Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj všem,

před vánoci jsem dostal nabídku na mé vysněné a dlouho poptávané Breitling Aerospace.

Hodinky jsem zakoupil a pošťák mi je doručil před štědrým dnem, takže vlastně jde o můj vánoční dárek a splněný sen :-)

Prvotní nadšení z hodinek po chvilce zkoumání bohužel opadlo. Zjistil jsem, že horní displej na úrovni indexu "12" má částečný defekt.

Jakoby na něm byla skvrna (viz. foto). Během dne to není vidět, ale v noci, když se rozsvítí displej, tak je to hodně patrné.

Po dohodě s prodejcem jsem se byl zeptat u Dušáka na servis, kde mi po prohlédnutí řekli, že je potřeba vyměnit displej (+- 10.000) + práce, doba opravy cca 1 měsíc.

Dobrá zpráva je, že to prý mohou udělat u nás a že se hodinky nemusí nikam posílat. Poptal jsem i Carollinum, ale odpověď jsem zatím nedostal.

S výsledkem jsem kontaktoval prodejce a navrhoval 50:50 podíl na nákladech na opravu. Prodejce žádá navrácení hodinek s tím že vrátí peníze zpět.

Bohužel jsem se do těch hodinek natolik pobláznil, že stále přemýšlím, že zda si je nechat a opravit na vlastní náklady nebo zda je vrátit a znovu čekat než se nějaké objeví..

Vím, že se musím rozhodnout sám, ale i přesto bych Vás rád poprosil o Váš názor. Nechat a opravit nebo vrátit a čekat?

Díky,

Jakub

post-14606-0-56267300-1451296626_thumb.jpg

Odesláno

A kolik jsi za ně dal? Když se šábnete o opravu u AD, tak to třeba bude dávat smysl. Každopádně jednání prodejce je hodně neseriózní, tohle musel vědět. 

Odesláno

Každopádně jednání prodejce je hodně neseriózní, tohle musel vědět. 

Pokud je někdo koupil/prodal a hodinky neviděl ve tmě, myslím si, že to nemuselo být vidět.

Jinak pokud jsi je nekoupil za nějakou super cenu, určitě bych je vrátil. Budou další :-).

Odesláno (upraveno)

Tyhle jsou, pokud se nepletu, mistni putovni ejrospejsy, chodej okolo 30-35t, aspon tak byly nabidnuty mne. Mas vic moznosti:

1. Vy.rat se na to a nechat to tak.

2. Vymenit to za tech 10

3. Vratit to a becet si do polstare, ze nic nemas

4. Jit a koupit za kilo novy, nebo na uhrforu jsou ted z roku 2014 za 2,2t ?

A jeste by slo pak zanevrit tady na ten spolek a usetrils bys v budoucnu spoustu penez. ;)

Kazdej by to resil podle svyho. Rika se, ze dobra rada nad zlato... Ale vetsinou jsou to stejne rady hrabeci, tak si to sekni sam, bez urazky. Ja bych tyhle vratil...

Upraveno uživatelem LovecK
Odesláno

Nechci, aby někdo z něčeho osočoval prodejce, protože ten reagoval v pohodě.

Řekl, že o této vadě nevěděl a nabídl vrácení peněz. Čili jednání mi přijde naprosto seriózní a žádné pochybení v něm nespatřuji.

Hlavní problém vidím u sebe - rozhodnout se. Cena nebyla špatná, ale s opravou bych se dostal někam k cca 45k. Jsou komplet na tahu s doklady. Navíc s origo gumou.

Odesláno

Sorry, ale na me je to moc. Vsichni kdo je meli, to hlasili predem, ze tece displej, jen tvuj prodejce na to zapomnel, nebo si teda nevsimnul... Ale seje pes, ja dilema nemam... Ver mi, ze to tu neni tak nevinny spolek gentlemanu. A v tomto tematu koncim...

Odesláno

Jednání prodejce vnímám, jako pozitivní s férovým přístupem. Tristní je, když jsou to putovky, nevěřím tomu, že si toho někdo dříve nevšimnul (teď nemám na mysli toho člověka, který Ti je prodával, ale někoho předtím), Aerospace jsem měl 3x a defektu na displayi si všimne i méně pozorné oko. Nicméně jednání prodejce vnímám, jako serizoní o tom žádná.

Bohužel se shodnu tady s Karlem, oprava hodinek je nerentabilní i v případě opravy, pokud jsi je koupil za více, jak 30.000,-Kč.

Když si vzpomenu, jak dlouho je sháníš, tak je mi Tě líto, že zrovna narazíš na kus s chybou.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...