Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tissot je mozno kral mainstreamu, ale okrem toho je na tom naozaj nieco zle? Vzdy ked tu niekto novy ziada o radu a vytiahne Tissot a Certinu, vsetci hned dobehnu a zacnu davat Hamilton, Steinhart, Davosa...chapem, ze treba novacikovi poskytnut rozhlad, ale casto su tu pouzite vyrazy ako "Tissot nekupuj." Preco? Neviem v com je Hamilton Khaki Field viac ako povedzme DS-1, alebo PRS516 (ano viem, ze su to tri uplne ine typy hodiniek). Tissot som mal a bol som mimoriadne spokojny, Steinhart som drzal v ruke a nespravil na mna nejaky velky dojem na to, ze ho tu niektori glorifikuju. Ale aby som bol fer, priznavam, ze to bol Ocean One, ziadny lepsi model :)

Ja mam Tissot rad, skoda, ze je v ramci Swatch Group dole, lebo si to nezasluzi, ved je to znacka s velkou historiou, dobrou kvalitou za rozumne peniaze a ma kopec zaujimavych hodiniek vlastneho dizajnu. Certina detto.

A aby som to uzavrel, davam za pravdu tym, co pisu, ze za 1000? uz sa mozno divat vyssie ako na Tissot a Davosa. :)

• Odpovědi 41
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

tie mido som mal vo finálnom výbere, keď som vyberal potápky. nakoniec som sa rozhodol pre chr. ward. a neľutujem. vyzerajú skvele, spracovanie špičkové. keramická luneta, čo nie je v tejto cenovej relácii úplný štandard. 600m utopiteľnosť a 5 ročná záruka na stroj. čo viac si želať za 730?, čo ma stáli..

http://www.christopherward.co.uk/watches/dive/c60-pro-600-42mm.html

Odesláno

Váhu jsem myslel.Měl jsem je v ruce a na pásku asi šetřili.(oproti třeba davose,certině apod.)

Odesláno

Seastar je esteticky vice vyvazeny. Alespon podle meho. Sam o nich tu a tam uvazuji. 80 hodinova rezerva taky neni k zahozeni.

Odesláno

No nie každý chválil powermatic80 navyše ako tu niekto poznamenal TISSOT je taký mainstream, DAVOSA má to tritiové lumi - páčia mi stále oboje ale skoro za tú cenu sa dá aj ORIS Diving, ale páči sa mi aj MIDO Oceanstar alebo aj TITONI Seascoper ...

• po 3 týdnech...
Odesláno

PS: Tissot aj Davosu (Davosi budú oblekovky) som už zavrhol vďaka týmto stránkam, stáva sa zo mňa už chronomagor ?

Odesláno

Nestává, jinak bys místo Glycine Combat Sub burgundy našpóroval na Tudory. :)

veď cieľ je práve ten ale postupne čo ked sa mi zapáči ešte niečo iné ...

Odesláno

PS: Tissot aj Davosu (Davosi budú oblekovky) som už zavrhol vďaka týmto stránkam, stáva sa zo mňa už chronomagor ?

Ťažko povedať, skôr sa začínaš riadiť názormi iných :mobile: a niektorí sú tu len magori bez toho chrono, pretože racionálny dôvod na zatracovanie tých značiek neexistuje :) a keď niekto stavia Steinhart, alebo Mido pred Tissot, tak...

Odesláno

možno mášpravdu ale spoznal som aj takú značky o ktorých som ani nevedel, pomali sa mi risuje ten smer ale tá cesta nebude rovná k vysnívaným hodinkám ... tak skúšam ...

Odesláno

Tissot si dělá blbě jméno sám a MIDO Hamilton a Certina jsou prostě kvalitnější, i když je to stejná Grupa. Tedy ano MIDO je lepší.

Odesláno z mého LG-D320 pomocí Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...