KatkaB Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 Ahoj Deep,děkuju moc za ty fotky. Ta barva je na těch hodinkách moc pěkná a zajímavá. Já jsem nejdřív objevila stříbrnou variantu, ale tohle má taky něco do sebe. Ještě jednou dík! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMX76 Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 Taky pridam svou trosku do mlyna, co takhle nejake "damske" pilotky od Laco, treba Osaka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 Taky pridam svou trosku do mlyna, co takhle nejake "damske" pilotky od Laco, treba Osaka?Jj, nejsou k zahození.O hodinkách Laco tady psala zakladatelka vlákna April už v prvním příspěvku.Já mám (pro tuto chvíli) vyhlédnuté Laco Deauville a Laco Black Automatik 36. A taky Seika, o kterých jsem psala. Co z toho bude nakonec, fakt nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skargard Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Ahoj kdysi jsem řešil podobné dilema jako Ty. Také jsem založil téma a na základě toho i vybral ( vyhrál Sibiřanův návrh ) doma spokojenost náramná. Sice jsou tam i trochu dražší kousky, ale koukni na to http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/73891-hodinky-pro-man%C5%BEelku/&do=findComment&comment=1187756 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Ahoj kdysi jsem řešil podobné dilema jako Ty. Také jsem založil téma a na základě toho i vybral ( vyhrál Sibiřanův návrh ) doma spokojenost náramná. Sice jsou tam i trochu dražší kousky, ale koukni na to http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/73891-hodinky-pro-man%C5%BEelku/&do=findComment&comment=1187756 Díky za tip. Longines vypadají velice dobře, gratuluji k výběru. Pro mě už jsou bohužel přes limit. A taky se pořád ještě nevzdávám myšlenky, že bych pořídila automaty - a ty jsou ještě dražší. Nějak jsem se do té mechaniky zapálila. Viděla jsem na fotkách vnitřky z quartzových hodinek a to je zkrátka základní deska plus baterka plus dráty. Nic moc, i když samozřejmě to funguje a je to uvnitř, čili pro uživatele neviditelné. Nicméně ty mechaniky jsou krásné - i zevnitř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deep12 Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Díky za tip. Longines vypadají velice dobře, gratuluji k výběru. Pro mě už jsou bohužel přes limit. A taky se pořád ještě nevzdávám myšlenky, že bych pořídila automaty - a ty jsou ještě dražší. Nějak jsem se do té mechaniky zapálila. Viděla jsem na fotkách vnitřky z quartzových hodinek a to je zkrátka základní deska plus baterka plus dráty. Nic moc, i když samozřejmě to funguje a je to uvnitř, čili pro uživatele neviditelné. Nicméně ty mechaniky jsou krásné - i zevnitř. Katka davaj pozor. Ta mechanika je neskutocne nakazliva a hlavne ak si kupis hodinky s priehladnym spodnym krytom. Obcas nebudes vediet ako nosit tie hodinky .... teda ja sa rad pozeram na hodinky zo spodnej strany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Díky za tip. Longines vypadají velice dobře, gratuluji k výběru. Pro mě už jsou bohužel přes limit. A taky se pořád ještě nevzdávám myšlenky, že bych pořídila automaty - a ty jsou ještě dražší. Nějak jsem se do té mechaniky zapálila. Viděla jsem na fotkách vnitřky z quartzových hodinek a to je zkrátka základní deska plus baterka plus dráty. Nic moc, i když samozřejmě to funguje a je to uvnitř, čili pro uživatele neviditelné. Nicméně ty mechaniky jsou krásné - i zevnitř. Není baterka jako baterka, třeba quartz od Grand Seika je i krásný. Ale má jednu zásadní vadu - netiká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 No já se musím přiznat, že už jedny, vlastně dvoje mechaniky nosím. Koupila jsem si natahovací hodinky, jedny bílé, druhé růžovo/fialové :-) a ty střídám podle outfitu. Jenže to jsou jenom takové klumpy na úrovni primek, proto jsem chtěla něco pořádného. Nicméně - krásně tikají. Skutečně dům plný koleček. Není baterka jako baterka, třeba quartz od Grand Seika je i krásný. Ale má jednu zásadní vadu - netiká.No tak to jsem asi měla smůlu, že jsem ji neviděla... Já mám teď vyhlídnutou 2x mechaniku, 1x kinetic a 1x eco-drive. (GS tam není.) Musím si to nechat uležet v hlavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stary Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 A este na ruke, vsimni si ten rozny odtien hnedej. Velmi pekne hodinky! Aky obvod ruky ma priatelka prosim? Rozmyslam nad podobnymi Seikami pre moju polovicku, len sa trochu bojim velkosti. A ked to chcem ako prekvapenie nemozem to velmi doma riesit. Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duri86 Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 nečital som celý prispevok ale ak možem... Žena ktorá ma rada kusok hodin na ruke za peniaze ktoré si važi je....odchytiť nejake vintage kúsok! My sme doma skusili Laco pilotky, casio digital vintage, atď atď potom som tu na fore trafil zenith v manual natahu a sú dokonalé...pánske hodinky ktoré vyzdvihli ženskú stránku o 5 levelov vyššie všetci sa zastavia a pytajú odkial kde čo prečo ako. Išiel by som do VINTAGE sedí to skoro ku každemu štýlu a móde Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Duri,díky za tip. Na vintage na chrono24 i tady se občas podívám, ale popravdě pro mě tudy cesta asi nepovede. Chtěla bych hodinky za promoci, to by byly asi lepší nové, a taky asi ve skutečnosti chci nové. Nicméně - proč pilotky Laco, co k tomu paní vedlo a proč je odložila? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se