Zuzy Odesláno 16. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2015 (upraveno) Tak se tak koukám po těch Omega Aqua Terra, které jsou cenově mimo rozpočet a nenarazím na tenhle inzerát??? :-) https://www.chrono24.cz/omega/seamaster-aqua-terra-150m-co-axial-chronometer--id3894066.htm A navíc je to český prodejce?? Neměl jsem je na ruce, takže nevím, jestli se pro ně rozhodnout. To musím zkusit, ale přijde mi to, že čekají na mě :-) Máte s tímhle obchodem/člověkem zkušenosti? Je nějaký rozdíl mezi modelem 2015 a 2012? Kolik by stál ocelový tah na tyhle hodinky (originálí)? ZUZY Upraveno 16. prosince 2015 uživatelem Zuzy
Micey Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2015 Ten tah bude drahej. Tak křemíkovej vlásek už, zdá se, maj, jestli se nepletu tak indexy a ručky narozdíl od 15 ještě z bílýho zlata, takže proč ne. Ale je to inhouse, 4 roky, za chvilku drahej servis.. Ty z Belgie na tahu s modrym cifrem a ročník 14 mi přijdou asi lepší volba.
xcmaniax Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2015 Vypadají pěkně, ale na tý jedný fotce jakoby nelícuje datum...zvláštní. Jinak super strojovna.
Zuzy Odesláno 21. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2015 Tak jsem se byl podívat u Dušáka a porovnával jsem modely Tag Heuer Calibre 5 Day Date a Omega Aqua Terra. Musím říct, že ty Tag Heuer vypadají vedle Omega jaku "chudý příbuzný" :-) Cenový rozdíl je tam ale obrovský, nicméně jsem našel tenhle inzerát a docela bych do toho šel. Co si o tom myslíte? https://www.chrono24.cz/omega/seamaster-aqua-terra-master-co-axial-15000-gauss--id3583862.htm Je to soukromý prodejce a zajel bych do DE osobně. Na co si případně dát pozor? DíkyZUZY
Sphinxx Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2015 Jasně, že ty Omegy jsou někde jinde. No nic, pozdě na lamentování. Hele, ty hodinky z odkazu jsou z Mnichova, tak nač si dávat pozor? Napiš prodávajcímu, sedni do auta a zajeď si pro ně osobně, ne? Vzdálenostně je to jak Praha->Ostrava. Obrázky vypadají dobře, kondice je popsaná, doklady jsou . Tak neváhej.
Zuzy Odesláno 21. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2015 Tohle mi přijde divný :-) http://obleceni.bazos.cz/inzerat/54954598/Luxusni-Svycarske-hodinky-zn-OMEGA-Seamaster-Aqua-Terra.php
Zuzy Odesláno 21. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2015 Jasně, že ty Omegy jsou někde jinde. No nic, pozdě na lamentování. Hele, ty hodinky z odkazu jsou z Mnichova, tak nač si dávat pozor? Napiš prodávajcímu, sedni do auta a zajeď si pro ně osobně, ne? Vzdálenostně je to jak Praha->Ostrava. Obrázky vypadají dobře, kondice je popsaná, doklady jsou . Tak neváhej. jj. to bych měl v plánu, ale pokud tam pojedu, tak na co si dát pozor? Stav - škrábance atd se podívám. Ale něco, co na co bych si měl dát pozor? Nějakej "chyták"? ZUZY
Sphinxx Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2015 jj. to bych měl v plánu, ale pokud tam pojedu, tak na co si dát pozor? Stav - škrábance atd se podívám. Ale něco, co na co bych si měl dát pozor? Nějakej "chyták"? ZUZYPodívej, pokud kupuješ Omegy poprvé, tak určitě doporučuji ověření u AD. V Mnichově jich je hned několik. Hlavní butik Omegy je na Maximilianstrasse 16, tam bych určitě zašel jestli jsou hodinky pravé (což podle mě jsou, ale víš, jak se to říká - důvěřuj, ale ... ) no a jestli nejsou třeba v databázi odcizených hodinek. Pokud bude vše OK, pak je kup a máš vystaráno . Adresa toho butiku je zde: https://www.google.cz/maps/place/Maximilianstra%C3%9Fe+16,+80539+M%C3%BCnchen,+N%C4%9Bmecko/@48.1386689,11.5805173,19z/data=!4m2!3m1!1s0x479e758bf3c085c1:0x6e03d41e08461bde Jinak pro prodávajícího by neměl být problém se tam dostavit v rámci seriozního jednání.
Sphinxx Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2015 (upraveno) Jinak procházel jsem ten inzerát z Chrono24 a vypadá to, že jsou ty hodinky zánovní, což je fajn, protože budou ještě v záruce. Píše, že je to rok 2015 . Co se týče těch našich z Bazoše, tak dle dalších inzerátů to bude asi nějaký starožitník nebo bazarista (zastavárny). Cena je fajn, ale fotky jsou nafocené, jako kdyby něco měly zakrýt, vzdálenost je stejná, jako do toho Mnichova . Pokud chceš ověřenou kvalitu a líbí se Ti ty konkrétní z Chrona, tak si pro ně raději zajeď do toho Německa a budeš mít klid. Možná ještě jedno doporučení na závěr - až mu budeš psát a ladit s ním podrobnosti, tak ho předtím požádej o detailnější fotky. EDIT: prohlížel jsem si ty fotky na Chrono24 a z kartičky vykukuje datum prodeje (7.1.2015), takže jsou roční. Upraveno 21. prosince 2015 uživatelem Sphinxx
hbj Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2015 Tohle mi přijde divný :-) http://obleceni.bazos.cz/inzerat/54954598/Luxusni-Svycarske-hodinky-zn-OMEGA-Seamaster-Aqua-Terra.phpnapiš jim, že si pro ně za 40tis. jedeš.. píšou: "sleva možná".. a ještě zbyde na dárky..
Zuzy Odesláno 22. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2015 No tak mi ty na Chrono24 někdo vyfouk. Frajer mi ani neodpověděl na dotazy a už jsou pryč. Doufám, že to nebyl nikdo odsud, když jsem je tak pěkně našel :-) ZUZY
Sphinxx Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2015 ZUZY nic proti, ale pokud to sem budeš házet veřejně, tak se nemůžeš divit, nebylo by to poprvé .
Zuzy Odesláno 22. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2015 No co se dá dělat... Uz jsou pryč. Příště vím, na co se ptát a link so nekam pro sebe.
Sphinxx Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2015 Hele, jen mě tak napadá, ty Omegy, co jsem Ti posílal v odkazu výše a byly šmahem pryč se Ti líbí? Jsou vlastně stejné, akorát v chronu.
Sphinxx Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2015 Není to sice moje velikost, ale líbily se mi natolik, že teď lituju, že jsem je okamžitě nevzal, protože jsem tady přišel když akorát přistály v prodeji. Mám takový pocit, že je má ClockyClock a ten je teď v jedné fotce parádně nafotil. Za těch 43 jsi je měl shrábnout bez váhání a já taky .
Zuzy Odesláno 23. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2015 Jestli myslíš ty bílé, které jsi posílal, tak tam se mi nelíbí právě to chrono a barva. Jinak cena zajímavé. Já jdu lovit dál, případně oslovím nějakého italského obchodníka o nové... ZUZY
Sphinxx Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2015 Ty jsem myslel. Cena byla super. Já se ptám protože jedny podobné se tu válí, jsou dražší, ale také vypadají fajn, nicméně chápu, že ne každému se líbí chrono.
foldes Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2015 Jj ma je Clockyclock ode me. Ta barva na nich byla podle me treba to nejlepsi
Sphinxx Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2015 Já si taky myslím, když jsi je vystavil, hodně jsem se přemlouval . Nastěstí na to nemám ruku .
foldes Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2015 Jj me byly taky vetsi a potreboval jsem cash na suby a proto sly ony.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se