Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahojte hodinomaniaci :) Nedávno som sem zablúdil a teraz som tu už každý deň. Chcem Vás poprosiť o radu pri výbere pilotiek cca do 200?. Síce nemám nič s lietaním ale tento štýl sa mi najviac páči. Zatiaľ sa rozhodujem medzi:

http://www.dutyfreeislandshop.com/seiko-srp613k1-5-automatic-24-jewels-100m-mens-pilots-sports-watch

http://www.dutyfreeislandshop.com/citizen-bj7010-59e-bj7000-52e-promaster-eco-drive-nighthawk-euro-mens-pilots-watch

Moje požiadavky sú : kovový ťah ( iné si dokúpim samostatne), pohon buď solar alebo automat ( aj keď v mojej cenovej hladine toho asi veľmi nebude). Ak som niečo zabudol upresniť, tak ma prosím upozornite, som tu ešte nový.

Takže, ktoré by ste mi odporučili z môjho výberu? Alebo ešte nejaké iné tipy??

Ďakujem za rady.

Odesláno

Všetko sú to krásne hodiny čo si odporúčal, tie retro LACO sú nádherné. Čisté, jednoduché línie a elegancia.  Ale mne sa páčia také alebo skôr chcem niečo so zložitejším ciferníkom ( asi je to divné ale páči sa mi to) napr. Citizen BJ7010-59E. Hľadám niečo v tomto štýle.

Ďakujem za rady, nad LACO určite porozmýšľam...

Odesláno

To máš těžké, tady si pod pojmem pilotní hodinky každý představí Stowa, Laco nebo IWC. Nicméně ty Citizeny z tvého prvního příspěvku jsou fajnové hodinky, které jsou ve skutečnosti ještě hezčí než na fotce. A ani v prodejní sekci tady se moc dlouho neohřeji.

Odesláno

Ja to ešte nemám ujasnené v tých pojmoch... Podľa kategorizácie na tom eshope, kde som ich pozeral ( z ktorého sú linky v mojom 1. poste) som bol v tom, že oba modely nad ktorými uvažujem sú tzv. pilotky... 

Práve preto píšem sem lebo chcem počuť názor ľudí, ktorí sú v oblasti hodiniek viac doma ako ja. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...