atyesz Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2015 Dobry den Pani .Prosim Vas pomozte mi potrebujem info a radu .Shanam dake seika .Nieco okolo 42 mm ak sa da tag zafir sklo automat a nech su potapky. Mam daake ponuky prosim povedzte mi daco o cene a o hodinkach.Za kazdu radu dakujem. tieto mi ponukaju za 145 eu tieto za 180 eu. zatial nemam cenu tiez cakam na cenu.
bubuking Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2015 http://www.creationwatches.com/products/seiko-divers-60/seiko-automatic-diver-skx007k1-skx007k-skx007-rubber-band-watch-784.html podivej se treba sem..doprava je zadarmo...doruceni je rychle...a kdyz Te chytnou celnici tak to holt proclis a doplatis dph..najdi si prislusnou diskusi k tomuto obchodu..
Daemonultimate Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2015 Seiko a safír není bežné spojení, ale s tím bych si hlavu rozhodně nelámal.
atyesz Odesláno 14. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2015 Dakujem pani a je to vyriesene chvala JaRooNmu Seriozni clovek !!! Dakujem .Dakujem !!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se