Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, nevím roupama coby a tak přemýšlím nad porizenim nějakých potapek s krytou lunetou (nebo jak to nazvat). Strop je tak 10, víc už je mi líto za otloukanky. Na bazaru tu teď byly babytuny což je přesně ono, ale ten cifr fakt není pro každého. Hlavně kvůli něho to není něco, co mě posadí na zadek, přesto zatím asi vedou, především vzhledem k ceně. Další varianty jsou frankenmonstra, které jsou asi podle mě trochu hezčí ale ne úplně sehnatelne,zajimave mi připadal i tyhle borealis, ale trochu mi vadí miyota (na druhou stranu za ty peníze je to asi ok) http://www.borealiswatch.com/store/diver-watches/#!/Borealis-Sea-Dragon-Black-Dial-Miyota-9015-Automatic-Diver-Watch-300m/p/44836096/category=11533442

Nejvíce se mi asi zatím líbí vyrocni srp655 http://seikousa.com/collections/prospex/SRP655 ale ty už jsou cenově trochu jinde než bych si predstacoval. To samé kvarcove marinemastry. Napadá vás ještě něco, klidně mimo seiko, s tímhle "typem" (nebo lépe podobou) pouzdra? Díky za všechny tipy :-)

Odesláno

Ty 229 vypadají super, obzvláště ta červená, ale trochu mi tam vadí ta pvd a stříbrné nožky, asi bych raději volil buď celé černé nebo celé stříbrné (teda mimo lunetu, tu bych asi v obou případech raději černou - precejenom to co mě zaujalo byl farkyho inzerát co tu nedávno proběhl) ještě mě napadla možnost koupit jiný cifr a možná i ručičky, vím že se seika dost tuní, jenom nevím jak moc je to košer

Odesláno

Ještě pořád se dají občas sehnat nové nebo velice mírně jeté Seiko Sawtooth. Od té doby, co je mám, téměř nic jiného nenosím. Hodně návykové hodinky ;)

Odesláno

Ahoj, díky za tipy zatím vedou asi srp655 i když už se tam trochu začínám bát velikosti, druhé asi borealis kvůli zajímavým ručičkam. Nechám to asi uležet ještě chvilku, každopádně myslíte že bude lepší objednávat teď nebo někdy kolem vánoc abych se vyhnul DPH (resp. Kdy je menší pravděpodobnost ze to vyhmatnou) díky

Odesláno

http://www.mywatcheshub.com/seiko-diver/seiko-mens-mwh-srp655k1-p-190296/?zenid=fe35c7d16a2bc3951e55abdec7c04099

za 365USD cca 9000kc ked budes mat stastie tak sa ti vyhne dan u colnikov a ak nie tak aj za 11 tisic mas to, co si chcel. 

seiko-mens-srp655k1-diver-sport-bnib-wat

po zadani kodu HOLIDAYDEALS dalsia zlava 10percent. Za 348USD by som nevahal ani na sekundu. Doprava dlh 4dni a mas ich doma. Lacnejsie ich v zivote nekupis. 

Odesláno (upraveno)

Aaa to je zlé, musím počkat až mi vyplatí prémie :-( a co si myslíte o těch Borealisech? Líbí se mi ten cifr, optimální velikost a to, že tu na fóru je skoro nikdo nemá, na druhou stranu mě děsí to, že je tu nikdo nemá :-D jinak ty seika jsou zatím pořád favorit

Upraveno uživatelem Maro
Odesláno

Nejde mi na mobilu editovat: teď jak projíždím jejich stránky tak je to dost kopírka, ale na druhou stranu to je i steinhart, takže se budu snažit mít otevřenou mysl a apriori je nevyradim, přecejen to nejsou úplně tuctové hodinky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...