Návštěvník tolja Odesláno 1. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2007 Dobry den mohu se zeptat jak je to z dopravou a platbou pri nakupu u www.poljot24.de jestli se plati v eu, nebo v ceskych korunach,,a pri prevzeti hodinek nebo platbou na ucet,,a posledni dotaz jak jste spokojen stimto obchodem a pripadnou reklamaci,,dekuji Platí se předem na Julianův účet v eurech + 10E za dopravu. Za pár dnů Ti je doručí DHL. Spokojeni jsme s obchodem i s následným vyřízením reklamace byli (hodinky mi pod stromeček kupovala moje lepší polovička), ne tak s DHL jako dopravcem - peripetie popsány výše.
Frogggy Odesláno 8. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2007 Julian trošku podražil, uvažoval jsem o Poljot Chronograph "Blue Angels" v listopadu stály 220 euro a teď 265 euro
Děda Odesláno 8. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2007 To se asi Julián dočet jak nám zpevňuje koruna. Manželka našla pramen na jeho bezvadné sušenky (ruský chleba) a tak mu asi chvíli nedám vydělat. Ty sušenky mají v drogerii německého řetězce
smarter Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Odesláno 12. března 2020 Probudím tohoto kostlivce a zeptám se jestli někdo z vás má zkušenosti s nákupem z poslední doby. Před 3mi dny jsem objednal hodinky a zaplatil převodem (pod vlivem spousty pozitivních recenzi na mnoha webech), ale od té doby je naprosté ticho. Včera ráno jsem psal email, který zůstal bez odpovědi a dneska jsem zkoušel dvakrát volat, ale po 10 vteřinách to šlo do hlasové schránky. Možná je ještě brzo panikařit, ale na to, že se chlubí expresním doručením do nějakých 2 dnů tak komunikace zatím nic moc. Přitom na FB má poslední příspěvek před 18 hodinami.
Dokusan Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Odesláno 20. března 2020 Tak napiš na Facebook. Já tam objednával před rokem a půl a bez problémů
smarter Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Odesláno 27. března 2020 No tak pěkný hajzl ten Kampmann to vám povím. Hodinek jsem se sice po týdnu dočkal, ALE:- Hodinky nebyly v původním balení ale v jakémsi aftermarket pouzdře- Hodinky přišly na RIOS řemeni, tudíž opět se ptám kde je původní řemen/spona- Na pouzdře jsou naprosto jasné známky používání (odřenina na sklíčku, škrábanec na nožičce, vlásečnice na dýnku)- Hodinky sklíčkem nahoru dělají 5 až 6 minut do plusu denně(!), položené na bok pak 1 až 2 minuty do mínusu.Na svých stránkách Kampmann tvrdí, že hodinky prodává nové a před odesláním je kontroluje na vibru. Minimálně v mém případě je to prachsprostá lež.Měl jsem vyhlédnutý konkretní model Poljotu s budíkem, který jsem chtěl POUZE NOVÝ. Vysázel jsem za ně bezmála 400 EUR, i když na ebayi se daly sehnat za polovinu až třetinu.Tomu šmejdovi jsem ihned napsal s žádosti o jeho vyjádřeni. Moje maily naprosto ignoruje, telefon nezveda, ale čas točit nová videjka na YouTube a psát na FB při tom evidentně má.Dle negativních recenzi na FB je to přesně jeho obchodní strategie, při nákupu - řečičky a sušenky, při reklamacích - totál ignor.Škoda té karantény. Normálně bych si udělal výlet do Mnichova abych mu ty sušenky narval do prdele.Omlouvám se za výlev, ale snad mne chápete.
ten blbej Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Odesláno 31. března 2020 (upraveno) No tywoe, tak tohle přesně je normálně moje noční můra!Přiznám se, že všecičky hodinky, co mám, uctivě uchovávám v měkoučku, jsou naleštěný, vyblejskaný a pravidelně je opatrně natahuji, jen a jen abych už nemusel kupovat nic novýho, resp čekat, co mi vlastně přijde. Jako přijít mi tohle, tak du k zemi jak prkno. Sem netušil, že dneska ještě doopravdy existujou takový svi.ě...Jak na něj, dobytka jednoho? Upraveno 31. března 2020 uživatelem ten blbej
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se