Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den, mám hodinky Citizen eco-drive, Calibre 3100 Limited Edition asi 6 roků. Již po druhé je musím zaslat na opravu. Po prvé byl vyměněn článek, oprava cca 2.000,- Kč. Nyní je prý nutné vyměnit jak článek, tak i nějaký další mechanismus, možná část strojku. Oprava cca 5.000,- Kč. Můžete mi, prosím, poradit, kam mám hodinky poslat a kde mi nejlépe hodinky opraví (kvalita/cena).  Poprvé byly opravovány v GoldTime Praha. Děkuji za informace.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Ahoj nechci Tě naštvat ani urazit, ale tento tip hodinek zbožňuji. Už mám 3 x eco chrono a jedny radiáky eco a perpetuál. A to v celku za hubičku. Bohužel tato technologie něco stojí a když přijde zákazník a řeknu 1000 za napájecí článek a když něco nejde tak servis stojí třeba dalších 5000 tak každý s toho utíká. Popravdě ten článek je asi na 5-7 let a po 5 letech chtějí hodinky servis, to ale málo kdo pobere. Neví odkud jsi ale zdatný hodinář si s tím poradí Citízen součástky dá. A nebo zase ten Gold Time.

Odesláno

Ahoj,

také jsem se už přesvědčil, že servis u Citizenu není nejlevnější, ale to nic nemění na tom, že to jsou super hodinky :)

Pokud bys chtěl posílat znovu do goldtime, tak to můžeš provést přes prodejny Corial. Jedna je v Olympii Brno

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...