu dobře rozumím, tak s novým logem budou pouze 43mm modely, které se budou prodávat spolu se současnou sérií Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 nevím, kam to napsat, ale založil jsem na fb skupinu fanoušků TAG Heuer. Vím, že se scházíme všichni tady, ale teď jsem častěji tam...tak kdo budete mít chuť, přjďte. Dikhttps://www.facebook.com/groups/1693668194236439 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassko2 Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Dneska doma, takže pohodička a Tagy Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommashko Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 ..nuda v kolone ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rumsturm Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Domácí pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jean68 Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Jsem tu nový :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bradkoun Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Hranatý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Dlouho jsem je nevidel, pekny pekny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bradkoun Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Já taky ne. Díky díky. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 1000m Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 A dnes zase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Ty jsou super, moc se me líbí :-)!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Jsou, dik!Ty jsou super, moc se me líbí :-)!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rici-Pici Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 TH SLR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassko2 Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 "Akváče" Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 20. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 Tak jsem se konečně dočkal a už je mám na ruce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se