Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

2) Slevy u CZ AD. Začíná to být problém, čerstvá aktualita je, že si "velcí žraloci" stěžovali na to, že menší, případně internetové obchody dávají větší slevy, nově to má být tak, že ceny budou sjednocené, mají údajně chodit i kontroly a pokud to někdo překročí může mít problém - ad absurdum odebrání licence. Jako nový zákazník dostaneš 10-15%, víc nečekej.

To je snad nelegalni, ne? Myslim, ze svejm prodejcum ze zakona proste nesmej narizovat, natoz kontrolovat, za jakou cenu to prodaj.

• Odpovědi 75
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Breitlingy jsem koukal na 46 a pak jsem zjistil, že jsou i 42. A to by se mi líbilo víc. Mám Tag Heuer 41 a ta velikost je akorát velká. Jsou větší, ale ne tak moc. Cenově jsou ale na stejno.

Zítra se chci jít podívat k Dušákovi a zkusit si je. Líbí se mi v konfiguraci:

http://www.breitling.com/en/models/superocean-heritage/superocean-heritage-42/my-breitling-made-to-measure/

Modrá korunka

Bílý/Stříbrný ciferník

Modrý tah

Doufám, že se to na odkazu zobrazí...

ZUZY

Odesláno

To je snad nelegalni, ne? Myslim, ze svejm prodejcum ze zakona proste nesmej narizovat, natoz kontrolovat, za jakou cenu to prodaj.

já myslím, že za kolik to kdo prodá je čistě jeho věc, navíc by mě zajímalo jak "velký AD" zjistí, že to někdo prodal třeba i pod nákup.. navíc silně pochybuji, že se "velcí AD" dohodnou na držení cen.. to se nikdy nestane i kdyby je někdo kontroloval.. znám z praxe..

Odesláno

Nevím, zdroj je AD v Praze, takto mi to bylo řečeno, uvidíme, jaká bude praxe. Mě osobně je to jedno, protože když budu chtít více, jak 20%, tak prostě zajedu do DE a je to. Ostatně kolega tady jasně postnul německé SOH 46 za cenu, kterou tady (v ČR) nikdo nedá. Takže uvidíme, co ukáže čas.

Odesláno

Legalni, nelegalni, tohle se dela ve vsech oborech. Nevidim na tom nic spatnyho naridit svejm prodejcum, aby drzeli ceny. 

Odesláno

Zdravím všechny,

Tak jsem se byl dneska podívat u Dušáka na ty Omegy a Breitlingy. Na obrázku vypadají ty hodinky super, ale když jsem si je dal na ruku, tak to nebylo ono...

Omega - na to, jaký mají rozměr mi přišly hrozně malé. Prodavač je měl, chválil je, ale na mojí ruce neseděly.

Breitling - velikost 41 byla taky moc malá. Takže jsem zkusil ty 46ky. Ty byly velikostně v pohodě, ale taky to nebylo ono.

To, co se mi na nich asi nelíbí a nesedí mi je tlustá korunka.

Asi tak po půl hodině zkoušení a hledání jsem se odebral ke stojanu Tag Heuer. Původně jsem je chtěl úplně vynechat, protože už jedny mám a chtěl jsem jinou značku. Ale pak jsem zkusil na ruku Tag Heuer Carrera Calibre 5 a hned jsem věděl, že je chci. Stejně tak jsem to měl, když jsem si dal na ruku poprvé Tag Heuer Link Calibre 16.

Na obrázku vypadají úplně jinak, než ve skutečnosti. O dost lépe.

Příští týden, nebo hned po svátcích se vydám do DE je koupit. Kousek u Norimberku je prodejna, kde je mají za příznivou cenu.

WAR201A-BA0723.jpg

Otázka: Je možné, že se změní přes přelom nového roku cena? Směrem dolů? Má smysl počkat po vánocích?

Díky za rady

ZUZY

Odesláno

Ceny určitě po Vánocích dolů nepůjdou:-) Ta velikost na Tebe působila kvůli lunetě. Jinak koukal jsi na místě i na Omega Aqua terra? Podobný styl jako ty Tagy. TH je u mě pocitově níž než Omega nebo Breitling (kromě jejich neuvěřitelný HH a Monaco), tak bych asi osobně zůstal u těchto značek. Ale jestli Tě tak nadchli, tak gratuluji a dobře kup.

Odesláno

TH je u mě pocitově níž než Omega nebo Breitling (kromě jejich neuvěřitelný HH a Monaco)...

Nejen u Tebe :D . Tenhle výběr překvapil i mě (osobně se mi vůbec nelíbí, ale já je nosit nebudu :) ), byť pravdou je, že Omegy jsou menší, ale zase perfektně sednou na ruce.

Odesláno

Zajímavé rozuzlení, já ti nevím, možná bych ještě počkal s definitivním výběrem, protože mi přijde, že přeskakuješ z jednoho na druhé a stále tak nějak tápeš, tak abys nakonec po chvilce nelitoval a nemusel hodinky hned prodávat tak, jako to tu dělá spousta členů, ať už z důvodu, že mají neutuchající potřebu stále zkoušet něco dalšího a nebo proto, že se právě netrefili do toho správného. Nejlepší radou je asi opravdu bedlivě prozkoumat co je na trhu, co by tě opravdu mohlo nějak naplnit, pak to nechat projít hlavou, třeba stáhnout nějaké fotky a koukat na ně nějakou dobu, abys zjistil, jestli tě hned neomrzí, pak je případně koupit a poté nejlíp odejít, protože tady je to jako mor. Vím to sám moc dobře, vždy si říkám, že hodinky, které koupím už jsou těmi pravými, ale ten červíček tady stále vrtá, pohled na hodinky se mění a to je začátek konce...

Skeleton už jsi nejspíš sám zavrhl, jak jsem to tady tak četl, což je podle mě dobře, protože jak je na začáktu "efektní", tak o to rychleji člověka podle mě omrzí, je to prostě takový kýč a pokud to není opravdu něco premiového, tak i stojí za prd a pohled na to není zrovna nejlepší.

Když tak přemýšlím a vidím tvůj poslední výběr, tak co třeba mrknout i do stále Longines? přesně Longines Conquest, jsou podobné těm TH a za mě jsou teda určitě na pohled zajímavější a i s adekvátnější cenou v poměru toho, co za to dostaneš.

Jinak k tomu držení cen u AD, nevím jak je to u hodinek, ale vím, že u jiných věcí něco takového opravdu funguje, respektive to, že shopy musí držet nějakou minimální cenu a když to poruší, tak se jim zhoršují podmínky, případně i ukončí spolupráce.

Odesláno

Zdravím všechny,

Vybírám podle obrázku na netu, takže jsem se rozhodoval mezi Omega a Breitling. Nakonec jsem ale pri osobním vyzkoušení na ruce zjistil, že to prostě není ono. Takže jsem šel po krámu a zkusil Tag Heuer (i když jsem původně nechtěl) a řekl si, že jsou to ty ony...

Na Omegy Auqa Terra jsem koukal, ale ty už jsou mimo mojí cenovou relaci. V podstatě jsem je nenašel pod 100 000,- +/-

Longines jsem taky viděl u Dušáka. Ale neoslovují mě. Asi je to zase tou velkou korunkou.

Ani nevíte, jak se mi blbě píše, že neberu Breitling (což je pro mě sentimentální záležitost z mládí), ale nic co by bylo od nic mě neoslovilo. Navíc chodím dost často v obleku, takže ty Tag Heuer Calibre 5 k tomu i víc seděly.

Nicméně díky všem za rady.

PS: Skeletony jsem ještě úplně nezavrhnul :-) Jenom nevím které :-)

ZUZY

Odesláno

Stojíš si za výběrem, to se mi líbí. Pak se poděl o fotky. Jsou to pěkný a nadčasový hodinky, o tom žádná. Já bych si teď u Béček taky těžko vybíral, buď obrovské nebo mě na živo nepřesvědčili. Inhouse strojovny už cenově jinde. Pořád mě snad nejvíc bere starý Colt II auto:-)

Odesláno (upraveno)

Já myslím že bys měl vydržet a něco si načíst o hodinkách protože jestli se v tom budeš pak trochu pohybovat tak ti myslím bude tahle koupě líto.

Upraveno uživatelem Exiztence
Odesláno

Díky za link, ale chronograf už mám ty Linky. Takže další určitě nechci.

Jinak si to nechám projít hlavou, ale už to rozhodnutí asi nezměním. Ty moje linky mám tak 4 roky a nelituju toho, že jsem je koupil. Byla to "láska na první pohled". Stejně jako ty Calibre 5 :-)

ZUZY

Odesláno

Díky za link, ale chronograf už mám ty Linky. Takže další určitě nechci.

Jinak si to nechám projít hlavou, ale už to rozhodnutí asi nezměním. Ty moje linky mám tak 4 roky a nelituju toho, že jsem je koupil. Byla to "láska na první pohled". Stejně jako ty Calibre 5 :-)

ZUZY

Presne tak, hodinky sa maju vyberat podla emocii a ked ich v tebe Tagy prebudili, nie je o com. Ja na taketo veci verim :)

Odesláno

Ja ti tvoj výber schvaľujem...mne sa tie carrery tiež páčia, perfektné univerzály. Hodinky budeš nosiť ty, tak si vyberaj srdcom a emóciami, myslím tým, nenechaj sa ovplyvniť značkou ( kúpiť omegy len preto že sú to omegy). Budeš mať fakt pekné TH kombo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...